İçeriğe Yönlendir

Goodyear Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Koray Demir

Aynı lastiği pazartesi günü babam c-max aracına taktırdı. Çıkan lastikler pirelliydi. Bariz ses farkı var dedi. Yani ses olayı pirelliye kıyasla daha azmış. Zaten etikette 68db yazıyordu. yağmur performansı A yakıt performanısına da B yazmışlar.

b7ceda17bd5b24f0aaf6008f6495a1d5.jpg

Bunun yakıt a ıslak zemin a olanı da bayilere geldi her ebat ve hız sınıfında yok sanırsam.
Yorum bağlantısı

Bunun yakıt a ıslak zemin a olanı da bayilere geldi her ebat ve hız sınıfında yok sanırsam.

Ebat konusunu bilmiyorum ama Önder hocamın aracı da bu ölçüleri kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Önder Zengin

Bugün 700 tl ye 4 adet good year performance lastikleri taktirdim. Kullandikça deneyimlerimi yazarım.

Yorum bağlantısı
Raşit Köksal

Bende ayni lastikleri 1 yildan fazladir kullaniyorum yumusak ve sessiz bir lastik.beni korkutan lastik yanaginin michelin energyler gibi cok yumusak olmasi.sert kasisise girince balon yapabilirmis gibi geliyor.cok sukur simdilik bir sikinti olmadi.yine lastik alacak olsam aynisini alirim.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

6 sene kadar kullandım..güzel bir lastiktir..gördüğüm sıkıntısı çabuk sertleşmesi ve stabilize yollarda ilginç bir şekilde lastiğe çok fazla taş toplamasıydı..

hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Koray Demir

6 sene kadar kullandım..güzel bir lastiktir..gördüğüm sıkıntısı çabuk sertleşmesi ve stabilize yollarda ilginç bir şekilde lastiğe çok fazla taş toplamasıydı..

hayırlı olsun..

Bu lastik piyasaya sürüleli yeni 2 yıl oluyor emin misiniz?
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Bu lastik piyasaya sürüleli yeni 2 yıl oluyor emin misiniz?

golfün fabrika çıkış lastiği good year efficientgrip idi hafızam beni yanılmıyorsa
Yorum bağlantısı
Koray Demir

golfün fabrika çıkış lastiği good year efficientgrip idi hafızam beni yanılmıyorsa

Performance modeli tamamen farklı bir lastik.
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar daha yeni 2011 focus tdci titanium aldım. Araç 60 binde ve üzerinde ilk gelen lastikler var yani 4 yıllık. Lastikler daha 1-2 yıl gider dediler fakat ben değiştirmek istiyorum. Çünkü dişleri olmasına rağmen yeryer çatlamalar mevcut sonuçta 60bin az bir rakam değil. Araştırmalarım sonucu good year efectıfgrip performance önerilen bir lastik. yol sesını ıcerı az oluyormus ve ıslak zemın performansı gayet ıyıymiş. Sizlerin focus için önerebileceği lastik varmı? yol sesını az alması onemlı.Teşekkürler

Önder Bey;

Konunuz uygun bölüme alınmıştır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Kaya

Ozan her markada mutlaka sorun olur.

Geçen petlas gösterildi

Forumdan Taner conti

Ben Lassa

Geçen çukurdan çıkamayan mişlen.

Olur her marka da.

Yorum bağlantısı

Anlatmak istediğim buydu zaten hocam, bazı arkadaşlar takıyor ya bu kadar petlas böyle diye. Dünya devi good year işte ortada. Yeri gelince en babasında böyle şeyler oluyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Anlatmak istediğim buydu zaten hocam, bazı arkadaşlar takıyor ya bu kadar petlas böyle diye. Dünya devi good year işte ortada. Yeri gelince en babasında böyle şeyler oluyor

Ürünün sorunlu ürün olma yüzdesi =sorunlu ürün sayısı * 100/satış sayısı

O Yüzden şu ürün sorunlu demek için yıllık satış adeti ve sorun sayılarını bilmek Lazım.

Ben bir daha 3 ayda tüm Kanalları çatlayan Lassa almam. Lassa kötü mü. HAYIR. 4 Yıldır 2 takım 50-60 bin km petlas kullanıyorum mükemmel mi hayır. F/P çok iyi.

Bu kadar Net.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

merhaba,

aracım için bu lastiği (GOODYEAR 215/55 R16 93V EFFICIENTGRIP Performance Oto Lastiği (Üretim Yılı: 2015)) alacakken forumda ve HB'da da bu lastiği (Michelin 215/55 R16 97V XL CrossClimate 4 Mevsim Lastik (Üretim Yılı:2015)) gördüm,

hangisini almalıyım, her ikisinin de yorumları güzel,

Michelin'in kar lastik özelliği cazip geldi,

bilgi ve tavsiyenizi rica edeceğim.

teşekkürler.

Good Year EFFICIENTGRIP : 299,90 TL

Michelin CrossClimate : 365,89 TL

Yorum bağlantısı

merhaba,

aracım için bu lastiği (GOODYEAR 215/55 R16 93V EFFICIENTGRIP Performance Oto Lastiği (Üretim Yılı: 2015)) alacakken forumda ve HB'da da bu lastiği (Michelin 215/55 R16 97V XL CrossClimate 4 Mevsim Lastik (Üretim Yılı:2015)) gördüm,

teşekkürler.

Bir Goodyear kullanıcısı olarak,kesinlikle Goodyear almanızı tavsiye ediyorum size..Hem fiyat,hem performans..Aşağıdaki verdiğim değerlerde farkı ortada.

84aceab6bd591e81e2095bdf801d9f89.jpg

Diğer markalara attığı farkı bu modele de atmış bir markadır Goodyear.

f4a702f74195db20452a0865575e92f8.jpg

Yorum bağlantısı

merhaba,

teşekkürler.

4 mevsim olması sebebi ile ve şuana kadar olumsuz bir yorum okumamam sebebi ile Michelin diyorum. Goodyear güzel. Sıfır aldım, kullandım, memnun kaldım. Fakat alırsanız, kış içinde bir takım lastik almanız gerekecek. Masraf otomatik olarak ikiye katlanacak.. Ha kışında Goodyear ları kullanırım derseniz o daha çok tehlike..

Yorum bağlantısı

Evet onlar aynı,yakıt değerine baktın mı ?

Fiyatlarına baktın mı ?

Peki CrossClimate nin hem kış, hemde yaz lastiği oldunu biliyon dimi? Yanı kışında ayrı lastik almayacaksın..  ;) Bende CrossClimate konusunda ilk başta senin gibi düşünüyordum. Ama yorumlar sonrası fikrim değişti. (+Her sene 2 defa lastik sök/ tak parasını da unutma)  ;)  :)

Yorum bağlantısı

Keremciğim,bu konusu geçen lastiklerde önceden 4 mevsim diye satılıyordu zaten.

Peki CrossClimate nin hem kış, hemde yaz lastiği oldunu biliyon dimi? Yanı kışında ayrı lastik almayacaksın..  ;) Bende CrossClimate konusunda ilk başta senin gibi düşünüyordum. Ama yorumlar sonrası fikrim değişti. (+Her sene 2 defa lastik sök/ tak parasını da unutma)  ;)  :)

Yorum bağlantısı

GOODYEAR 215/55 R16 93V EFFICIENTGRIP Performance, 4 mevsim değil, yaz lastiğidir.. 

Keremciğim bahsi geçen lastik,kışlık lastik üretimi çıkmadan önce 4 mevsim diye satılıyordu.

Kışlık lastik üretimi yokken,sen ne kullanıyordun kışın arabanda ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...