İçeriğe Yönlendir

Yeni Fiestaya Koltuk Kılıfı Yaptıran var mı?

Halit Bozkurt

Recommended Posts

Halit Bozkurt

Merhaba,

Yeni Fiestasına koltuk kılıfı yaptıran / alan arkadaş var mı? Varsa, fiyat, tavsiye ve resim paylaşabilirse sevinirim. Kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

senelerce kullanılabilecek ve aracın orjinal koltuk ölçülerine göre bire bir hazırlanmış kılıfın maliyeti 140 tl.. özel mesaj atarsanız yardımcı olurum.

Yorum bağlantısı
Halit Bozkurt
Halit Bey ikamet iliniz lütfen... ?

Antalya Merkezdeyim hocam... sağolun...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
senelerce kullanılabilecek ve aracın orjinal koltuk ölçülerine göre bire bir hazırlanmış kılıfın maliyeti 140 tl.. özel mesaj atarsanız yardımcı olurum.

Abicim Allah razı olsun senden yahu. Gören "döşemeleri" nerede yaptılar diye soruyor. Kılıf diyorum,inanmıyorlar. Beni büyük dertten kurtardın. :rolleyes:

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Yıldıray Demirkıran

kimse koltuk kılıfı yaptırmamış sanırım :)

Yorum bağlantısı
Misafir
kimse koltuk kılıfı yaptırmamış sanırım :)

Yıldıray bey üyelerimizden İlker Kadılar ile görüşürseniz size yardımcı olur.Kendisi bu işi yapıyor.

Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran

Teşekkür ederim. İlker Bey'in bu işi yaptığını bilmiyordum tabii. Mesaj yolladım, dönüş bekliyorum kendisinden.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

ya arkadaşlar belki size çok komik gelicek ama benim elimde koltuk kılıfım var almıştım zamanında eski arabam için bi gün dedim takıyım arabaya kılıfları gittim arabaya bi türlüön koltuk başlıklarını çıkartamadım arka başlıklar çıkıo yerinden ama ön ne hikmetse çıkmıo anlamadım gitti çıkarmasını bilen varsa lütfen bi tarif etsin yaaa :spiteful:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Demirlerin girdiği yerde bir parça var, sona gelince ona bastırınca çıkması lazım..

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Demirlerin girdiği yerde bir parça var, sona gelince ona bastırınca çıkması lazım..

serkan abi onuda denedim ama yine olmadı...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yıldıray Demirkıran

Arkadaşlar benim acele koltuk kılıfı yaptırmam veya almam lazım aracıma uyacak şekilde. Benim çocuk gittikçe kirletmeye başladı. İlker Bey yoğun sanırım, bana elinde ne zaman olacağına dair cevap veremedi. şu an için yokmuş elinde. Sizlerin tavsiyesiyle gidebileceğim bir adres var mı orijinal koltuk kılıfı alabileceğim?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...