İçeriğe Yönlendir

97 Explorer XLT


Nurettin Ömer Hamzaoğlu

Recommended Posts

Nurettin Ömer Hamzaoğlu

İyi günler,

97 Explorer bakımlarını yaptırabileceğim İstanbul'daki servisler veya ustalar için bilgi verebilirmisiniz. Aracı 2.el aldım, araç ilk gününden beri DO

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İlk gününden beri doğru dürüst servis hizmeti alabilmiş bir Explorer bulmuş olma şansınızı devam ettirmek için söz konusu servise devam edebilirsiniz. Yetkili servis öcretlerinin neresi yüksek miş?

Çeşitli koruma adı altındaki eklentilerin yararını bırakın, zararları saymakla bitmez, muayaen öncesi de sökmeniz gerekir.

Aracınız hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Nurettin Ömer Hamzaoğlu

Cevaplar için herkese teşekkürler.

Yetkili servis ücretini, yedek parça ücreti olarak değiştireyim, garantisi var taktıkları parçanın ve orjinal ama ücretleri oldukça iyi. Örneğin geçen sene sadece radyatör için istedikleri fiyat aracın fiyatının %10'u kadardı, bu durumda da dışarıdan yedek parça bulmak zorunda kalmıştım, bulabilmiş olmamda ayrı bir şanstı. Bu sefer sadece bakıma gireceği için dediğiniz gibi servise gideceğim, teşekkürler.

Çağlar bey DO

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Explorer parçalarını Otosan artık getirmediği için, servis de dışarıdan temin etmekte, yani parçayı daha ucuza bulma konusunda oldukça haklısınız.

Fren konusunda biraz sıkıntılı bir araçtır, yani: muhtelif gıcırdama-uğultu seslerini sıcak balata ile duyabilirsiniz, ancak vuruntu şeklindeki hisler daha çok orta şanzımandan da kaynaklanabilir.

Doğan daki ustalar da son deönemde bir değişm var, zira çoğu işten ayrıldı, nacizane fikirlerim:

1. Bakım ve muhtelif konularda Osman dan doğru bilgileri alabilir, hatta parçaları kendiniz temin ederek Liderlerde montajını yaptırabilirsiniz (0212-2304841)

2. Müzik sistemi hakkında Salih ten doğru bilgi alabilirsinizi (0212 286 0232) Maslak.

3. Explorer motoru normal şartlarda 300-500000 km gider, mekaniği çok sağlamdır, sadece triger zincir gergisi hasasstır, bu konuda Osman dan çok net bilgi alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...