Cemal Arslan 22 Temmuz 2009 Paylaş 22 Temmuz 2009 O işin hakkı 300 lira zaten konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok Ömer bey madem işin hakkı size göre 300 lira bende zaten size alternatifler sundum. sizde gider 300 liralık yerde yaptırırsınız. Dyno sonucuna bugün ulaştım arkadaşlar ancak pek iç açıcı bir resim değil lütfedilirse daha iyisi gönderilecek motor gücü 110kw tekerlek gücü 94kw kayıp güç 20kw Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 22 Temmuz 2009 Paylaş 22 Temmuz 2009 (düzenlendi) Ben şu 160.5km/h konusunu anlamadım birde tork nerede, canısıkılmışta gezmeye mi gitmiş, utanmaz neden haber vermemiş....Bir de kayıp güç ne, nerede kayboluyor nasıl buluruz Chip yaptıracak olanlar var benim alarmcı oldukça ilgileniyor telefonunuzu da verdim. kayıp güç her araçta vardır kiminde çok kiminde az genelde bu baskı balatadan , aktarma organlarından ve aracın yaşından dolayı kaynaklanır. daha doğrusu motorun ürettiği güç hiç bir zaman tekerleğe yansımaz. isterseniz sıfır araç alın dynoya çıkartın onda dahi kayıp güç vardır. ama daha azdır. valla ben o kadar dyno gördüm böylesini ilk kez görüyorum... 110kw yi 160km de veriyor... 22 Temmuz 2009 tarihinde Cemal Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 22 Temmuz 2009 Paylaş 22 Temmuz 2009 Yapılan chip tuning sonucunda ani akselerasyonlarda siyah duman, tercih edilen bir sonuçtur. Dikkat ederseniz standart motorda dahi ani akselerasyonda siyah duman vardır. Bu dizel motorlar için akselerasyonda yeterli zengin karışımın olduğunun işaretidir ve sigortanızdır. Konvertörü de iptal etmenizi tavsiye etmem. Onno USTA arabam.com dan alıntı.... topicte duman konusu geçmişti sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Temmuz 2009 Paylaş 22 Temmuz 2009 o resimi olan araç cvt şanzıman mı yani otomatik araç tahmini 150 hp olmuş yere aktarılan 123 hp o beygire tahmini tork 300 üzeri .bu kadar güçlü ve bu kadar ağır (sanıırm 1400 kg) bir araca cvt gibi enteresan şanzıman ne kadar dayanır ? Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Ben yazayım arkadaşlar, hatırlayanlar vardır bu şanzıman türü ilk olarak fordlarda kullanıldığında özellikle de dizellerde kullanılıyordu ve herkes bu şanzımanın özellikle torku almak için olduğu sürüş keyfi vs. bahsediyordu. Sonraları cvtler problem (35000km civarı) çıkartmaya başlayınca torka dayanamadığı yorumları başladı. Artık garanti kapsamı içerisinde biliyorsunuz. Açıkçası bende korkarak 38000 de aldım aracı ve herhangi bir işlem görmemişti maaşallah diyeyim sorun yok bakımları da yapıldı ve kontrol edildi sorun yok şimdilik, zaman zaman bunda benim kullanma tarzım dışında aracın motor ve şanzımanına motorsilk koymuş olmamın etkisi olduğunu da düşünüyorum. Ford gürbaşlardaki teknisyen arkadaşla teste çıktığımızda konu hakkında şöyle demişti. Aslında eğitimde bizim genel kanatimiz sorunun şanzımandan değil de kullanılan yağdan kaynaklandığı, su gibi ve elinize aldığınızda buhar olup gidiyor yağlamayı tam yapamadığı için ısındığı taktirde bozulabiliyor. Benim görüşüm oldukça keyifli bir kullanımı var, torka da iyi cevap veriyor. Araç ağırlığı 1325 kğ. kampana vs olmasından dolayı güç kaybı da az olması normal ama ben o 20hp e baya takıldım doğrusu... Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 24 Temmuz 2009 Paylaş 24 Temmuz 2009 (düzenlendi) Ben fikirlerimi kullanabildiğim en uygun uslub ile dile getirmeye çalıştım.Ama bazı arkadaşların kullandığı anlamaz demojik demogojik gibi sözcükler tartışmayı çirkinleştirdi ya da çirkinleştirmek üzere.Konu benim tarafımda kapanmıştır.Buyrun devam edin. saygılar. ömer kardeş öm yazdığımı tekrardan buraya yazayım... ömer kardeş Allah seni inandırsın akşam üstü ahmet usta yazılanları tekrar okuduk ve ona dedim ki "aslında burada art niyet yok. konuşmak farklı yazmak farklı ifade yok ruh yok el kol mimik yok...bu yüzden yanlış yorumlanır" emin ol sana karşı en ufak bir dargınlığım kızgınlığım yanlış anlamam yok. hatta ortaklarım bana çıkıştı neden tartışıyorsun diye...bende tartışmıyoruz medenice yazışıyoruz dedim... helal edecek bir sorun yok...ancak yinede helal olsun... inşallah bir gün yüz yüze tanışır sohbet ederiz.. hoşçakal "emekçi" dostum benim açımdan inanın bir darılma kırgınlık yanlış anlama yok... ben inanıyorum ki ömer kardeş gayet doğal ve içten yazdı ama gel gelelim netde bu tür yanlış anlamalar sık sık olur... "emekçi" kardeşim...yinede fiyatda indirim yok sana..720 lira 24 Temmuz 2009 tarihinde Cemal Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Arslan 4 Ağustos 2009 Paylaş 4 Ağustos 2009 Chipli olarak ortalama 1 depo ile şehir içi 650 km gidiyordum. Efendi efendi kullanıp ciddi ciddi ilk defa ölçüm yaptım. Ortalama 45 litre yakıtla fullenen 1 depo ile, 5,66 ortalama yakıp, şehiriçi 809 km gitmek çok güzel bir duyguymuş Not: Tekrar fullettiğimde daha yakıt ışığı yanmamıştı. Belki benzinlik bulamam diye girmiştim. 20-30 km sonra ışık yansa, yandıktan sonra 60 km daha gitse, sanki şehir içi 900 km giderdim gibi hissediyorum. valla anlamadım...chipli bir depo 650 km gidiyorum diyorsun... sonra 809 km gittim diyorsun... daha da sakin gitsem 900km giderdim diyon 809 km yaptığında chip yokmuydu :lol2: varsa...nasıl olurda 650km yaptın ??? valla chip tuning yapıp da yakıtım düştü diyen bir çok müşterimiz var...hatta referans kağıdımız bile var... ancak herkes ekonomi yapacak değil...etkenler çoktur... Yorum bağlantısı
Kamil Çeliker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 (düzenlendi) Selamlar, Ford'un tasarım ve üretim sırasındaki garip huylarını bildiğimden biraz araştırma yaptım. Bazı kimselerin dediği gibi, halıdan 5cm kesebiliyorlar, lambadan tasarruf yapıyorlar. Ancak aracın güvenlik parçası olarak adlandırdıkları parçalarını da çarpışma sırasında oluşabilecek yüksek güçlere dayanacak şekilde üretiyorlar. Dolayısıyla gözle görünmese de, güvenlik gerektiren parçalarının üst dayanım limitleri bazen fantazi diyebileceğimiz seviyelere çıkabiliyor. Mesela Connect koltuklarının 46G'ye dayanıklı olarak tasarlandığını ve üretildiğini biliyorum. Buradaki kuvvetin yüksekliğini bu işlerle uğraşan arkadaşlar bilir. Ben aracımın üst rev'lerini zorlamadan 1500-3000 rpm arasında kullanmayı severim. Ancak bir ay önce ikinci el aldığım standart araçta 1500-2000 rpm arası motor zorlanıyordu. Bu nedenle 114,000 Km deki 2007 model Fiesta 1.4 TDCI aracımın Turbo ve enjektörlerini kontrol ettirdikten sonra chip tuning yaptırdım. Standart araç 68hp (4000 rpm) güç ve 160nm (200rpm) torka sahipti. Arkadan siyah duman atmayacak şekilde ayar yapıldı ve chip tuning sonunda araç 116hp (4010 rpm) güce ve 235nm (2360 rpm) torka ulaştı. Şimdi aracımı 1500-3000 rpm arasında çok rahat kullanabiliyorum. Araç 1500-2000 rpm arasında kendisini yokuş yukarı bile çok rahat topluyor. Bu şekilde daha üst vites kullanıp yakıt tüketimini azaltmayı düşünüyorum. Azalmasa, aynısını yaksa da farketmez. Çünkü zaten sürüşünü sevdiğim aracımın sürüş zevki ikiye üçe katlandı. 2 Eylül 2009 tarihinde Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Erdem 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Selamlar,Ford'un tasarım ve üretim sırasındaki garip huylarını bildiğimden biraz araştırma yaptım. Bazı kimselerin dediği gibi, halıdan 5cm kesebiliyorlar, lambadan tasarruf yapıyorlar. Ancak aracın güvenlik parçası olarak adlandırdıkları parçalarını da çarpışma sırasında oluşabilecek yüksek güçlere dayanacak şekilde üretiyorlar. Dolayısıyla gözle görünmese de, güvenlik gerektiren parçalarının üst dayanım limitleri bazen fantazi diyebileceğimiz seviyelere çıkabiliyor. Mesela Connect koltuklarının 46G'ye dayanıklı olarak tasarlandığını ve üretildiğini biliyorum. Buradaki kuvvetin yüksekliğini bu işlerle uğraşan arkadaşlar bilir. Ben aracımın üst rev'lerini zorlamadan 1500-3000 rpm arasında kullanmayı severim. Ancak bir ay önce ikinci el aldığım standart araçta 1500-2000 rpm arası motor zorlanıyordu. Bu nedenle 114,000 Km deki 2007 model Fiesta 1.4 TDCI aracımın Turbo ve enjektörlerini kontrol ettirdikten sonra chip tuning yaptırdım. Standart araç 68hp (4000 rpm) güç ve 160nm (200rpm) torka sahipti. Arkadan siyah duman atmayacak şekilde ayar yapıldı ve chip tuning sonunda araç 116hp (4010 rpm) güce ve 235nm (2360 rpm) torka ulaştı. Şimdi aracımı 1500-3000 rpm arasında çok rahat kullanabiliyorum. Araç 1500-2000 rpm arasında kendisini yokuş yukarı bile çok rahat topluyor. Bu şekilde daha üst vites kullanıp yakıt tüketimini azaltmayı düşünüyorum. Azalmasa, aynısını yaksa da farketmez. Çünkü zaten sürüşünü sevdiğim aracımın sürüş zevki ikiye üçe katlandı. inanamıyorum gercektenmi 116 hp olduu şaka bi yana cok başarılı bir sonuc tebrikler bu işin maliyeti uzun vadedeki sonucları nedir biraz daha bilgi isteriz.. Yorum bağlantısı
İlker Çiftçi 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 inanamıyorum gercektenmi 116 hp olduu şaka bi yana cok başarılı bir sonuc tebrikler bu işin maliyeti uzun vadedeki sonucları nedir biraz daha bilgi isteriz.. Bu iş ilk zamanlarda güzel gözüksede ilerleyen zamanlarda motora zarar verdiğini duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama bir kaç kişiden duyunca hiç yaptırmayı bile düşünmedim. Yorum bağlantısı
Kamil Çeliker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Dizel motorlar benzinli motorlara göre biraz daha değişik özelliklere sahip. Dizel motorlar daha fazla basınca dayanabiliyorlar. Bu nedenle de daha üst limitlere zorlanmadan çıkabiliyor. Bana önerilen bunun daha da ilerisiydi. Benim burada uygulamasını yaptırdığım, hiçbir ek parça koymadan ve egzosttan siyah duman atmadan alabileceğim maksimum güç ve tork'tu. Birkaç denemeden sonra bu rakamlara ulaşabildik. Tüm chip tuning işlemi aracın ECU'su sökülmeden ve lehim vb. hiç bir fiziksel müdahale yapılmadan gerçekleştirildi. Yaptığım araştırmalara göre de motor ve diğer yürüyen aksam bu güç ve tork değerlerinde çalışma toleranslarının içinde (tabii ki eskisinden daha büyük bir güçle karşılaşarak) çalışabilecek durumda. Modifikasyonu bu seviyede tutarsam uzun vadede bir sorun çıkarmaz. Daha yüksek değerler risk almamı gerektirmektedir. Bana önerilen esas modifikasyon, aracın üzerindeki Turbo'ya 110'luk Connect'in Intercooler'ının monte edilmesi ve Turbo basıncının yanılmıyorsam 1.9 bar'a yükseltilmesiydi. Bu şekilde silindir basıncının 17-19 bar'a çıkartılması ve yaklaşık 160-170 hp güç ve 280-300 nm tork elde edilmesi öngörüldü. Bu değerler bana aracın çalışması ve kontrolü açısından biraz riskli geldiği için modifikasyonu bu seviyede tuttum. Ancak aracı kullanırken hissetiğim, frenlerin (özellikle arka kampanalar) bu seviyede bile biraz yetersiz kalmasıdır. Arka kampanaları Focus I'in arka disk frenleriyle değiştirerek bu sorunun da üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Bana önerilen esas modifikasyon, aracın üzerindeki Turbo'ya 110'luk Connect'in Intercooler'ının monte edilmesi ve Turbo basıncının yanılmıyorsam 1.9 bar'a yükseltilmesiydi. Bu şekilde silindir basıncının 17-19 bar'a çıkartılması ve yaklaşık 160-170 hp güç ve 280-300 nm tork elde edilmesi öngörüldü. Bu değerler bana aracın çalışması ve kontrolü açısından biraz riskli geldiği için modifikasyonu bu seviyede tuttum. Ancak aracı kullanırken hissetiğim, frenlerin (özellikle arka kampanalar) bu seviyede bile biraz yetersiz kalmasıdır. Arka kampanaları Focus I'in arka disk frenleriyle değiştirerek bu sorunun da üstesinden geleceğimi düşünüyorum. 170 Hp'ye o motor dayanmaz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Chip tuning zararlı birşey olsaydı, Sefa Bilo ya yaptırmazdı Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 205-45-15 lastik öneririm. Jant değişecekse jant genişliği ve ET özenle seçilmeli. Jantın güvenli çalışaçağı en iç ve en dış sınırların hesaplanıp bu aralıkta olacak şekilde uygun ET ve genişlikte jant alınmalı. 116hp ve yüksek torka sahip motorla fiestada anca o ebat işiniz görür. Kaliteli lastikle 205 taban kolay kolay kaymaz. Araba pekte hafif değil, 205 iyi olur. Bunun yanında ST spoiler öneririm. Arka taraf biraz hafif. Yüksek hızlarda spoiler yol tutuşuna destek olur. Chip tuning zararlı birşey olsaydı, Sefa Bilo ya yaptırmazdı 1.4 68 hp TDCI'ın iki katından fazla olan 170 Hp güçten bahsediliyor Lastik olarak Bridgestone Adrenalin olabilir. Chipli ve torklu motorlu arabalara ilac gibi geldiğini duydum. Kolay kolay patinaja düşmeden ileriye fırlarsınız. Aklıma kavrama geliyor. Çok fazla yük binecek. Debriyaj balatasına dikkat edilmeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Hayırlı olsun, nerede kim yaptı acaba? Beynin eski verilerini saklıyorlar mı? Bu arada gözüme çarpan öenmli önemsiz, doğru yanlış: 1. Motor gücünüz 80kW yani 109Ps civarı, zira tam 4000d/d ya yaklaşırkan sanırım 5. vitese atılmış, sadece bu güç çizgisindeki zıplamayı açıklar. 2. 1.4 tdci ya bir hayli yüklenilmiş, bakımları aksatmayın derim. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Çağlar bey, bence normalden biraz daha kalın yağ konmalı, siz nediyorsunuz? Zaten pek yüksek devirlere çıkmıyormuş. Oluşan basınc fazla. Yağ filminin kalın olması gereliyor diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 1.4 68 hp TDCI'ın iki katından fazla olan 170 Hp güçten bahsediliyor 170hp tabiki fazla o arabaya, Ben genelleme yaptım. Yorum bağlantısı
Kamil Çeliker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 (düzenlendi) Çağlar bey, bence normalden biraz daha kalın yağ konmalı, siz nediyorsunuz? Zaten pek yüksek devirlere çıkmıyormuş. Oluşan basınc fazla. Yağ filminin kalın olması gereliyor diye düşünüyorum. Önerileriniz bana ışık tutacak, teşekkür ederim. Bence de daha kalın yağ konulması gerekir. Ben güç için değil tork için bu işlemi yaptırdım. Motorun da 114000 de olması dolayısıyla, EDGE veya Magnatec tipi yağlara gereksinimim olur diye düşünüyorum. Zaten şu anda yağın markasının ne olduğunu bilmediğim için aldığım zaman hemen SONAX yağ katkısı koymuştum. 2 Eylül 2009 tarihinde Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kamil Çeliker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 (düzenlendi) 170hp tabiki fazla o arabaya, Ben genelleme yaptım. Böyle bir işlemi yapmak büyük risk taşır. Hem araba hem de binen için. 1040 Kg'lık 170 Hp gücündeki o arabaya hakim olmak zordur. Yaklaşık 6 Kg ağırlığa 1 Hp düşer ki, daha önce ralli ve pist yarışları ile uğraşanlar bunun ne demek olduğunu çok iyi bilir. Fantazi yapmayacaksanız arabayı günlük kullanacaksanız, 1.4 TDCI'a 170 Hp bence de çok gelir. 2 Eylül 2009 tarihinde Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Selamlar,Ford'un tasarım ve üretim sırasındaki garip huylarını bildiğimden biraz araştırma yaptım. Bazı kimselerin dediği gibi, halıdan 5cm kesebiliyorlar, lambadan tasarruf yapıyorlar. Ancak aracın güvenlik parçası olarak adlandırdıkları parçalarını da çarpışma sırasında oluşabilecek yüksek güçlere dayanacak şekilde üretiyorlar. Dolayısıyla gözle görünmese de, güvenlik gerektiren parçalarının üst dayanım limitleri bazen fantazi diyebileceğimiz seviyelere çıkabiliyor. Mesela Connect koltuklarının 46G'ye dayanıklı olarak tasarlandığını ve üretildiğini biliyorum. Buradaki kuvvetin yüksekliğini bu işlerle uğraşan arkadaşlar bilir. Ben aracımın üst rev'lerini zorlamadan 1500-3000 rpm arasında kullanmayı severim. Ancak bir ay önce ikinci el aldığım standart araçta 1500-2000 rpm arası motor zorlanıyordu. Bu nedenle 114,000 Km deki 2007 model Fiesta 1.4 TDCI aracımın Turbo ve enjektörlerini kontrol ettirdikten sonra chip tuning yaptırdım. Standart araç 68hp (4000 rpm) güç ve 160nm (200rpm) torka sahipti. Arkadan siyah duman atmayacak şekilde ayar yapıldı ve chip tuning sonunda araç 116hp (4010 rpm) güce ve 235nm (2360 rpm) torka ulaştı. Şimdi aracımı 1500-3000 rpm arasında çok rahat kullanabiliyorum. Araç 1500-2000 rpm arasında kendisini yokuş yukarı bile çok rahat topluyor. Bu şekilde daha üst vites kullanıp yakıt tüketimini azaltmayı düşünüyorum. Azalmasa, aynısını yaksa da farketmez. Çünkü zaten sürüşünü sevdiğim aracımın sürüş zevki ikiye üçe katlandı. Aracınızdaki toleransların bu kadar fazla olduğuna eminmisiniz 68 hp den 116 hp ye çıktığına göre %70 civarı güç artışı mevcut. Bu derece artışa şanzımanınız bence iyi gözle bakmıyacaktır.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Turbo da var ise, daha kalın yağ kullanmak sakıncalıdır, soğuk devrede (ilk marş ve 30 s.) yağsız kalacaktır, yani tam tersine, 5-30 a devam ederdim, Magnatecin soğuk yağlama başarısını tercih ederdim. Rakamlar bayağı yukarıda, ama aracın iyi bakım alacağına emin olacağım ifadeler gördüm . Umarım bir gün tanışıp sohbet te ederiz. Yorum bağlantısı
Kamil Çeliker 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Turbo da var ise, daha kalın yağ kullanmak sakıncalıdır, soğuk devrede (ilk marş ve 30 s.) yağsız kalacaktır, yani tam tersine, 5-30 a devam ederdim, Magnatecin soğuk yağlama başarısını tercih ederdim. Rakamlar bayağı yukarıda, ama aracın iyi bakım alacağına emin olacağım ifadeler gördüm . Umarım bir gün tanışıp sohbet te ederiz. İnşallah Çağlar Bey, Ben de sizinle tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak isterim. Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 68den 116ya yani %70 mi? Atalarımızdan gördüğümüz chip max %30 güç artışı sağlar yahu bu ne bu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 (düzenlendi) Ben buna pek inanamadım kusura bakmayın, yanlış anlaşılmasın 116hp azımsanmayacak bir değer, heleki 170hp bilinçsizce yüklenmek intahar etmek gibi geldi bana, şu dyno aletinin sağlam olduğundan eminmisiniz acaba, eğer doğruysa bile bu gücü kullanırsanız motorun dayanacağını sanmam, heleki connect turbosu olayı çok abartı geldi, şimdi bişey daha sorayım, aracın limitlerini bildiğiniz söylemişsiniz, acaba benmi hatalıyım 1.4 tdci motorun zarar görmeden çalışacağı sınır nedir öğrenebilirmiyim, gerçekten dayanabiliyorsa bizde yaptıralım, güç gerçekten deli olmuş çünki, yolda nasıl hızlanması falan nasıl oldu acaba, ayrıca kesinlikle Çağlar beyin dediği gibi en az 5w-30 yağ kullanmanız lazım, magnatec te uygun değil bence zaten 5-30 benzinli yağı dizel değil, aracınız aşırı yüklenmiş durumda tam sentetikten aşşağı yağ kullanırsanız normal sakin kullanımda bişey olmaz ama gaza gelip yüklenir ve biraz uzun süre agresif kullanırsanız turboya hatta motora elveda diyebilirsiniz, zira araba bmw gibi performanslı duruma geçmiş, bu konuyu birde Cemal Arslan beye sormak gerek, bakalım o ne diyecek. Ayrıca baskı balataya çok dikkat edin 68 hp de bile biraz agresif kullanıp sert kalkış falan yaparsanız çok rahat balata sıyırıyor, ona göre. 3 Eylül 2009 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Bu hesaba göre benim 90 bglik 1.6 dizel motor 155bg e çıkıyor waoowww Cemal Abi ben de istiyorum ı ıhh bana da garip bi değer geldi. Başka bi dyno da tekrar ölçülmesi gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts