İçeriğe Yönlendir

Mak markayı nasıl bilirsiniz?


Beyhan Yılmaz

Recommended Posts

Beyhan Yılmaz

Arkadaşlar Connect`ime oğlanın baskısıylada güzel bir jant almak istiyorum oğlan bir jant beğenmiş fakat fiyat konusunda bir bilgi bulamadım ve bu markayıda bilmiyorum bu beğendiğim model kırılacakmış gibi duruyor ama düşündürüyor fikirlerinizi almak istedim haftada bir gün yük taşıdığım için fazla extrem ölçüler istemiyorum düşüncem 205/55/16 gibi siz ne dersiniz tanıdık vasıtası ile fiyat alma gibi bi şansımız olabilir mi?

matrix5gb2.jpg

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

bence jantın modeli güzel ama bijon aralık değeri kaç ? ofseti nedir ? bi bilginiz varmı ?

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz
bence jantın modeli güzel ama bijon aralık değeri kaç ? ofseti nedir ? bi bilginiz varmı ?

5*108 olması lazım ama ofseti vs hakkında hiç bir bilgim yok..

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

195/65/15 orjinali 17 de yapabilirim ama yanağı 50 55 olmalı diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Hayrettin Gücin

ben iki yıldır bu markanın üretildigi fabrikaya her hafta ögrenci kontroluna gidiyorum. bu fabrika eski adı ile döktaş yeni adı ile componenta döktaş koç grubunun idi el degiştirdi italyanlara geçti geçtigimiz kış kriz zamanı bile hiç aralıksız amerikaya tedarikçi olrak mal üretti yogun olarak ve büyük ebatlarda şimdi rusyadan ve iç piyasadan gelen ısrarlı istekler dogrultysynda küçük ölçülerde üretecekler fabrika geçen yıl en çok connectlerein jantınıda üretti tedarikçi olarak connectler çinde alıyordu ama sorunlu olunca şimdi buradan alıyor. burası koç da iken dj marka jant üretiyordu yeni ismi MAXX oldu ama yine dj olarakda üretiyorlar ben koç da iken üretimini çok iyi incelemiştim gördügüm bildigim üretim oldugu için benim kendi adıma güvendigim bir üretimi var ayrıca bende ebat beklemekteyim fabrikadan alıp takacagım. darbe ve yol testlri çok zorlayıcı ve her model muhakkak bu testlerden geçiyor.

bilmeme yardımcı olabildimmi ama size o seçtiginiz modeli öneremem madem hafta da bir de olsa yük taşıyorsunuz biraz da çok veya kalın kollu jant tavsiye ederim mesela dj 424 benim niyetimde olan bu aslında ordaki arkadaş buna yöneltti hem hafif dedi hemde kolların dagılımı güzel dedi unutmazsam akşama foto da eklerim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...