İçeriğe Yönlendir

Ses kesintisi oluyor


Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

bende iki haftadır suren bir sorun var icinden cıkamadım ilk zamanlar ses komple gidiyodu anfi yi degistirdim baska anfi taktım taktım gene aynı ondan sonra crosstover ları degistirdim gene aynı aynı ne olduysa biraz duzeldi su an benim anfiyi takınca şimdi de sonuna kadar acıyıyorum sesi gitmiyor ama bas ayarı eksi bir deyken bası artı li yerlere alınca gidiyor hemen en son care olarak akuyu olcutturdum olcen cıhazda 11,4 yazıyo du arabayı calıstırdıktan sonra ise 10,8 cıkıyor usta biraz zayıf dedi arabada sadece bi anfi bi mid baglı kafayı yemek uzereyım aku bu kadar etki edermi :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Eha tabiki etki eder :rolleyes: ben 10 dakika araç çalışmaz iken sistemi dinleyemiyorum :) Ki akü sıfır almışken bile :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
:) ya anlamıs degilim hakan bey durup dururken ses gidiyo du o duzeldi ara ara kesmeye baslayınca cile den cıkardı eskiden parazıt yok tu simdi sanki arabada turbo sarjır var :rolleyes::)
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Anfi istediği gücü alamadığı zaman pıt diye kendisini keser. Daha dün başıma geldi aynı olay :lol: Kilometre göstergelerimin motoru yanmış sökülmüş vaziyette gidiyordum, böyle olduğunda akü şarj etmiyormuş benim araçta. Tabiki ses de sağlam açıktı. Güm güm güm diyordukine pıt dedi basslardan ses gelmemeye başladı. Aha dedim gidiyorum. Hemen sağa çektim. 100 metre sağdan sağdan gittim akü bitti :) Sen o ses kesilen anfinle birlikte başka bir akü ve kablolama sistemi kullan.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

orjinal aku 72 amper elektrikci dedi yer alırsa 80 amper koyalım dedi kablolar daha yeni degisti cadence elektrik kablosu anfi kablosuda stınger

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bende 72 amperlik akü var. Ve buna seninkinnden daha fazla cihaz bağlı. Bende kesme yapmıyor. Seninkinde orjinal bir durum var gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sorunu bulduım hakan bey crossover artıyla eksinin yerını degistirince duzel di bu kadarcık sorun ıcın iki haftadı ugrasıyorum sonunda oldu icim rahatladı

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

tesekkur ederim aranın icinde oten vızıltıda kayboldu icim rahatladı simdi sıraq bi tane bas alma vakti geldi hakan bey :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...