Yavuz Gencay 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 düğme yoksa esp yoktur ... esp tusuna bırkez bastıgınızda asr devreden cıkar (anitpatinaj sıstemı) basılı tutarsanız esp ıptal olur ... Yorum bağlantısı
Onur Demirer 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 2008 makyajli C-max''imiz var, dugme yok ama ESP var. Yol bilgisayarindan acilip kapaniyor. Galerici de, yalanci satis danismani da degilim, Ercan Bey'in dugme dugme diye tutturmasini da anlamis degilim. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 2008 makyajli C-max''imiz var, dugme yok ama ESP var. Yol bilgisayarindan acilip kapaniyor. Galerici de, yalanci satis danismani da degilim, Ercan Bey'in dugme dugme diye tutturmasini da anlamis degilim. Ben de böyle olduğunu duymuştum.Mümkünse resim koyma imkanınız var mı acaba merak ettim de? Yorum bağlantısı
Onur Demirer 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Ben de böyle olduğunu duymuştum.Mümkünse resim koyma imkanınız var mı acaba merak ettim de? Tamamdir, babamdan rica ederim yarin. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 esp olup asr olmayan var mı? yani esp varsa asr de mi vardır demek oluyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 esp var ise. patinaj önleyici de var. asr veya tcs. denen Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 (düzenlendi) esp var ise. patinaj önleyici de var. asr veya tcs. denenGüzel haber ama ekranda falan bi göstergesi yok değil mi? Bir de geçen ay çakıl üzerinde benim araç patinaj çekmişti. Çakıl olduğu için mi ki? 2004 c max araç. 25 Eylül 2016 tarihinde Fatih Aldemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 devreye girince patinajda veya savrulmada ekranda sarı lambası minik yanıp söner 2 Yorum bağlantısı
Arif Aydın 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 Merhaba Bir CMAX araçta şu düğme yoksa ESP yok demektir. ESP devrede olduğunda şu lamba devrede olduğu müddetçe kısa aralıklarla yanıp söner. Düğmeye basıldığında esp lambası devamlı resimdeki gibi yanar ve araçta sadece Abs güvenlik sistemi kalır. Tcs asr gibi anti patinaj ve yol kontrol sistemi diye bildiğiniz her şey devre dışı olur. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 7 sene önce açtığım bir konu vay be zaman ne çabuk geçiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts