İçeriğe Yönlendir

Cam filmi hakkında


İbrahim Etem Gök

Recommended Posts

İbrahim Etem Gök

aracıma film çektirmek istiyorum, polis en açık tonda sorun çıkartmıyor diye duyuyorum :rolleyes:

doğrumudur bilgisi olan arkadaş varmı ?

birde en açık ton muayenede hafif kusurlu geçebiliyormuş doğrumu?

Yorum bağlantısı
Bilgin Uluoğlu

Cam filmiyle ilgili sorularınıza forumda araç muayenesiyle ilgili konularda arama yaparsanız cvp bulabilirsiniz daha önce muayene yaptıran arkadaşlarında konuyla ilgili açıklamaları var ayrıca http://www.camfilminedir.com/aracmuayenekusurlartablosu.pdf bu linktede muayene kusur tablosunu bulabilir diğer merak ettiklerinize bakabilirsiniz....

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

muayenede hafıf kusurlu geciyor film olayı artık polisi insafina kalmıs olay en acıgınıda cektirseniz sorun cıkartan bile oluyor aksarayda elli liraya film cekiyolar

Yorum bağlantısı
İbrahim Etem Gök

ne ilginç bir memlekette yaşıyoruz satmak serbest takmak yasak ,dev film firmaları bangır bangır reklam yapıyor afişler asıyor ,çok ilginç yav

Yorum bağlantısı
Tuna Aksu

dün radar kontrolü vardı.radarın yanından 80km ile geçtim.ileride çevirmeye gelince önümdeki araçların hepsi geçti sadece beni durdurdular.dedim 80 i geçmedim.yok camlardan dolayı durdurduk dedi.film takmanın 128tl cezası var biliyormunuz dedi evet dedim.iyi günler ama söktürün diyerekten beni uğurladı.

Yorum bağlantısı

Tuna bey:

Siz çok iyi niyetli bir memur'a denk gelmişsiniz. Özelikle kuzenimin ziebart'tan yaptırdığımız 3numara filmleri söktürmüşlerdi. Bir de üstüne 128 lira ceza ödedik.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Tüv de bakmıyorlar bile :) Fusionda; Ön cam ve ön kapılar hariç film var koyu renk, civic te ise sadece Ön cam hariç herbiyeri filmli. Ne ağır ne hafif hiç bir şekilde kusur olarak belirtilmedi. Sorunsuz geçtim yani. Polislerdende şuana kadar söktür diye birşey söyleyen olmadı :)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Polisin dikkatini çekmesi, hiç yoktan çevirmeye alması, kusur istediğinde elinde kozu olması bile yaptırmamak için yeterli sebep.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

:)

Tüv de bakmıyorlar bile :unsure: Fusionda; Ön cam ve ön kapılar hariç film var koyu renk, civic te ise sadece Ön cam hariç herbiyeri filmli. Ne ağır ne hafif hiç bir şekilde kusur olarak belirtilmedi. Sorunsuz geçtim yani. Polislerdende şuana kadar söktür diye birşey söyleyen olmadı :yes:

ilk defa hayatımda film yüzünden İzmir polisinden ceza yemiştim. :)

Polisin dikkatini çekmesi, hiç yoktan çevirmeye alması, kusur istediğinde elinde kozu olması bile yaptırmamak için yeterli sebep.

+1907

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaplan_2

arabamı ilk aldığımda ben de film takdırdım. camcının söylediğine göre açık,orta,koyu olarak üç ton varmış.ben ön kapı camlarını açık arka kapı camlarını ve arka camı orta koyu yaptırdım şimdiye kadar bir sorun olmadı, muayenede de kusurlu etiketi ile geçebiliyormuşsun. fakat geçenlerde bir arkadaşın başından geçen olayı anlatayım. onun tüm camlar en koyu tonda filmliymiş, polis çevirmesinde polisle zıtlaşmışlar. arkadaşların da belirttiği gibi 128 tl ceza yazılmış ve polis çevirme noktasında arkadaşa filmleri söktürmeden arabayı bırakmamış, aracı bağlayacağını söylemiş o da mecburen hepsini orada sökmek zorunda kalmış.işin ilginç bir tarafı daha var. 1 ay kadar önce başka bir arkadaş 2009(sıfır km) fiesta aldı. aracın tüm camları orjinal siyah(aracın 1m yakınına geldiğinde güçlükle içini görebiliyorsun), içi kesinlikle görünmüyor. tabi bu da serbest. bu da burası Türkiye dedirtiyor işte.

Yorum bağlantısı
Tuna Aksu
(düzenlendi)

bence polislerin biraz suyuna gidilirse söktürmezler.ama olurda jandarma trafiğe denk gelirseniz çevirmeye girmeden sökün filmleri.en azından 128tl cezadan yırtarsınız.

tarihinde Tuna Aksu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Polisin dikkatini çekmesi, hiç yoktan çevirmeye alması, kusur istediğinde elinde kozu olması bile yaptırmamak için yeterli sebep.

İşte bu doğru abi :yes:

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

bende taktırmayı düşünüyorum ama ankarada çok sıkıyolar gerçekten,önceki aracımdan biliyorum bi kaç kere ceza yedim,özellikle ışıkta falan beklerken en önde iseniz hemen yanınıza geliyor ileri saga çek diyor... :yes:

Yorum bağlantısı
İbrahim Etem Gök

burası türkiye

armadadan eve dönüyorum (hızlı ve öfkeliyi izlemiştim) gece saat 1 civarı polis çevirdi herseyim tam yangın tüpünden ilk yardım çantasına kadar ne cam filmi ne çalışmayan ışıklandırma, evraklar tam ogun de emniyet kemeri taksım varmış oda takılı ceza yazması imkansız diyorum içimden

neyse camı açtım iyi akşamlar beyfendi dedi kibardı sağolsun söyle bir bakıs attı sonra sisleriniz neden açık dedi ben tabi suyuna gittim açık kalmış dedim iyi yolculuklar dedi ve kurtardık

tabi içimden yuh dedim bukadar olur ya

ben bunda iyiniyet aramam arkadaş hepsi için konuşmuyorum memurların ama düzelmesi gereken çok şey var

(doğan slx xenon takıyor kör oluyoruz ona laf yok ama sis açarsan yasakki sisin kendine hayrı yok bırakın göz alsın)

sinirlendim yine :yes:

Yorum bağlantısı
Emre Laçin

ben ankarada iseniz belli bir süre yaptırmayın derim...benim aracımdada önler ön cam hariç tüm camlarda film mevcuttu..taki ankara emniyet müdürü değişene kadar o sıralar çalıştığım ve şehir dışında olduğumdan abim 128 tl ceza yemiş aracımla.. ankaraya geldiğimde ise ufak bir işim olduğu için bahçelievlere gittim polis çevirdi durumu izah etmeme ve sökücek zaman bulamadığımı söktüreceğimi...ve yazılmış olan çezayı gösterdiğim halde yeniden 128 tl yedim ve yuh dedim cidden bari öğrenci insana yapmayın dedim fayda etmedi....256 tl cezaya sahip olduk filmlerde gitti tabi :) şimdi pusudayım..:yes:

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

ankara kızılay, cam filmi olan arabalara çok tehlikeli bir yer dikkat edin..

kızılayda cam filmi için ceza geliyorum demez..genellikle sabah saatleri trafiğin azalmaya başladığı saatlerden akşam hava kararana dek dikkat...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...