Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Soketin birinde oluşabilecek bir oksitlenmenin aracın teklemesine sebep olabileceğini ve bu arızayı belkide aylarca aramak zorunda kalabileceğinizi düşünün birde.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Soketin birinde oluşabilecek bir oksitlenmenin aracın teklemesine sebep olabileceğini ve bu arızayı belkide aylarca aramak zorunda kalabileceğinizi düşünün birde.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Soketin birinde oluşabilecek bir oksitlenmenin aracın teklemesine sebep olabileceğini ve bu arızayı belkide aylarca aramak zorunda kalabileceğinizi düşünün birde.. + Bir mondeodaki kablo sayısı ile Apollo 11'deki kablo sayısının eşit olduğunu da öğrendikten sonra ben asla yıkanması taraftarı olamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Ortak 4 yıl önce Tofaş servisinde Golden bakım yaptırdığımda ,ilaçlarla yıkama yapmışlardı.Sadece TCS düğmesi 3 , 4 saat kadar yandı söndü.Başka da bir problem çıkmadı.Ondan sonra motora hiç elletmedim ama hala tertemiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Senin arabadaki kablo Apollo 11'dekinden daha fazladır.. Seninki hem otomatik hemde sunrooflu Ben önceden siliyordum... Şimdi dışını bile yıkamıyorum... Marşa basıyorum.. Çalışıyorsa tamam Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 (düzenlendi) Sunroof olayı kolay ortak. Kesiveririk .Kabloyada gerek yok tek şartelle işi bağlarız. 23 Temmuz 2009 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Tavan döşemesi sıkıntısı olmasa gözünün yaşına bakmayacağım Yorum bağlantısı
İsa Tuncer 23 Temmuz 2009 Paylaş 23 Temmuz 2009 Balata temizleme spreyleri yağ vs gibi kirleri temizlemekte gayet başarılı oluyor.. ersen bey balata temizleyici ben de vardı ve devirdaim motoru küflenmişti oraya sıktım motor kayışı ve triger kayışını takıldıktan 2 gün sonra 300 tl daha ödedim degiştirdim bence bir daha düşünün Yorum bağlantısı
Levent Güdü 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Yukarıda yazılanları tek tek okudum temizlik konusunda sanırım yeterli bilgiye sahip oldum.. 01' Focus larda alt korumalık olmadığından fazlasıyla kirlenme olyor.. Bu engellemek için çözmler var mı ? Mesela kaputun altına bez taktıranlar var bunun motor altı için poliüretan tarzı malzelerden oluşan koruyucular var mıdır ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 sonradan takılan bu tip parçaların çok ciddi riski de vardır, toz önemsiz, silince geçiyor ama... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 bilhassa, motor altına sac koruma kapakları takılması kaza anında giyotin gibi kabine giriyor, dikkat. Yorum bağlantısı
Levent Güdü 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 bilhassa, motor altına sac koruma kapakları takılması kaza anında giyotin gibi kabine giriyor, dikkat. Birde bizim arabalarda olmamasının sebebide bu herhalde.. Motoru yere rahat bırakabilmesi.. Yorum bağlantısı
Guest Onur Aksu 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Ya bana da bi yardım edermisiniz.? Bugün 2004 focus chia mın motorunu nemli bez ile sildim aracımı çalıştırdım gaza geçince stop ediyor.. Lütfen bi yardım edin nedeni nedir Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 wd40+üstübü çiçek çiçek wd40 candır WD40 kayışlara zarar vermiyormu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 wd-40 yağlayıcıdır, parlaklığa aldanmayın, ayrıca plastik aksama zamanla zarar da veriyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Ya bana da bi yardım edermisiniz.? Bugün 2004 focus chia mın motorunu nemli bez ile sildim aracımı çalıştırdım gaza geçince stop ediyor.. Lütfen bi yardım edin nedeni nedir Onur bey şurada açılmış konunuz var zaten.. Forumun farklı yerlerinde dile getirdiğiniz sürece cevap bulmanız gecikir... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235176-motorumu-sildikten-sonra-arabam-gazda-calismiyor/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts