İçeriğe Yönlendir

Mac MP Box 300 Nasıldır


Gökhan Uçak

Recommended Posts

Gökhan Uçak

Tiz ler eksik diye önce 2 adet sony tweeter taktım baktım yeterli tiz hala yok kapı hoparlörlerini 17 cm hertz ile değiştirdim biraz değişti ses ama yetmeyince 5000 rds yi pioneer 4150sd ile değiştirdim (usb önde takılı olunca gıcık oluyorum da) baktım bu sefer de deli gibi tiz var arabada ama buna göre bas çıkmıyor kapılardan. derken en sonunda subwoofer ve anfi de aldım ama daha bağlamadım. sizce Mac audio MP BOX 300 nasıldır kulanan var mı ? JBL 1000w alacaktım ama stepneyle birlikte bagaja koymak sorun. yan koymak gerekiyor. bunun kabini biraz daha küçük olduğu için tercih ettim. biliyorum hacim küçülünce biraz sesten kaybedeceğim ama amacım dışarıya dinletmekten çok kendim tatminkar bir ses dinlemek. rms 150w max 500w. anfi ise magnat edition four. köprü bağlantı ile 2*150 rms/ohm .

sizce anfi ve sub uyumu nasıldır yorum yapabilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Caner Güneş

forumdan size daha iyi yanıtlar gelecektir ama görmüşken ben yapim ilk yorumu. anfiniz ve sub ınız güzel markalar sizi kesinlikle saglamlık yönünden yolda bırakmayacaktır. aracınızda da o teyp olduktan sonra korkmayın beklediğinizden fazlasını alırsınız.

Yorum bağlantısı
Gökhan Uçak

sonunda bugün montajı yaptırdım ve artık gerçekten müzik dinliyorum diyebiliyorum. subwoofer ın rms si 150 max 500w olmasından ve kabinin diğer 30cm lik subwoofer larınkindenn küçük olmasından dolayı performansından şüphem vardı ama gerçekten memnun kaldım. belki daha yüksek güç isteyenleri tatmin etmeyebilir ama bu fiyata gerçekten bence iyi. Media Markt ten 80 tl ye aldım karton kutulu olarak ve içinde kullanım kılavuzu ile birlikte satılıyor. bu fiyata sanırım benzer bir ürün yok. üzrinde yazan frekens bandı ise 24hz - 500hz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...