Ali Cihangiroğlu 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Focus ezere, bence hiiç üzülmeyin derim, her açıdan focus II ondan daha güçlü ve sağlamdır. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 merhaba ben 3 noyu cevaplayım.. senelerdir otoların içerisindeyim iç aksam olarak peugeot ve ford kıyaslanacaksa kesinlikle ford derim ( ford ları sevdiğim için demiyorum) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 1-chiple %50 performans artışı olsa hp cinsinden 105 eder ki öyle bi durum yok ve de o araç eskiden çok hantal olduğu için chipten sonra sahibine belki füze gibi geliyordur 2-307 geçtim 308 mi focus mu denilse focus derdim (fransızlar bazı konularda işe fransız kalıyor ) 3-çoğu kişininde söylediği gibi iç dizayn çok güzel olsa bile herkes beğenmeye bilir yoksa focusu alanlar olmazdı yakın fiyat yakın teknoloji ben 307 nin cd çalarını ve orta konsolunu sevmemiştim Yorum bağlantısı
Can Başel 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Güç artışı mutlaka olmuştur yaklaşık 90ps lerde olmuştur o araç ama focus2 1.6 109ps 240Nm lik canavara karşı hiçbirşey yapamaz Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 (düzenlendi) Dizel araçlara karşı bir soğukluğum vardı, tabi forumun ve Sefanın gözbebeği Biloyu kullanana kadar(Maşallah)..Arabadaki tork ve hızlanmaya hasta oldum, Sefa da chip tuning yaptırmıştı ve çok yerinde bir uygulama dizel aracı olanlara tavsiye ederim.. Benimki malesef benzinli ve netten araştırdığım kadarı ile benzinliye çok sağlıklı olmuyormuş.. 28 Ocak 2009 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar siteye dün üye oldum ben cemal arslan act chip tuning ortağı... eray kardeşimizin aracına yazılımı biz attık. sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım...ama özelden ama mail den ama yeni bir topicten... 1. chip tuning ne uzun vadede ne kısa vadede araca bir zararı olmaz. motorun yada herhangi bir parçanın ömrünü çabuk tüketmez. yıllardır chipli dolaşan araçlar var 100-200bin km devirenler var. 2. sıfır araçta garanti sorunu var mı ? aslında yok. ama siz gider de servise ben chip attırdım derseniz o zaman durum değişir. servis bırakın chipi ekstra bir aparat yada aksesuar takılmasında bile aracı garanti dışı bırakıyor. haricinde siz bir şey söylemezseniz garantiside bozulmaz. yada serviste çalışan sıkı bir kankanız varsa yine garanti konusu sorun olmaz 3. fatura isteyen müşterilere elbetde %18 kdv ödemeleri durumunda fatura da kesiyoruz. 4. garanti belgemiz şuan için mevcut değil ancak yıl içerisinde garanti belgesi vermek için çalışmalarımız devam ediyor. malum yeni kurulduk ve türkiyede resmi işler ne kadar zordur bilirsiniz. 5. değil izmir neresi olursa olsun yaptığımız işin arkasındayız bir telefonla her zaman geliriz. kötü bir reklam bize vereceği zararı ve imajımızı zedeleyeceği düşünerek hareket ediyoruz. biz günlük iş yapan günü kurtaran firma yada insanlar değiliz. yeni bir ortaklık kurduk ayakta durma kendimizi tanıtma çabası içindeyiz. malum kriz var merdiven altı ve haksız rekabetle iş yapan çok ... ama biz farklıyız ve hep farklı olacağız. 6. standart yazılım kopya yazılım asla yok...herkese özel her araca özel yazılım atılıyor...memnum kalmayandan işlemi geri alıyoruz herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. 7. yazılımları kendimiz yazıyoruz. ancak zaman zaman driver ihtiyacımız oluyor. bunu da çalıştığımız italyan firma olan Alientech den satın alıyoruz . topicte ingiltere yada almanya diye geçmiş ama şehven yanlış yazıldığına inanıyorum. bu driverlerda ciddi maliyetleri var. bugüne kadar onlarda driver satın aldık. cihazlarımız orijinaldir crackli yada kopya herhangi bir yazılım yada cihaz kullanmıyoruz. kendi aracım 2001 model passat 1.9 tdi comfortline tiptronic vites 130hp den 160hp ye çıkardık... kayseri-ankara arasında 90km sabit hızla araçta 2 kişi klima açık...10krş yaktı... adana-ankara 485km yol 90km sabit hızla araçta 3 kişi klima açık gittik 11.5 krş yaktı. ankara-bursa yoğun kar yağışı altında kar lastiği ile ve inegöl bursa arasında 50km yolu zincirli olarak saatde 40-50km ile araçta 3 kişi klima açık yol aldık...13krş yaktı 9 Şubat 2009 tarihinde Cemal Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sina Güran 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 Cemal Arslan bey, Benim aracım gibi ufak motor hacimli araçlarda ortalama beygir ve tork getirisi ne düzeyde olabilir? Tüketimi bu modifiye nasıl etkiler? Araç 2001 ford fiesta ghia 1.25lt 75hp 16v Mk5 kasa Zetec-S motor. Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 Cemal Arslan bey,Benim aracım gibi ufak motor hacimli araçlarda ortalama beygir ve tork getirisi ne düzeyde olabilir? Tüketimi bu modifiye nasıl etkiler? Araç 2001 ford fiesta ghia 1.25lt 75hp 16v Mk5 kasa Zetec-S motor. atmosferik araçlarda aşağı yukarı %10 civarı güç alınır. sizin araçta bu 6-7hp civarında olması gereken normal değerler ancak burada 10hp de alınması münkündür. ancak ısrarla...hp yada tork herşey değildir diyorum...iyi optimize edilmiş yazılım en iyisidir. burada tek handikap aracın 1.2 olması....elbetde performans olarak fark edecektir ve sizde bunu göreceksiniz. ancak unutmayın ki aracınızı 1.2 motora sahip yani sonuçta 1.4 yada 1.6 olmasını beklemeyin... daha önce yaşadık...1.4 68hp aracı 75hp civarına çıkardık ancak müşteri memnum kalmayınca limitleri zorladık ve 80hp civarına çıkardık. tüketime gelecek olursak...elbetde her zaman ki gibi sakin bir sürüşle hem şehir içi hem de şehir dışında %10luk düşüş olacaktır. ancak genelde şehir içinde pek sakin kullanım olmuyor bu yüzden şehir içinde pek tasarruf göremesek de içlerinde tasarruf edenler var. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 bende chiplesem mi ne 1.3 75hp multijet motoru chiplediniz mi daha önce? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 3. fatura isteyen müşterilere elbetde %18 kdv ödemeleri durumunda fatura da kesiyoruz. Bu ifadeyi.. özellikle biri duymasın sakın... Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 (düzenlendi) bende chiplesem mi ne 1.3 75hp multijet motoru chiplediniz mi daha önce? daha önce uygulama yapıldı ve zor bir araç.... herkes yapamaz...nedeni ise fazla yükleniyorlar güç alsın diye o da dumana neden oluyor... Bu ifadeyi.. özellikle biri duymasın sakın... burada ifade etmek istediğim fiyatlarımıza kdv dahil değildir %18 kdv karşılığında fatura kesilecektir .... :) 9 Şubat 2009 tarihinde Cemal Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 Merak ettiklerim: Yazılım değişmesi sonucu beygir artıyor, aynı kullanım tarzında tüketim düşüyor ise ve uzun-kısa vadede zararı yok - motorda herhangi bir parçayı yıpratmıyor ise; aracı tasarlayıp üretmeyi başaran ar-ge ekiplerinin yazılım konusundaki eksiklikleri nedir acaba? Yani ya onların bilgisi eksik, ya da yazılım değişmesi sonucu, motordaki yıpranma asla değişmez ibaresinde bir sorun var??? 1. chip tuning ne uzun vadede ne kısa vadede araca bir zararı olmaz. motorun yada herhangi bir parçanın ömrünü çabuk tüketmez. yıllardır chipli dolaşan araçlar var 100-200bin km devirenler var. Garanti belgesi verme hakkını aldıktan sonra, sizin yazılımınızı başka bir firmada değiştirsem ve sonrasında sorun yaşarsam de sizin verdiğiniz garanti devam eder miydi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 400.000 yapacağına 250 de motor indirmesin sonra, gerçi okadar tuturamıyız elimizde o ayrı, yinede binen ek gücü hesaba katmıyoruz sanırım, üreticiler motor uzun ömürlü olsun diye gücü kısıyorlar peki aktarma organlarınıda bu güce göre ayarlamış olmaları gerekmezmi, yani gereksiz yere neden daha dayanıklı malzeme kullanıp maliyet arttırsınlar diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 (düzenlendi) üreticiler motor uzun ömürlü olsundan ziyade, motorun bakım periyotlarını, çalışma ortamını (kullanılan yakıt, hava kirliliği) ve herşeyden önce CO salınım oranına göre ayar çekiyorlar motor bakım periyotları örneğin 10binkm olan bir motor için chipten sonra 7000km-8000km gibi aralıklarla yapılmalı, aynı şekilde kullanılan yakıtın temizliğine çok dikkat edilmeli.. çünkü motor daha hassaslaşıyor, bakım aralıkları daha kısa tutulmalı.. üretici motorun ingiltere ortamında da arabistan ortamında da çalışacağını düşünerekten en ideal çalışma yazılımını ayarlıyor, tabi CO salınım düzeyinide minumumda tutmaya çalışıyor.. 9 Şubat 2009 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sina Güran 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 atmosferik araçlarda aşağı yukarı %10 civarı güç alınır. sizin araçta bu 6-7hp civarında olması gereken normal değerler ancak burada 10hp de alınması münkündür.ancak ısrarla...hp yada tork herşey değildir diyorum...iyi optimize edilmiş yazılım en iyisidir. burada tek handikap aracın 1.2 olması....elbetde performans olarak fark edecektir ve sizde bunu göreceksiniz. ancak unutmayın ki aracınızı 1.2 motora sahip yani sonuçta 1.4 yada 1.6 olmasını beklemeyin... daha önce yaşadık...1.4 68hp aracı 75hp civarına çıkardık ancak müşteri memnum kalmayınca limitleri zorladık ve 80hp civarına çıkardık. tüketime gelecek olursak...elbetde her zaman ki gibi sakin bir sürüşle hem şehir içi hem de şehir dışında %10luk düşüş olacaktır. ancak genelde şehir içinde pek sakin kullanım olmuyor bu yüzden şehir içinde pek tasarruf göremesek de içlerinde tasarruf edenler var. Araç şuan 84000km de, muhtemelen kağıt üzerinde 75hp dir, artık 70lere gerilemiştir diye düşünüyorum malum metal yorgunluğu, aşınmalar vs... Vermiş olduğu hp ve torku hangi test ortamında test edip belgelendirebiliyoruz? Yani kanıtlayıcı olan nedir burada? Benim hissetmem ise psikolojik olarak hızlanacağına kendimi endeksleyeceğim için çok doğru olmaz diye düşünüyorum HP ve Tork konusuna gelince, derdim hp almaktan çok tork kazanmak. Bildiğim kadarıyla tork yükseldikçe aracın çekişi rahatlar ve daha az zorlanır... Standart torku aracın 110 kağıt üzerinde... Kullanıcının ihtiyaçlarına göre optimize edilmiş bir yazılım düşüncesi çok güzel. Aracımın 1.25 olduğunu biliyorum ve 1.4 olmasını zaten beklemiyorum, öyle bir isteğimde yok zaten. Devir ekonomi devri... Amacım limitleri zorlamak ve aracımın zarar görmesi kesinlikle değil, mevcut potansiyeli ortaya çıkarmaktan öteye gitmek istemiyorum. Bahsi geçen fiesta ile daha önce hiç uygulama yaptınız mı? Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 her biriniz ayrı ayrı kendinize göre haklısınız arkadaşlar....keşke bunu sizlere gösterebilsem... günümüzde üreticiler farklı motorlar farklı pistonlar vs. üretip farklı hp de araç üretmiyorlar belli değerleri kaldıracak belli değerlere sahip aynı motoru ufak bir kaç değişiklikle ve sadece yazılım ile oynayarak farklı hp lerde araçlar olarak satışa sunuyorlar... bunun bir çok örneği günümüzde mevcut... golf tsi 140 170 ve 210hp olarak satılıyor hydundai getz 88 ve 110 hp.... elbetde konfor ve donanım olarak bir kaç ekleme ve farklı hp sunarak...üst model gibi satıyorlar misal tırlarda da benzer olay var... ford cargo 1824 ile 1830 yada diğer adı ile 3224 ile 3230....biri 240hp diğeri 300hp....peki ne yapmışlar...birinde turbo değeri +0.2 yüksek iken diğerinden -0.2 yapmışlar...birinde yakıt püskürtmesi 470 iken diğerin de 370.... yani günümüzde birinde değeri artırıp daha fazla hp alırken diğerinden eksi değer vererek daha düşük güç alabiliyorlar... çağlar bey...elbet bizden aldığını bir ürün için garanti o ürün sizin kullanımızda olduğu sürece geçerlidir...ancak bizim yazılımımız yerine başka ürün kullanırsanız tabi garanti söz konusu olamaz...ancak biz her zaman hazırladığımız yazılımın arkasındayız. daha önce yaptık yine yaparız...aynı müşteri 2-3 kez hatta 6-7 kez yazılım yüklettirdi.memnun kalmadığı için değil...aracına bir eklenti yaptı yazılımı değiştirdik...bunun içinde ekstra bir ücret talep etmedik...esas olan müşteri memnuniyeti...ve inanın bana bu bahsettiğim araçlar muhteşem bir performansa sahip... isteyen olursa bir müşterimin cebini özelden verebilirim...aracı opel corsa 1.6 gsi aldığı sonucu bizzat kendisinden sorun. devir kaç olmuş limitör kaça çıkmış yakıt artmış mı azalmış mı ? ama bütün bunları kendi istedi...yoksa biz asla bu şekilde bir mod yapmayız...her türlü sorun kendi sorumluluğunda... ayrıca bizim yazılımı başka bir yazılım ile değiştirirseniz ...nasıl bir garanti bekliyor yada istiyorsunuz ??? herkesin her zaman sorduğu soru üreticiler bilmiyormu ?? fabrika neden yapmıyor ??? vs.vs.. tarzında sorular üreticiler maksimum performans minimum yakıt düşüncesi ile hareket etmiyorlar...dikkat ederseniz her bütçeye her kullanıma her düşünceye göre araçlar üretiyorlar onlarca farklı alternatifler üretiyorlar. üreticiler için esas olan co2 atılımıdır. euro3 euro4 derken euro5 hatta euro6 normları çıktı... bu birazda satış taktiği satış pazarlamasıdır. isteseler bugün en ideal aracı üretirler ama sinekten yağ çıkarmak varken neden bir anda son sürece girsinler ki ?? hatırlarsanız yıllardır kuş serisi araçlar bile her 5 yılda bir "yeni" bir özellik adı altında sunularak satılırdı... benzer sistemlerde pc dünyasında da var. yıllardır cdromu 4x den başlatıp...52x kadar getirip dayadılar sonra ?? orada kaldı.. işlemcilerde öyle...neden bir anda son adıma gelinsin ki ?? 6 ayda bir yeni işlemci üretmek varken piyasa sunmak varken... core 2 duo dediler...sonra quad dediler... chip tuning sonrası aracın pistonu gömleği sibopları enjektörleri bozulacak yıpranacak diye bir şey yok...aracın suyunu yağını filtrelerini zamanında değiştirirseniz kalite ürünler kullanırsanız...araca kolay kolay bir şey olmaz... geçenlerde bir sitede okudum...500 bin km deviren vw marka araç var...üstelik kaç yıllık ??? çok eski bir model...ve araç hala sokaklarda... günümüz araçları eskisi gibi değil...bir arkadaşımda var 2003 model seat toledo....250bin km deviri ve hala bir sorunu yok...chip var mı ? yok ama olsada fark etmezdi... benim aracım ...chipten önce...oldu...enjektör segman kırmış ve devre dışı kalmış enjektör hiç basınç olmadan mazot piskürtüyordu..... ne yani chipten sonra olsaydı...suçlu chipmi olacaktı ??? değil...parça hatalı üretim hatası var... LPG li araçların motorları...emin olsun chipin vermediği veremediği zararı veriyor...2005 model vectra araç motor bitirmiş... chip tuning işi yıllardır var...eskiden çok pahalıydı lükstü...şimdi fiyatlar iyice düştü... bugüne kadar aranızdan kaç kişi aracına chip tuning yaptırıpda bir zarar açtığın bir sorun olduğunu duydu....??? bunun için çok iyi bir istatistik yaptırmak lazım....türkiyede bugüne kadar şu kadar kişi şu şu şu marka model araca yazılım attırdı ve şu kadar araçta şu sorunlar çıktı....diyebilmek lazım... yoksa sağdan soldan duyacağınız...şu böyle olmuş şu şöyle olmuş gibi laflar inanın boştur.... daha önce ben duydum....elazığ dan biri anlattı...istanbuldan birine yazılım attırmış araç duman atmaya başlamış...elazığa döndüğünde bu işlemi yapan şahış bunlar böyle diyor ve gereken desteği vermiyor...müşteri yetkili servise gidiyor orijinal yazılım yüklettiriyor.... ama ben bugüne kadar yazılım attırdım da ...krank kesti...piston kopardı...enjektör dağıttı ....turbo bozuldu diyeni görmedim duymadım... vw caddy araçlarda fabrika 60bin km de turbo revizyonu yada değişimi için süre veriyor...ama caddylerde bu değerleri görmek pek az kimseye nasip oluyor...bu araçlarda bir sorun var ve 20-30bin km de turbo patlıyor... şimdi bu araçta chip olsaydı ...suçlu chip mi olacak tı ???? bu yüzden biz caddylere mod yapacakken uyarıyoruz...dikkat edin 20-30bin km de turbo patlayabilir... işte bu yüzden yabancı yazılımcılar aracı görmedikleri durumunu bilmedikleri için sadece ufak artışlar yapıyorlar ve olması gereken ayarlardan uzak bir mod dosya veriyorlar.... oysa biz ve bizim gibi yazılımı kendileri hazırlayan firma yada şahıslar...aracın durumunu bilerek görerek hazırladıkları için en iyi sonucu optimal değerleri almak için uğraşabiliyorlar...bu da bir avantaj...hem sizin hem bizim için.... şunu demek istiyorum... işin içine girmeden önce bende sizler gibi düşünüyordum...ama daha sonra bu işi yapmaya başladıktan sonra bir çok sorunun bir çok endişenin ne kadar yersiz olduğunu gördüm... diğer taraftan ehil olmayan kişilerin yapacağı bir yazılım ile...aracın düzensiz çalışacağını ve hiç verimli olmayacağını gördüm....yine bilinçsizce yapılan değişiklikler bir kaç arızaya neden olabilir... ecu içerisinde bir çok koruma var...istesenizde yada istesek de biz araca yada motora zarar veremeyiz...sistem kendini koruyor koruma altına alıyor...yani biz enjektörü fazla açsak ecu hemen arızaya geçiyor ve o enjektörü kapatıyor ve gereken uyarıyı veriyor. tek sorun turboda çıkabilir....turbo basıncını çok artırırsanız...turbo dayanmaz patlar...ama bunuda yapacak bir remap coder bilmiyorum....olsada o zatan remap coder olamaz...olsa olsa lamer olur en son izmirde bu işi yapan bir arkadaşımız bir aracın ECU'sunu bozdu...yerin 2.500 tl ye sıfır ECU almak zorunda kaldı. yine yaptığı bir kaç araçta sorun çıktı kimisi çok yakmaya başladı kimisi duman atmaya başladı kimisi çekişten düştü...vs.vs.. o yüzden nerede yaptırırsanız yaptırın...kime yaptırırsanız yaptırın...şuna dikkat edin...yazılım sizin aracınıza özel olsun....hazır yada kopya yazılım atılmasın...ve siz aracı test edin...memnun kalmazsanız işlemin iptalini isteyin... yine son olarak...dynometre çıktılarına inanmayın güvenmeyin...tamam orada 40hp görebilirsiniz...ama bu aracın optimal değerleri aldığına işaret etmez... benim aracım dynoda 30hp 20kg.nm tork aldı... normalde bu aracın 60kg.nm tork alması lazımdı...ama işte olay öyle değil...biz bunu öyle bir ayarladık ki...alt devirde orta devirde ve üst devirde maksimum performansı veriyor... ve modladığımız diğer bütün araçlarada aynı şekilde en iyi değerleri yakalamak için bir kaç kez yazılım hazırlıyoruz.... bu deneme yanılma...sakın yanlış anlaşılmasın...sizi işi bilmiyorsunuzda böyle yapıyorsunuz falan...alakası yok...biz her araca en uygun değerleri bulmak için uğraşıyoruz... belki aklınıza aynı marka modelde sonuçlar aynı olmuyor mu diye bir soru gelecektir...evet aynı olmuyor...defalarca gördük...yaklaşık değerler oluyor ama aynı olmuyor... bir çok yetkili servis kendi bünyesinde bu işe başladı ....hatta doğuş bile abt ile anlaşmıştı ama sonradan sanırım sorun çıktı şuan için uygulama yapmıyorlar...ve üstelik garanti veriyoruz diye 1100 euro artı kdv talep ettiler...valla bu parayı bana verin bende size 2 yıl her türlü garantiyi vereyim denizlide ankarada iskenderunda konyada benim bildiğim bir kaç yetkili servis var...bunlar servis altında bu işlemi fahiş fiyatlardan yapıyorlar.... sözün özü....bu piyasa bu iş gerçekten ciddiye alınacak bir konu sakın basite almayın...öyle göründüğü gibi..10dk da yada 1 saatde yazılım atılıyor falan değil...ciddi bir iş... her sektörde olduğu gibi bu sektörde de bu işin çivisi çıkmış merdiven altı...yada günü birlik iş yapan günü kurtaran o kadar çok insan var ki... biz kendimizi tanıtmak adına....şuan 600 lira fiyat veriyoruz...ama bir çok insan 200-300 liraya bile yazılım atıyor...netden bulduğu hazır yazılımlar...kopya yazılımlar...illegal ve etik olmayan yollardan bu işi yapıp para kazanıyorlar...onlar yüzünden bizim adımız lekeleniyor...düşük fiyatla haksız rekabet ortamı oluyor...neticede bizim bir yatırımımız var maliyetimiz var...onların size 100euro lık adaptörleri ve 10 euroluk yazılımları var...hiç bir masrafları yok herhangi bir garantileri yok...onlar bugün varlar...yarın yoklar...ama biz bugün de varız yarın da varız...her zaman da var olacağız... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 Güzel bilgiler; 1. Yazılım değişimi sonrası Yakıt tüketimi düşmüşse, emisyonun da aşağı düşmesi gerekir, yani yazılım değişimi, fabrikanın emisyon yüzünden kısıtladığı motor güçleridir kavramı çürümüş oluyor? 2. Çok güzel ve doğru yazmışsınız, sizin yazılımı başka yerde değiştirirsem, yazılım ile verdiğiniz garanti düşer, üretici firmanın da söylediği aynısı değil mi? Yazılım ile oyananınca aracı doğal olarak garantiye almıyor? 3. Bilinçli olarak müşterileri aydınlatmanız nadir rastlanan ve özlediğimiz bir tarz, şahsen kutlarım. 4. Vw ile ilgili teknik bilgim yok ama 140 Ps ile 170 Ps güç veren motorun mekaniği, ana kol yatakları, egzantrik parça noları aynı mıdır? Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 Araç şuan 84000km de, muhtemelen kağıt üzerinde 75hp dir, artık 70lere gerilemiştir diye düşünüyorum malum metal yorgunluğu, aşınmalar vs...Vermiş olduğu hp ve torku hangi test ortamında test edip belgelendirebiliyoruz? Yani kanıtlayıcı olan nedir burada? Benim hissetmem ise psikolojik olarak hızlanacağına kendimi endeksleyeceğim için çok doğru olmaz diye düşünüyorum HP ve Tork konusuna gelince, derdim hp almaktan çok tork kazanmak. Bildiğim kadarıyla tork yükseldikçe aracın çekişi rahatlar ve daha az zorlanır... Standart torku aracın 110 kağıt üzerinde... Kullanıcının ihtiyaçlarına göre optimize edilmiş bir yazılım düşüncesi çok güzel. Aracımın 1.25 olduğunu biliyorum ve 1.4 olmasını zaten beklemiyorum, öyle bir isteğimde yok zaten. Devir ekonomi devri... Amacım limitleri zorlamak ve aracımın zarar görmesi kesinlikle değil, mevcut potansiyeli ortaya çıkarmaktan öteye gitmek istemiyorum. Bahsi geçen fiesta ile daha önce hiç uygulama yaptınız mı? merak etmeyin 70 hp ye düşmemiştir......yok öyle bir şey... 2004 model pejo 307 hdi ölçtük...ikisi de fabrika değeri olan 68hp çıktı...km leride 50-60 bin de falandı...hatta 96 opel corsa bile 110hp çıktı dynometrede elbetde %99 aracın aldığı hp ve tork değerini alıyoruz. ancak benim demek istediğim şu...kağıt üzerinde sizin 10hp görmeniz sadece sizi rahatlatır memnun eder...beni değil...siz aracın ne kadar güçlendiğini görürsünüz...ama ben ne kadar güçlendiğini kağıt üzerinde görmektense...çıkar test eder ve aracın tepkilerinin ne derecede değiştiğini anlamak isterim... sonra ona göre gerekirse tekrar yazılımı değiştiririm... bakın yukarıda yazdım..benim aracım 320kg.nm tork...ama dynoda gördüm ki 20kg.nm tork almışız...eee bu araç güçlenmedi mi ?? valla bir süren pişman bir sürmeyen....torka bakacak olursak araç hiç güçlenmedi...ama sürenler öyle demiyor...hatta bırakın test edenleri...benim sağ ayağım öyle demiyor... aracın limitleri zorlanmadan ekonomi çok rahat yapılır...1.2 araç daha önce yapmadık ancak defalarca 1.4 modellerine yazılım atıldı...ancak bizim için bu bir sorun yada eksiklik değildir...neticede sistem aynı mantık aynı işlem aynı... Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 Güzel bilgiler;1. Yazılım değişimi sonrası Yakıt tüketimi düşmüşse, emisyonun da aşağı düşmesi gerekir, yani yazılım değişimi, fabrikanın emisyon yüzünden kısıtladığı motor güçleridir kavramı çürümüş oluyor? 2. Çok güzel ve doğru yazmışsınız, sizin yazılımı başka yerde değiştirirsem, yazılım ile verdiğiniz garanti düşer, üretici firmanın da söylediği aynısı değil mi? Yazılım ile oyananınca aracı doğal olarak garantiye almıyor? 3. Bilinçli olarak müşterileri aydınlatmanız nadir rastlanan ve özlediğimiz bir tarz, şahsen kutlarım. 4. Vw ile ilgili teknik bilgim yok ama 140 Ps ile 170 Ps güç veren motorun mekaniği, ana kol yatakları, egzantrik parça noları aynı mıdır? öncelikle nazik ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim... sıkılmadan bıkmadan uzun yazımı okuduğunuz için ama kendimi kaptırmışım farkında değilim... 1. yakıt tüketimi düşmesi yakıt kısıldığı için değil ...bazı araçlarda yakıt miktarı yakıt basıncı enjektör basınca yada ateşleme şiddeti zamanlaması artırılır bunun yanı sıra varsa turbo ile desteklenir... bu yüzden yakıtda tasarruf olur...diğer şekilde yakıtı kısınca güç alamazsınız... 2. üretici firma elbetde bunu fark ederse garanti dışı sayar. ancak bunu yetkili servislerin anlaması mümkün değil. ayrıca yetkili servis kendi insiyatifinde ister garantiden çıkartır ister çıkarmaz. bunun için yazılım değişmesi olsada olur olmasa da....dediğim gibi araç üzerinde yapacağınız farklı bir tadilat dahi yeter...misal tır larda....araç sahibi bir ayna dahi takamıyor...taktığı anda aracı garanti dışında sayıyorlar...ama servisteki usta bunu görmemezlikten gelse...kimse neden gelmedin diyemiyor...neticede servisten sorumlu usta ne derse o oluyor...zamanında 6 yıl teknik servis müdürlüğü yaptım...oki yazıcıları yetkili servis idik bu yüzden ne nedir ne değildir iyi biliyorum. 3. bakın ben elimden gelenin en iyisini bu işin doğrusunu yanlışını elimden geldiğince izah etmeye çalışıyorum. ve tekrar ediyorum inanın bana bu işi sakın hafife almayın göründüğü kadar basit değil sorumluluk isteyen ciddiyet isteyen devamlıklık isteyen bir iş kolu... 4. tam olarak bende bilmiyorum ama büyük ihtimal az da olsa hacimleri farklıdır subapları farklıdır... aşağıda örnek teşkil edecek liste var...biri 110hp diğeri 90hp...herşeyi aynı...sanırım birinde 8 valf var diğerinde 16 ben başka bir fark göremedim...motor piston çap stork vs. değerleri aynı ama arada 20hp fark var Genel Bilgiler Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Üretim Yılı: 1996 Karoser ve Boyutlar Karoser Tipi: 4/5S SAL Kapı Sayısı: 4 Dingil Mesafesi: 2700 mm (106.3 in) Uzunluk: 4670 mm (183.9 in) Genişlik: 1740 mm (68.5 in) Yükseklik: 1460 mm (57.5 in) Uzunluk / Dingil Mesafesi Oranı: 1.73 Motor Özellikleri Motor Üreticisi: Volkswagen Motor Yeri: Ön Motor Yerleşimi: Enlemesine Soğutma Türü: Su Silindir Sayısı ve Yerleşimi: S-4 Motor Hacmi: 1896 cc (115.7 cu in) Çap: 79.5 mm (3.13 in) Strok: 95.5 mm (3.76 in) Çap / Strok Oranı: 0.83 Silindir Başına Düşen Hacim: 474 cc/silindir (28.93 cu in/silindir) Hava Besleme Türü: Turbo D. Katalitik Konvertör: Var Maksimum Motor Gücü: 110 HP (82 kW) Maksimum Güç Devri: 4150 d/d Maksimum Tork: 225 Nm (166 lb.ft , 23 kg.m) Maksimum Tork Devri: 1700 d/d Maksimum Güç Devrinde Tork: 188.7 Nm (4150 d/d) Güç / Motor Hacmi Oranı: 58 HP/litre (43.3 kW/litre) Şanzıman ve Aktarma Şanzıman Türü: 5M Aktarma: FWD __________________________________________________________ Genel Bilgiler Marka: Volkswagen Model: Passat 1.9 TDI Üretim Yılı: 1996 Karoser ve Boyutlar Karoser Tipi: 4/5S SAL Kapı Sayısı: 4 Dingil Mesafesi: 2700 mm (106.3 in) Uzunluk: 4670 mm (183.9 in) Genişlik: 1740 mm (68.5 in) Yükseklik: 1460 mm (57.5 in) Uzunluk / Dingil Mesafesi Oranı: 1.73 Motor Özellikleri Motor Üreticisi: Volkswagen Motor Yeri: Ön Motor Yerleşimi: Enlemesine Soğutma Türü: Su Motor Tipi: SOHC Silindir Sayısı ve Yerleşimi: S-4 Silindir Başına Subap Sayısı: 2 (Toplam 8 Adet) Motor Hacmi: 1896 cc (115.7 cu in) Çap: 79.5 mm (3.13 in) Strok: 95.5 mm (3.76 in) Çap / Strok Oranı: 0.83 Silindir Başına Düşen Hacim: 474 cc/silindir (28.93 cu in/silindir) Krank Ana Yatak Sayısı: 5 Hava Besleme Türü: Turbo D. Katalitik Konvertör: Var Maksimum Motor Gücü: 90 HP (67.1 kW) Maksimum Güç Devri: 4000 d/d Maksimum Tork: 202 Nm (149.1 lb.ft , 20.6 kg.m) Maksimum Tork Devri: 1900 d/d Maksimum Güç Devrinde Tork: 160.2 Nm (4000 d/d) Güç / Motor Hacmi Oranı: 47.5 HP/litre (35.4 kW/litre) Şanzıman ve Aktarma Şanzıman Türü: 5M Aktarma: FWD Yorum bağlantısı
Sina Güran 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 merak etmeyin 70 hp ye düşmemiştir......yok öyle bir şey...2004 model pejo 307 hdi ölçtük...ikisi de fabrika değeri olan 68hp çıktı...km leride 50-60 bin de falandı...hatta 96 opel corsa bile 110hp çıktı dynometrede elbetde %99 aracın aldığı hp ve tork değerini alıyoruz. ancak benim demek istediğim şu...kağıt üzerinde sizin 10hp görmeniz sadece sizi rahatlatır memnun eder...beni değil...siz aracın ne kadar güçlendiğini görürsünüz...ama ben ne kadar güçlendiğini kağıt üzerinde görmektense...çıkar test eder ve aracın tepkilerinin ne derecede değiştiğini anlamak isterim... sonra ona göre gerekirse tekrar yazılımı değiştiririm... bakın yukarıda yazdım..benim aracım 320kg.nm tork...ama dynoda gördüm ki 20kg.nm tork almışız...eee bu araç güçlenmedi mi ?? valla bir süren pişman bir sürmeyen....torka bakacak olursak araç hiç güçlenmedi...ama sürenler öyle demiyor...hatta bırakın test edenleri...benim sağ ayağım öyle demiyor... aracın limitleri zorlanmadan ekonomi çok rahat yapılır...1.2 araç daha önce yapmadık ancak defalarca 1.4 modellerine yazılım atıldı...ancak bizim için bu bir sorun yada eksiklik değildir...neticede sistem aynı mantık aynı işlem aynı... Ben gazlayan, aracı limitlerde kullanan biri değilim. Hatta şöyle izah edim, 120km yi geçmiyorum. O zaman niye chip tuning yapıyorsun ki denilebilir ama şunu söylemekte fayda var. Ben mevcut potansiyeli kullanılabilir hale getirmeyi amaçlıyorum. Ben pedala basmadığım sürece chiptuning işleminin sonuçlarını zaten hissetmeyecem. (her nekadar ekonomi yapmamı herdaim sağlayacak gibi algılamış olsamda) Daha öncede söylediğim gibi, benim için son hızın artması önemli değil. Aracı daha az yorarak devirlendirebilmek mühim, buda tork artışından geçiyor, doğru mu? 1.2 araçlarda havanın derecesi bile dramatik etkiler yapıyor. Örneğin dışarıdaki hava epey soğuk ise aracın gidişi bariz biçimde değişiyor. Oysa 2.0 bir araç kullandığımda soğukmuş, sıcakmış çokta etki etmediğini görüyorum. Bunu yazmamın sebebi, 1.25 araçlar herşeye çok tepki veriyorlar, özelliklede hataya. Tam aksi bir örneğini de son susturucu konusunda yaşadım. Dandik bir son susuturucu taktım ve aracın back pressure değeri düştüğü için alt devirlerim rezil olmuştu, araç rampalarda bayılıyor, en ufak eğimde vites küçültmemi istiyordu, nezaman ki ben orjinalini geri taktım, araba kendine gelmişti. Bunu kime anlatsam abartıyorsun desede, ben bilirim aradaki farkı. Bu yüzden 1.4 araç ile 1.2 aracı asla sadece 0.2cc altı diye düşünmeyin. 1.2 araçtan 75hp çıkarmak için araç zaten chipli gibi birşey bence bu yüzden düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir bu süreç. Birde işin uzaklık meselesi var, ben istanbulda oturuyorum, siz 3 saat gibi bir sürede kullanıcının ihtiyaçlarına göre programlama dahil herşeyi halledeceğinizden bahsetmişiniz. Tam optimize ayarı nasıl 3 saat içinde tutturacaz? Bence öyle birşeyi tutturmak için 3 saat değil 3 hafta ancak yeterli olur. Halledebiliyorsanız tabiki bravo. Senelerdir chip tuning konusu aklımdaki bir konudur, niyetim var olmakla beraber ikna olmam gerekiyor... Malum 600ytl gibi bir maliyeti var bu işin ki çok çok ciddi bir rakam.... Yorum bağlantısı
Tolga Canvar 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 peki aracımızı chipletmek istedik ama Sakarya dayız nasılolacak. Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Cemal abi döktürmüşsün yine Arkadaşlar Cemal Beyle hiç bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın ben fiestaya chipi Cemal abilere yaptırdım her konuda güvenebileceğiniz bir insan. Çok başarılı ve tecrübeli bir ekibi var ekipteki arklarda benim gibi makina mühendisi. Başarılarının devamını dilerim ACT chiptuning. Saygılar.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Bu konularda referanslar çok önemlidir, bilgi paylaşımı da güzel. Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 (düzenlendi) Ben gazlayan, aracı limitlerde kullanan biri değilim. Hatta şöyle izah edim, 120km yi geçmiyorum. O zaman niye chip tuning yapıyorsun ki denilebilir ama şunu söylemekte fayda var. Ben mevcut potansiyeli kullanılabilir hale getirmeyi amaçlıyorum. Ben pedala basmadığım sürece chiptuning işleminin sonuçlarını zaten hissetmeyecem. (her nekadar ekonomi yapmamı herdaim sağlayacak gibi algılamış olsamda)Daha öncede söylediğim gibi, benim için son hızın artması önemli değil. Aracı daha az yorarak devirlendirebilmek mühim, buda tork artışından geçiyor, doğru mu? 1.2 araçlarda havanın derecesi bile dramatik etkiler yapıyor. Örneğin dışarıdaki hava epey soğuk ise aracın gidişi bariz biçimde değişiyor. Oysa 2.0 bir araç kullandığımda soğukmuş, sıcakmış çokta etki etmediğini görüyorum. Bunu yazmamın sebebi, 1.25 araçlar herşeye çok tepki veriyorlar, özelliklede hataya. Tam aksi bir örneğini de son susturucu konusunda yaşadım. Dandik bir son susuturucu taktım ve aracın back pressure değeri düştüğü için alt devirlerim rezil olmuştu, araç rampalarda bayılıyor, en ufak eğimde vites küçültmemi istiyordu, nezaman ki ben orjinalini geri taktım, araba kendine gelmişti. Bunu kime anlatsam abartıyorsun desede, ben bilirim aradaki farkı. Bu yüzden 1.4 araç ile 1.2 aracı asla sadece 0.2cc altı diye düşünmeyin. 1.2 araçtan 75hp çıkarmak için araç zaten chipli gibi birşey bence bu yüzden düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir bu süreç. Birde işin uzaklık meselesi var, ben istanbulda oturuyorum, siz 3 saat gibi bir sürede kullanıcının ihtiyaçlarına göre programlama dahil herşeyi halledeceğinizden bahsetmişiniz. Tam optimize ayarı nasıl 3 saat içinde tutturacaz? Bence öyle birşeyi tutturmak için 3 saat değil 3 hafta ancak yeterli olur. Halledebiliyorsanız tabiki bravo. Senelerdir chip tuning konusu aklımdaki bir konudur, niyetim var olmakla beraber ikna olmam gerekiyor... Malum 600ytl gibi bir maliyeti var bu işin ki çok çok ciddi bir rakam.... chip tuning sadece performans için yapılmaz. size vereceği gücü gerektiğinde kullanırsanız çok keyifli oluyor. yakıt tasarrufu da cabası. benim kullanım tarzım bu şekilde. bende uzun yolda 90km geçmem. ama yeri geldiğinde gaza bastığımda o güç benim işimi ziyadesiyle görüyor. tam gaz rampa çıkmak sollamalarda ufak bir gazlama ile toparlaması ivmelenmesi insanı mutlu ediyor. 3 saat süre içinde OBD den programlana bilen araçlar bizim için daha kolay bir uygulama şansına sahip olduğu için bu sürede çok rahat test edip gerekli düzeltmeler yapılarak en optimal değerler yakalanır ancak eğer ecu sökülecek olursa bu durumda iş elbet de uzayacak ve 3 saat de değil ancak tüm gün sürecektir. bugün 2000 model golf4 1.6 da bir yazılımı test etmek 2 saatimizi alıyor. akşama kadar ancak 3 kez yazılım deneme şansımız oluyor. bu yüzden bu tarz araçlarda aracın bizzat ankaraya gelmesi bizim için daha iyi olacaktır. 1.2 araçtan güç almak elbetde zor iş. ancak neler yapılabilir bakmak lazım. son hızda zaten bizim bir vaadimiz yoktur. kalkışlarda ara hızlanmalarda ve özellikle alt devirlerde iyileşmeler ve istenilirse limitörü kaldırmak bizim sunabileceklerimiz. peki aracımızı chipletmek istedik ama Sakarya dayız nasılolacak. elbetde sakarya ya geliriz. ancak bir araç için bizim için pek karlı olmasada önümüzdeki hafta arzu ederseniz seve seve geliriz. Cemal abi döktürmüşsün yine Arkadaşlar Cemal Beyle hiç bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın ben fiestaya chipi Cemal abilere yaptırdım her konuda güvenebileceğiniz bir insan. Çok başarılı ve tecrübeli bir ekibi var ekipteki arklarda benim gibi makina mühendisi. Başarılarının devamını dilerim ACT chiptuning. Saygılar.. eray kardeş iyi dileklerin için teşekkür ederim. şunu çok samimi olarak söylüyorum...piyasada bu işi daha ucuza yada daha fazlasına yapanlar mevcut. ama kaçı yaptığı işin hakkını veriyor yada arkasında duruyor ?? bilmiyorum. ortaklarımın 2si makine mühendisi ben şahsen bilgisayar yazılımcısıyım. birlikte çalıştığımız servis VW özel servisi. ortaklarıma ve arkadaşlarıma güveniyorum. yaptığımız işin her zaman arkasındayız yerimiz belli adresimiz belli... söylenecek anlatacak o kadar çok şey var ki ben bile bu işin içine girmeyince neyin ne olduğunu bilmiyordum şimdi kim ne yapıyor nasıl hizmet veriyor hangi şartlarda veriyor hepsini görüyorum duyuyorum... sitede yayımlanan referanslarımız dışında da bir çok referansımız var. ancak bir çok müşteri sitede adının yazılmasını aracının plakasının görülmesini istemediği için yayınlama şansımız olmuyor. son olarak sitemizde verilen referans değerler max değerlerdir mutlaka o değerler alınacak değil ancak istenilirse o değerler zorlanacaktır. bize kalırsa zorlamanın manası yok elbetde zararı olmaz ama yinede gerek yok diye düşünüyorum. bugüne kadar 100 araç yaptıysak 2 müşterimiz limitleri zorladı ve bugüne kadar sorunsuz yollarda gidiyorlar. 10 Şubat 2009 tarihinde Cemal Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sina Güran 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 Sakaryaya elbette geliriz demişiniz, sakarya istanbula göre daha yakın. Demek istanbula gelmeniz icab etse pek mümkün olmayacak. Kaldı ki sizin 1.2 için tecrübeniz olmaması bu süreci daha da uzatacaktır. Bu handikaplar varken nasıl bir çözüm yolunuz olabiliyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts