İçeriğe Yönlendir

Goodyear Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Demekki lastik ömrü 25-30.000 km. Bu yazılanlardan bunu anladım.. [emoji106] Michelin, Goodyear fark etmez...

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Bende aynı lastikleri kullanıyorum. 20bin km yaptım. Bu sorunların hiçbiri yok bende.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Lastik alma arefesinde iyi oldu bu konu. Herhalde yine continental veya lassa revo2+ olacak gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Lastik alma arefesinde iyi oldu bu konu. Herhalde yine continental veya lassa revo2+ olacak gibi.

Revo2+ hakkında olumlu yorumlar okuudum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

2015 eylulu itibari revo 2+ kullanıyorum gayet memnunum ve michelin 71 DB Bunlar 66 db çok çok daha sessiz michelin primacy HP ilk aldığım da yaşadığım hiçbir problemi henüz yaşamadım. tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
(düzenlendi)

Bu sorunlardan sadece frenleme sorunu bende var. Lastikler 1 yıllık ve 12 binde. Benim focusun aynısından tamirci arkadaşımda var. Onun lastikler michelin. Deneme sürüşleri yaptım. Onun frenleri çok daha iyi. Yanlız bir durum var. Sorun mudur bilmiyorum. 2 hafta da 2 ps hava düşüyor lastiklerde.

tarihinde Fırat ÖNAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Demekki lastik ömrü 25-30.000 km. Bu yazılanlardan bunu anladım.. [emoji106] Michelin, Goodyear fark etmez...

Eder. Hamur ne kadar yumuşak olursa okadar hızlı bitiyor.
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Türkiye de üretilmiyor muydu bu lastikler?

Izmitte goodyear fabrikasında üretilenlerin ıslak zemin etiket değeri b.
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Eder. Hamur ne kadar yumuşak olursa okadar hızlı bitiyor.

Treadwear değeri de önemli.

Aynı modelde farklı fabrikada , etiketler farklı mı?

Evet aynen öyle.
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

ebatlar farklıdır belki, effifent grip compact bir de performance vardı. 

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Revo2+ hakkında olumlu yorumlar okuudum...

Fatih Bey ben de çok güzel yorumlar okuduğum için revo2+ aklımda hep, bir de yerli olmasından ağır basıyor.

2015 eylulu itibari revo 2+ kullanıyorum gayet memnunum ve michelin 71 DB Bunlar 66 db çok çok daha sessiz michelin primacy HP ilk aldığım da yaşadığım hiçbir problemi henüz yaşamadım.

Samet Bey kaç km dir kullanıyorsunuz. Benim de hep aklımda bu var. Olumsuz bir durumla karşılaştınız mı? Fiyatta da oldukça fark var zaten. Sanırım yerli üretim olduğundan.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Eskiden 2 yılda bi sıfır alırdım. Son bi kaç aracimda üstünde gelen bitik lastikle 10 bin km yapıyorum. Sıfır alıp 7 bin km sonra hissettiğim ile farklı değiller. Eneegy saver olsun efficientgrip olsun ekonomi odaklı lastikler zaten yol tutuş ve ıslak zeminde fasa fiso. Islak Zemin dışında yol tutuş istiyorum diyorsanız yanak ebatini düşürun esneme azaldıkça yol hakimiyeti artıyor. Bunu focusumda kullandığım 205 45 16 ebatlarda gördüm Fiesta da kullandığım 195 50 15 lede. Önceki mercedeste arka tekerleklere 205 55 16 takmıştı eski sahibi araç savrulma eğilimi ve fazla esneme vardı şimdi orijinal ebat 225 50 16 takılı fantazi bi ebat . Almanlar bir şey biliyorum ki böyle bi ebat seçmiş dedim.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

ebatlar farklıdır belki, effifent grip compact bir de performance vardı.

Türkiye üretimi ıslakta c almış hatta.

3d1c97fb127d1793486893d16cbc3175.jpg

Avrupa üretimini biliyoruz zaten aynı ebadın ıslak a yakıt b.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Fatih Bey ben de çok güzel yorumlar okuduğum için revo2+ aklımda hep, bir de yerli olmasından ağır basıyor.

Samet Bey kaç km dir kullanıyorsunuz. Benim de hep aklımda bu var. Olumsuz bir durumla karşılaştınız mı? Fiyatta da oldukça fark var zaten. Sanırım yerli üretim olduğundan.

5000 k oldu olmadı ama uzun yolda çok kullandım hiçbir etki olmadı ama oldukça sessiz bir lastik
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

5000 k oldu olmadı ama uzun yolda çok kullandım hiçbir etki olmadı ama oldukça sessiz bir lastik

Teşekkürler. Sanırım revo2+ olacak gibi. 

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Ben revo2+ 215 50 17 ikinci el aldım önceki arkadaş 4000 km yapmış bende neredeyse 15 bin yaptım hiç bir sıkıntı görmedim şunu söyleyebilirim önceki lastiklerim continental conract sport 3 idi hiç memnun kalmamıştım ramazan bayramında köyde lastiğin biri yirtilinca benim sıfıra yakın kenarda bekleyen contiyi kullanalım dedik arka taraf sağda takılı ve 2 sefer aracı sağ arkanin bıraktığını gördüm virajlarda. Kesinlikle Revo2+ öneririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Teşekkürler. Sanırım revo2+ olacak gibi.

Fikret Abi beni cezbeden desibel değerli olmuştu lastikci çok övdü bende aldım. Michelin büyük konuşmayım ama para verip almam.
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Fikret Abi beni cezbeden desibel değerli olmuştu lastikci çok övdü bende aldım. Michelin büyük konuşmayım ama para verip almam.

Zaten daha önceki aracımda michelin vardı, sanki jiletle kesilmiş gibi her yerinde çatlaklar oluşmuştu. Onun için ssevemedim gitti. Continental 3 üzerindeki lastikler. Kötü değiller ama lassaya göre çok pahalılar. Aralarında da çok büyük fark olduğunu sanmıyorum doürusu. Sakin kullanıcı olarak ilk tercihim konfor. 66 db oldukça iyi bir değer. Kısmet olursa önümüzdeki ay değiştirmeyi düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler vakit ayırdığın için.

Ben revo2+ 215 50 17 ikinci el aldım önceki arkadaş 4000 km yapmış bende neredeyse 15 bin yaptım hiç bir sıkıntı görmedim şunu söyleyebilirim önceki lastiklerim continental conract sport 3 idi hiç memnun kalmamıştım ramazan bayramında köyde lastiğin biri yirtilinca benim sıfıra yakın kenarda bekleyen contiyi kullanalım dedik arka taraf sağda takılı ve 2 sefer aracı sağ arkanin bıraktığını gördüm virajlarda. Kesinlikle Revo2+ öneririm.

Bende de aynı lastik var ben de kısmetse revo2+ deneyeceğim.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Şimdi birinci olarak Revo2+ mı seçildi ?

Yok birinci seçmesi değil amaç zaten. Kişisel kullanımıma göre ve f/p oranına göre alacağım lastiği netleştirdim sadece. Yoksa diğer markalara da kötü demek haksızlık olur. Seçme sebebimin diğeri ise yerli olması onu da belirteyim.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şimdi birinci olarak Revo2+ mı seçildi ?

Alamayı düşünüyorsan uzak dur Egp den.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...