İçeriğe Yönlendir

Plaka boyası


Fatih Mehmet Uslu

Recommended Posts

Fatih Mehmet Uslu

arkadaşlar plakamdaki boyalar iyice dökülmeye başladı.kendim sanatsal bi çalışma yapmak istiyorum ama hangi boyayla boyasam dayanıklı olur var mı tecrübeniz.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Sprey boya da olabilir ancak daha iyisi yağlı boya veya Cd kalemidir.Cd kalemide işini görür.Ucuz yollu ve uygulaması kolay.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

ber arabayı aldığımda ufak dökülmeler vardı.arabayı yıkatmaya gittiğimde tazyikli su da bir miktar döktü boyayı.ama astar varmı bilmiyorum doğrusu.manisa plaka.belki manisa da astar atılmıyodur.:lol2: ilk defa karşılaşıyorum normal şartlarda plaka soyulmasıyla.

Yorum bağlantısı
Önder Başböyük

maalesef oto yıkamacılarda kullanılan su plakaya tutuldugunda boyayı döküyor. Muhtemelen plakanız tekrar boyanmıştır. Çünkü trafikten verilen plakalarda dökülme yaşanmıyor. eski aracımın plakası daha guzel gorunsun dıye harf ve rakamlarını reklamcıda yenıden boyatarak kalınlaştırmıstım bıkac yıkamada dokuldu gıtti.şimdi fiestanın plakasını trafıkten aldıgım halıyle duruyor hıc bır sorun yok.yapmanız gereken sey de bulundugunuz ildeki trafik şubelerinin plakaları nerede yazdırdıklarını bulmak ve oraya gidip orada yenıden boyatmak artık ne kullanılıyorsa cıkmıyor kolay kolay...

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

en son ihtimal öyle yapacam artık.kendim bi deneyim belki sanatsal bişey çıkabilir.

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

merhaba arkadaşlar bir ara çok uyduruk bir boya kullanılıyordu plakalarda nereden ithal edildiğini hatırlamıyorum.bir senedir baya bi şikayet olunca boyalar değişti plakalar genelde Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda basılıp boyanır şimdiki boyalar kaliteli kolay kolay çıkmıyor reklamcı falan yoksa Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda boyatabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız ve yardımlarınız için.bugün dikkatlice inceledim boyanın sağlam kalan yerleride dökülmeye yüz tutmuş.boyamak için tamamını kazımam gerekecek.yoksa dökülmeyen yerleride dökülmeye başlayacak.boş bi zamanda ben bunu hallederim ama du bakalım.önce sağlam bi boya bulmalıyım.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Serigrafi boyası işinizi görür ama nasıl bulunur nasıl uygulanır bilemem..

Siyah kısımlar mı döküldü?

evet siyah kısımlar döküldü.boya kabuk gibi tırnakladıkça kalkıyo.sanırım kalitesiz boya kullanıldığından kaynaklanıyo.komple kazıyııp boyatmak en mantıklısı sanırım.

Yorum bağlantısı
Fatih Susuz

Abi sen en iyisi git bi reklamcıya plakaya yazı yaptıracam bilgisayara plaka numarasını giriyolar sticker tarzı siyah bir yapıştırıcı çıkartıyolar çok da dayanıklı oluyo boya işiyle filan uğraşma ....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...