İçeriğe Yönlendir

Yerli Balata?


Göktuğ Serbent

Recommended Posts

Göktuğ Serbent

merhaba 97 mondeo mun fren balataları bitmek üzere galiba frenler taş gibi oldu. sahibinden de bir balata gördüm çok ucuz, yerli üretimmiş tereddütte kaldım sizce bunları kullanayım mı veya kullanan arkadaşlar varmı aramızda?

>>>>> Yerli Balata

ucuz mal kalitesiz olur ancak ithal edilen mallarda aslında ucuz fakat gümrük vergi filan üstüne koyduğu için pahalılaşıyor diye düşünüyorum yalnış bir düşünce mi?

ek bi soruda motocraft 5-30 yağ koydurmayıda düşünüyorum forumda ve nette araştırdım bi sorun yaşayan yok kullananlarda fark yok filan diyorlar ama bilen arkadaşlar yine tecrübelerini paylaşırsa bu yağ konusundada sevinirim.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bsg balatalar fena değil.Ben kullanıyorum.Memnunum sadece durmaya yakın sağ önden bir ıslık sesi geliyor. Çok sert bir balata değil.Yumuşak bir balatada değil.Orta ayar bişey.Fiyatları uygun deneyebilirsiniz.Ancak balata işi disk değişimi yapılmadığından yapılınca çok kalitelide olsa sıkıntı yaratabiliyor aklınızda bulunsun.

Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür

Aynı fiyata sanayide de bulabilirsiniz bu balataları, ayrıca daha önce kullanılıp memnun kalınmış markaları deneyin derim.

Yağ konusunda da arabanın kullanıcı kılavuzu dışına çıkmayın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...