İçeriğe Yönlendir

Goodyear Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

kaliteyi uyguna alırız abi :p   180 nakit dedi sahibindende 160 a var :p 170 den bağlarım

Montajıda unutma ama  :) Netten alırsan montajda sana kalıyor.

Yorum bağlantısı

orda kaç para  :D şimdi göremiyom site engellendi :p patron kızıyor galiba

91H olan var, 91V olan var. Ortalama 165 Tl/Adt

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Montajıda unutma ama  :) Netten alırsan montajda sana kalıyor.

abi net fiyatına dükkandan alıırz :p onun için dip fiyat göreyim ki pazarlığı ona göre yapacaz :p

91H olan var, 91V olan var. Ortalama 165 Tl/Adt

H mi yıldıza alıyoz abi v bile yetmiyor da neyse 240 da bırakıcaz artık

Yorum bağlantısı

abi net fiyatına dükkandan alıırz :p onun için dip fiyat göreyim ki pazarlığı ona göre yapacaz :p

H mi yıldıza alıyoz abi v bile yetmiyor da neyse 240 da bırakıcaz artık

Sen bu işi biliyorsun,nede olsa Kayserililerle takılmışlığın var  :p

Yorum bağlantısı
Emre Demir

Mustafa kardeşim yeminlen sana da hayır duası ettim ; bagaj dolu hanım çocuk sök tak hepsi gözümün önüne geldi :)

Tekrardan helal olsun süper lastik almışsın.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

205 55 15 91v effientgrip performans nakit 180 lira adet fiyatı montajlı felan :p

Yorum bağlantısı
Misafir

205 55 15 91v effientgrip performans nakit 180 lira adet fiyatı montajlı felan :p

Bedava..

Yorum bağlantısı
Misafir

Petlas aynı rakamı verdi

Petlas kullanmadığım için kalite ve fiyat hakkında bilgim yok.

Ama kendi kulvarında bence en iyi lastiği almışsın Mustafa.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

EFG lastiği 10K kilometredir kullandım. Performans harika. Tek şikayetçi olduğum konu lastik olukları biraz geniş olduğu için araya çok taş sıkışıyor. Bu da ses yapıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

EFG lastiği 10K kilometredir kullandım. Performans harika. Tek şikayetçi olduğum konu lastik olukları biraz geniş olduğu için araya çok taş sıkışıyor. Bu da ses yapıyor.

Taş olayından ben de muzdaribim bir de arabayı çektiğim yer toprak arsa olunca bazen yola çıkmadan önce tek tek kontrol ediyorum lastikleri. [emoji4]

Performansı ise focus ile birleşince harikulade. Köyden dönerken düzde soldan uzayıp giden, sonra da virajda frene abanarak yavaşlayan megane ve linealari şerit çizgisini şaşmadan, hız kesmeden geçip gitmek çok eğlenceli oluyor. [emoji39]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İsmail Avcı

205 55 15 91v effientgrip performans nakit 180 lira adet fiyatı montajlı felan [emoji14]

mustafa bey burasi neresi lin vs varmi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Seyit Onbaşı

arkadaşlar goodyear efficientgrip performance 205/55r16 lastiğini kullanan varmı düşüncelerinizi alabilirmiyiz?

Yorum bağlantısı
Misafir

arkadaşlar goodyear efficientgrip performance 205/55r16 lastiğini kullanan varmı düşüncelerinizi alabilirmiyiz?

Ben çok memnunum,bu konuda biraz göz gezdirmeniz sizin menfatinizedir.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben yeni aldım, lastikte ses diye bir şey yok. Gayette yumuşak.. Tavisye ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben yeni aldım, lastikte ses diye bir şey yok. Gayette yumuşak.. Tavisye ederim.

Ebat ve fiyat yazabilirmisin Mert ?

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

2055516 adet 172,5 TL

Eee 195 60 15 niye daha pahali ??

Yorum bağlantısı
Misafir

Eee 195 60 15 niye daha pahali ??

Ara ebatlar her zaman pahalı olur,yaygın olan ebatta her zaman bir rekabet vardır.aradaki fark bu.

Yorum bağlantısı
Seyit Onbaşı

bende dün sordum 205/55R16 91V adet 185 tl fiyat verdiler. petlasta 175.bu ikisi arasında kaldım.good yeardaki korkum yanaklar yumuşak olduğu için baloncuk gibi durumlar olurmu.bu ikisinden birini alcam artık ama karar veremedim

Yorum bağlantısı
Misafir

bende dün sordum 205/55R16 91V adet 185 tl fiyat verdiler. petlasta 175.bu ikisi arasında kaldım.good yeardaki korkum yanaklar yumuşak olduğu için baloncuk gibi durumlar olurmu.bu ikisinden birini alcam artık ama karar veremedim

Yaklaşık 9 yıldır Goodyear kullanıyorum,hiç bir serisinde balon görmedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...