İçeriğe Yönlendir

Fusion'un arka tarafında ç&#246küntü


Vedat Yaman

Recommended Posts

Vedat Yaman

Arkadaşlar 2008 Tdci Fusion'um aldıktan bir süre sonra arka tarafında çökme, yani yaylardan ya da başka bir sebepten o ilk alındığındaki yükseklikde farklılık olur mu ? Zira benim aracım da sanki farklılık var. Zaman zaman da böyle düşünmemi sağlayacak Fusionlar da gördüm. Bilgilerinizi paylaşır mısınız ? İyi günler.

Yorum bağlantısı
Ahmet Tekin
Arkadaşlar 2008 tdci Fusion'um aldıktan bir süre sonra arka tarafında çökme, yani yaylardan ya da başka bir sebepten o ilk alındığındaki yükseklikde farklılık olur mu ? Zira benim aracım da sanki farklılık var. Zaman zaman da böyle düşünmemi sağlayacak Fusionlar da gördüm. Bilgilerinizi paylaşır mısınız ? İyi günler.

Tam bir senedir Fusion 1.6 TDCI kullanıyorum (10.000 km oldu). Benim otoda herhangi çöküntü falan yok. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Evet , belirli bir seneden sonra hafif çökme olabiliyor, aracı çok bozuk yollarda vb.kullanırsanız, çok az da olsa çökme hissedebiliyorsunuz. Ama büyütülecek bir problem değil.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Onur Demir

Arkada ağırlık taşıyorsanız veya çok yolcunuz oluyorsa genelde arkadalar çöker.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Abi millet dünyanın parasını veriyor basmak için doğal olmuş senin ki bırak böyle kalsın soranlara çok özel bir yay buldum yurt dışından aldım falan diye hava atarsın :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

ben böyle birşey ile karşılaşmadım ama pek fazla yükte taşımıyorum.

bence tüm araçlarda böyle birşey olabilir, sadece fusilere özgün olmamalı.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Fluence kullanıyorum. şu an 5.000km deyim. araç ilk aldığıma göre bir miktar alçaldı. belli bir kullanımdan sonra aracın alçalması bence normal ama sadece arkanın alçalması bana garip geldi. Amortisörlerin patlak olmasının etkileyeceğini sanmıyorum. önceki opel corsa aracımda arka amortisörlerden biri patlaktı ancak araç yine de düz duruyordu. sadece kasislerden geçerken ses yapıyordu.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur söylediğin her iki şeyide yapıyorum malesef,arka amortisörlerimin patlak olması bu çöküntüye etkenmi,birde bu çöküntüyü gidermek için amortisörle beraber,arka yaylarıda değişmeme gerek varmı?

Abi bilmem lpg taktirdin mi ama , benzin+lpg+yolcu+yuk ve bunlar sadece arka tarafta. Birakta Abi coksun biraz bisey olmaz :lol2: yayi yenileyince oda cokecek :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Daha taktıramadımda inşallah haftaya taktıracağım :D Onur inan araba şu an yay takılmış gibi görünüyor,bazıları bu görüntüsünü çok daha fazla beğenir ama ben yüksek olmasını seviyorum,zaten öyle olmasaydı gider fiesta alırdım :)

Abi sen bizim araclari fiestadan yuksek mi saniyorsun :) fieatanin on ve arka tamponu cikart ikisini yan yana koy ve gec karsilarina bak ayni :lol2: alt takim , sase kisacasi herbisey ayni :)

Ben vogtland yaylari taktigimdan bir hafta sonra mecburi bir uzun yol yaptim bagaj ve araba dolu sekilde. Malum sonrasi sirtlan gibim oldu araba :)

Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu

Geçen hafta memlekete gidince benimde 2004 fusion kullanma fırsatım oldu,herhangi bir çökme falan yoktu,arabanın yüksek olmasıda gerçekten güzel,ama kasisten ya da tümsekten geçerken çok sarsılıyor araba süspansiyonları çok sert.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...