İçeriğe Yönlendir

Doblo Connect Caddy Savaşları

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Merhaba .

Bu arabaların vergileri düşüktür. kullanıclar bu yuzden tercih eder. Şuan 2010 connect 1,8 motora rağmen 314 ytl 6 aylık trafik sigortası masrafı vardır. Ayrıca kaskosuda 830 ytl yaptırdım. Neye dayanarak yüzde 50 vergisi yüksek deniyor çözemedim. 2007 model 1,3 grande punto 340 ytl trafik sigortası ödeniyor.

Otomobile göre trafik sigortası % 50 yüksek... Sonuçta o bir kamyonet ve bende bundan bahsettim...

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben hiç bişiy anlamdım. Devlet benden 1,8 hacme rağmen yılda 628 ytl vergi alıyor. Fakat 2007 Grande Punto gibi 1,3 dizel bir aractan 680 ytl yıllık vergi alıyor.

Hayla neye dayanarak yüzde 50 dendiğini anlayamadım. Benim bundan başka devletten vergi olarak aldığı verdiğim bişiy yok.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
Ben hiç bişiy anlamdım. Devlet benden 1,8 hacme rağmen yılda 628 ytl vergi alıyor. Fakat 2007 Grande Punto gibi 1,3 dizel bir aractan 680 ytl yıllık vergi alıyor.

Hayla neye dayanarak yüzde 50 dendiğini anlayamadım. Benim bundan başka devletten vergi olarak aldığı verdiğim bişiy yok.

Vergisi yüksek dememiş ki kimse, trafik sigortası yüksek denmiş...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Siz henüz trafik sigortası ile tanışmadınız... Ne olduğunu da bilmiyorsunuz diye tahmin ediyorum.. Bunun da sebebi, aracı muhtemelen anahtar teslimi aldınız ve ilk poliçesini satın aldığınız bayi kesti...

Aksi takdirde bu tür cevaplar vermezdiniz..

Çünkü; Çok farklı şeylerden bahsediyoruz...

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu

Sw araçlar ile bu araçları karşılaştırmak bence pekde mantıklı değil...Sw aracın sedandan çok bi farkı yok ama bu sınıf özellikle connectin iç hacmi ile kıyaslanamaz bile...Sadece bagaj kısmı da değil...Yetişkin 3 birey arka 3 lü koltukta çoğu sedan sw ve hb arabada tıkış tıkış giderken bu sınıf araçlarda tabir yerindeyse yayılarak gidebiliyor...Bence bunu gözden kaçırıyor çoğu kişi eleştirirken...

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz
(düzenlendi)

İlle büyük Araba lazımsa SW Focus derim...

Ama Caddy, Connect ya da Doblo mu derseniz, Ben OPEL COMBO derim, fiyatına göre süper bir araç...

Gelelim ötekilerine... (üçünü de kullandık)

Caddy, evet iyi araba ama bence pahalı...

Connect Hantal ve inanamayacağınız kadar çok yakıyor (1,8 TDCI olanı)... Ama iyi yol tutar ve güvenlidir.

Doblo özellikle 1,9 JTD motor olarak iyi ama araçta fren yok, frene bastığınızda araç kızaklama yapıp daha da hızlanır, konforsuzdur kendileri ayrıca...

Geçenlerde Doblomuzun Eksoz Spirali için tam tamına 2 hafta parça bekledik...

tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Ama Caddy, Connect ya da Doblo mu derseniz, Ben OPEL COMBO derim, fiyatına göre süper bir araç...

Evet, Combonun pek adı geçmiyor ama kullananlardan övgüler de duyuyoruz. 1.7 motorlusu halen satılıyor galiba.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Connect Hantal ve inanamayacağınız kadar çok yakıyor (1,8 TDCI olanı)... Ama iyi yol tutar ve güvenlidir.

Doblo özellikle 1,9 JTD motor olarak iyi ama araçta fren yok, frene bastığınızda araç kızaklama yapıp daha da hızlanır, konforsuzdur kendileri ayrıca...

Adem bey kusura bakmayında Opel combo bu araçlar içinde en son tercih edilecek araçtır nasıl süper araç bana bunu açıklayabilirmisiniz, bir kere tip olarak otomobil deseniz otomobil değil kamyonet deseniz kamyonet değil, corsanın boyunu ve tavanını uzatmışlar kamyonet diye satıyorlar, alçak sürüş pozisyonu olan kamyonet mi olur, motor derseniz ortak motor combo'ya özel bir motor değil, donanım deseniz doblo daha çok donanıma sahip, ayrıca sizin kullandığınız doblo'da ABS varmıydı yada lastiklerin durumu neydi acaba?

konforsuz demişsiniz, connect doblo'dan daha sert bir araç (doblo daha yumuşak) ama bunun yanında connect virajlarda daha güven veriyor..

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Adem bey kusura bakmayında Opel combo bu araçlar içinde en son tercih edilecek araçtır nasıl süper araç bana bunu açıklayabilirmisiniz, bir kere tip olarak otomobil deseniz otomobil değil kamyonet deseniz kamyonet değil, corsanın boyunu ve tavanını uzatmışlar kamyonet diye satıyorlar, alçak sürüş pozisyonu olan kamyonet mi olur, motor derseniz ortak motor combo'ya özel bir motor değil, donanım deseniz doblo daha çok donanıma sahip, ayrıca sizin kullandığınız doblo'da ABS varmıydı yada lastiklerin durumu neydi acaba?

konforsuz demişsiniz, connect doblo'dan daha sert bir araç (doblo daha yumuşak) ama bunun yanında connect virajlarda daha güven veriyor..

Kullanmadım ama belki süspansiyon açısından iyi olabilir. MAkaslı olmadığından binek sürüşüne yakındır diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Murat Aydın

geçen hafta yaptırdım trafik sigortası AVİVASA 137 TL

gene geçen hafta yaptırdım 2010 kasko axa indirimler dahil 420 6 taksit

geçtigimiz haziran ayındaki 6 aylık vergisi 314 tl benim aracım 2007 connect ha araç muayene 130 ytl cezalı sanırım cezasız 126 dı

Yorum bağlantısı
İsa Köse
geçen hafta yaptırdım trafik sigortası AVİVASA 137 TL

gene geçen hafta yaptırdım 2010 kasko axa indirimler dahil 420 6 taksit

geçtigimiz haziran ayındaki 6 aylık vergisi 314 tl benim aracım 2007 connect ha araç muayene 130 ytl cezalı sanırım cezasız 126 dı

İyiymiş. :dance4:

Bizim trafik sigortası: 150 TL

Vergi (MTV) 6 aylık: 235 TL

Muayene: 124 TL

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
Kullanmadım ama belki süspansiyon açısından iyi olabilir. MAkaslı olmadığından binek sürüşüne yakındır diye tahmin ediyorum.

Makaslı olmadığından mı? Bence bir daha inceleyin, makas olmayıpta o alçaklıktaki bir araç 700kg taşıma kapasitesini nasıl elde etmiş acaba?

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu

Connectlerin hepsi standart ve 1.8 tdci motora sahiptir...Acaba hantal dediğiniz araç kaç bg olanı ?

Bu arada virajda en az savuran araç da Connecttir bu sınıfta...Caddy bu konuda eline su dökemez...

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

ilk arabam dobloydu,sonra partner adım,şimdi ise sw focus ,bi daha kesinlikle kamyonet tarzı almam ikisinden de memnun kalmadım.caddy de dağil.taksi gibi olmuyor...

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
ilk arabam dobloydu,sonra partner adım,şimdi ise sw focus ,bi daha kesinlikle kamyonet tarzı almam ikisinden de memnun kalmadım.caddy de dağil.taksi gibi olmuyor...

Elbette hiç biri otomobilin yerini tutuamaz, adları üstünde kamyonet

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...