Misafir 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu; 2006 model ford cornnet aldım delük modeli, hararet göstergesi sürüş esnasında ortada duruyor sizce bu normalmidir motor baya bir ısınıyor. 15 Eylül 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi L Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Hararet göstergesinin sabit kalması Ford'a özgü bir durum diyebiliriz.. 84-104 derece arasında bile oynamaz yerinden.. Sorun yok, yola devam... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 teşekkür ederim mehmet abi bir sorunum da şu oldu gerçi yolda seyir halinde giderken az önceki bahsettiğim konu hararet göstergesi orta düzeye çıkınca aracı durdurdum motora baktım motor baya ısınmış ve şunu gördüm motora takılı 3 adet buji kablusu var demir kablo bunların üçüncü kablosundan motorun sıcaklığından olsa gerek artık mazotmu sumu anlayamdım sıcaklığından kaynıyordu fokur fokur dışarı veriyordu sizce bu ne olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 Ömer Bey.. Ben dizelden anlamam.. bahsettiğiniz buji ısıtma bujizi olsa gerek ama kaynama nerde onu anlamadım.. Ayrıca; Forumda büyük harf ile mesaj yazılmasına izin vermiyoruz.. İlk mesajınızı ve başlığınızı da düzeltmiştim.. Bu mesajınızı da düzelttim. Lütfen kurallara bir göz atın.. Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 bugun rampada hararet gostergem saga dogru harekette etti, hizi dusurunce ise normel dondu... bu durum normalmi sizce? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 bugun rampada hararet gostergem saga dogru harekette etti, hizi dusurunce ise normel dondu... bu durum normalmi sizce? Değil tabi ki.. Devirdaim ve termostata baktırın.. Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 tesekkurler, hafta sonu baktirayim.... Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 hararet göstergesi düzgün çalışan bir sistemde hiçbir şartta oynamaz. sorun var baktırın hemen önemli Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Kisin uzun soluklu yokus asagi inerken soguma tarafina oynama yapabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Kisin uzun soluklu yokus asagi inerken soguma tarafina oynama yapabilir. Termostat açık mı kalıyor olabilirmi acaba Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Termostat açık mı kalıyor olabilirmi acabaAraba soguyor sonucta, minibus taksi vs godmussundur onu kartonlu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Araba soguyor sonucta, minibus taksi vs godmussundur onu kartonlu. her araba da olmuyor ama illaki . misal kışın yaylada sabah çalıştırdın arabayı sürdün tarsusa doğru hiç ısınmayacakmı araba Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 her araba da olmuyor ama illaki . misal kışın yaylada sabah çalıştırdın arabayı sürdün tarsusa doğru hiç ısınmayacakmı araba Abartili dusunme yahu, araba ideal sicaklikta uzun soluklu bir yokus indin biraz sogur onu diyorunm. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Abartili dusunme yahu, araba ideal sicaklikta uzun soluklu bir yokus indin biraz sogur onu diyorunm. hmm tmm Yorum bağlantısı
Recommended Posts