İçeriğe Yönlendir

İnternetten MTV Öde(YE)me(ME)


Gökhun Lekesiz

Recommended Posts

Gökhun Lekesiz

Gece gece aklıma geldi. Ben Temmuz MTV'yi yatırmayı unuttum :good1: diyorum kendime. Neyse hemen internetten kredi kartı ile ödeyeyim dedim. Ama o da ne! Araç bilgilerimi girince "Bu plaka ile kayıtlı bir araç yoktur. Lütfen plakayı kontrol ediniz." diye bi hata alıyorum. Nasıl iş anlamadım ;) Ne yapmam gerektiğine dair fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Gece gece aklıma geldi. Ben Temmuz MTV'yi yatırmayı unuttum :unsure2: diyorum kendime. Neyse hemen internetten kredi kartı ile ödeyeyim dedim. Ama o da ne! Araç bilgilerimi girince "Bu plaka ile kayıtlı bir araç yoktur. Lütfen plakayı kontrol ediniz." diye bi hata alıyorum. Nasıl iş anlamadım :rolleyes: Ne yapmam gerektiğine dair fikri olan var mı?

Dikkatlice tekrar deneyin.Aracınızın tescil tarihinde sorun olabilir.Noter satış tarihi tescil tarihi olarak kabul ediliyor olabiliyor bazen..Daha önce de sizin gibi bazı arkadaşlar ödeyememekten şikayetçiydiler ama sorun hep kendilerinde çıktı :lol2:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Geçen banada oldu. Trafik sorgulamadaki tarihle bakabildim.

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

Maliyeye kaydı yapılmamış olabilir. Benimde başıma aynısı geldi ne maliyede, nede bankalarda görünmedi. Trafik şubenden evrak almanız gerekiyor. Eğer plakanızın kayıtlı olduğu ilde değilseniz maliyeden dilekçe gönderiyorsunuz. Biraz karışık iş ama maliyeden sizi yönlendirirler.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Ya da bende olduğu gibi araç benim adıma kayıtlı ancak muameleci marifeti ile vergi dairesi vergi ödemelerini önceki şahıs adına kabul ediyordu. Yani aracın borcu yok ama benim vardı :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...