İçeriğe Yönlendir

Yerli Brc hakkında bilgi istiyorum..


Guest Hasan Tanr?verdi

Recommended Posts

Guest Hasan Tanr?verdi

arkadaşlar Brc'nin yerli üretimi çıkmış sanırım. fiyatı da atiker e yakın. 1100 tl fiyat veriyorlar simit tankla birlikte. sanırım ecu, gaz kesici ve şamandra yerliymiş. enjektörler falan yine ithalmiş. bilgisi olanlardan veya kullananlardan fikir beyan ediyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

birçok marka artık yerli zaten.teleflex gibi markalar ithal onlarda x2 fiyatı.izmirde fordçular zavoli kullanıyolar.çokta memnunlar.1,400 civarında fiyatları.

Yorum bağlantısı
Fırat Satılmış

brc nin yerlisi olduğunu bende bizzat lpg takan birkaç firmadan duydum.ben ankarada damla otogazda brc my 07 taktırdım.1500-10 taksit.son derece memnunum.2 ay oldu. şehir içi 39 lt gazla ortalama 360 km yol yapıyorum.önemli olan güvenilir bir firmaya başvurmak.daha önce damla da lovato taktırdım 2 yıl kullandım.bence brc daha üstün.

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

BRC takdıracaktım vaz geçirdiler.Bende Landi renzo taktırdım vede çok menunum 10 ay(30000k) oldu ortalama ve hiçbir sıkıntım yok.

Yorum bağlantısı
Tuncay Doğrul

Mustafa bey selamlar.Sizinle aynı araca biniyoruz 100 hp lik focus II.Sizin araba ile ilgili daha cok bilginiz var.Arabanın yol tutuşu sürüş keyfine diyecek bir lafım yok fakat hem benzin fiyatlarının yüksek olması sürekli araca benzin koymam beni lpg tarafına zorlamaya başladı.Aracı alırken nasılsa ayda 2000 km gecmeyiz dedik fakat evdeki hesap uymadı.Siz lpg ye karşısınız biraz sabredin diyeceksiniz ama taktırırısam kime hangi markayı taktırmalıyım bana yardımcı olurmusunuz.Birde her gaz verdiğimde motordan gelen inek boğürmesine benzer ses sizde kesildimi kesilirmi kesilmez ise ne yapmalıyız bunun bir caresi olmalı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...