Cihan Tiftik 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 16" değil bunlar en az 18" demek gerçeğinde. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 connect'in sert süspansiyonuyla o jantlarla tren rayı üzerinde gidiyormuş gibi hissedersiniz kendinizi,belki tren yolculuğu daha konforlu gelebillir. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 focus st jantı takın güzel olur ilk ve tek olsun Yorum bağlantısı
Melih Özlem 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 gülü seven dikenine katlanır misali olur bence o böyle durması için konforundan fedakarlık yapacaksın demektir Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) gülü seven dikenine katlanır misali olur bence o böyle durması için konforundan fedakarlık yapacaksın demektir Hangi konfor? Şurayı ve şurayı bi incelemenizi isterim. 2 Ocak 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Melih Özlem 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Hangi konfor? Şurayı bi incelemenizi isterim. çok güzel duruyor valla focus rse ne yapmışlar öyle yazık Birde tam olarak anlayamadım ben Yorum bağlantısı
Can Karacaer 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Hangi konfor? Şurayı ve şurayı bi incelemenizi isterim. Yazık olmuş Connect'e! önceden yük taşımaya falan yararmış Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) Şimdi de otoyolda BMW,merso bilimum GTi kovalamaya yarıyor. 2 Ocak 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Emin Garada? 9 Ocak 2010 Paylaş 9 Ocak 2010 Yorumlarınız için teşekkürler..Önerdiğiniz bi marka/model varmı acaba ? Bende 2010 Siyah renkte connect aldım.İnşallah krom parçalarla birlikte jant alıcam.Aracım siyah renkte olduğu için siyah renkte ve kırmızı lipli bir jant düşünüyorum ve aşağı yukarı belirledim modeli sizede tavsiye edebilirim.Tabii aracın rengi önemli! Yorum bağlantısı
Haşim Şahin 13 Ocak 2010 Yazar Paylaş 13 Ocak 2010 Benimkide siyah kırmızı deri koltuk var kaliperleride kırmızıya boyatıkmı güzel olur. Yorum bağlantısı
Guest Emin Garada? 17 Ocak 2010 Paylaş 17 Ocak 2010 Merhaba arkadaşlar..Acaba Connect'e Borbet Jant yakışırmı ?Resim vara paylaşabilirmisiniz ? Bir borbetli connectte ben buldum ama gerçekten hiç yakışmıyor... Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 Arka camında kocaman ''İnadına Borbet'' yazan bi connect vardı k.ören civarında hep görürdüm. Gayet de diri görünüyordu... Yorum bağlantısı
Recommended Posts