İçeriğe Yönlendir

Hararet Göstergesi Sürekli Ortada Duruyor

Guest Ömer Kaya

Recommended Posts

(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu; 2006 model ford cornnet aldım delük modeli, hararet göstergesi sürüş esnasında ortada duruyor sizce bu normalmidir motor baya bir ısınıyor.

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
L
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hararet göstergesinin sabit kalması Ford'a özgü bir durum diyebiliriz.. 84-104 derece arasında bile oynamaz yerinden..

Sorun yok, yola devam...

Yorum bağlantısı

teşekkür ederim mehmet abi bir sorunum da şu oldu gerçi yolda seyir halinde giderken az önceki bahsettiğim konu hararet göstergesi orta düzeye çıkınca aracı durdurdum motora baktım motor baya ısınmış ve şunu gördüm motora takılı 3 adet buji kablusu var demir kablo bunların üçüncü kablosundan motorun sıcaklığından olsa gerek artık mazotmu sumu anlayamdım sıcaklığından kaynıyordu fokur fokur dışarı veriyordu sizce bu ne olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ömer Bey.. Ben dizelden anlamam.. bahsettiğiniz buji ısıtma bujizi olsa gerek ama kaynama nerde onu anlamadım..

Ayrıca; Forumda büyük harf ile mesaj yazılmasına izin vermiyoruz.. İlk mesajınızı ve başlığınızı da düzeltmiştim.. Bu mesajınızı da düzelttim. Lütfen kurallara bir göz atın..

Yorum bağlantısı
  • 6 yıl sonra...
Adnan Bedestencioğlu

bugun rampada hararet gostergem saga dogru harekette etti, hizi dusurunce ise normel dondu... bu durum normalmi sizce?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

bugun rampada hararet gostergem saga dogru harekette etti, hizi dusurunce ise normel dondu... bu durum normalmi sizce?

Değil tabi ki.. 

Devirdaim ve termostata baktırın.. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

hararet göstergesi düzgün çalışan bir sistemde hiçbir şartta oynamaz. sorun var baktırın hemen önemli 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kisin uzun soluklu yokus asagi inerken soguma tarafina oynama yapabilir.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Kisin uzun soluklu yokus asagi inerken soguma tarafina oynama yapabilir.

Termostat açık mı kalıyor olabilirmi acaba 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Termostat açık mı kalıyor olabilirmi acaba

Araba soguyor sonucta, minibus taksi vs godmussundur onu kartonlu.
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Araba soguyor sonucta, minibus taksi vs godmussundur onu kartonlu.

her araba da olmuyor ama illaki .

misal kışın yaylada sabah çalıştırdın arabayı sürdün tarsusa doğru hiç ısınmayacakmı araba

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

her araba da olmuyor ama illaki .

misal kışın yaylada sabah çalıştırdın arabayı sürdün tarsusa doğru hiç ısınmayacakmı araba

Abartili dusunme yahu, araba ideal sicaklikta uzun soluklu bir yokus indin biraz sogur onu diyorunm.
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Abartili dusunme yahu, araba ideal sicaklikta uzun soluklu bir yokus indin biraz sogur onu diyorunm.

hmm tmm 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...