İçeriğe Yönlendir

Teyp kodu

Misafir

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

Ruhsat üzerinde yazan teyp kodunu 1-2-3-4 tuşlarını kullanarak yazdım. Ardından 5 e bastım fakat teyp açılmadı. Rakamların yazıldığı kısmın yani 02 oldu. Girdiğim kodun yanlış olduğu anlamınamı geliyor bu yoksa yanlış bir yolmu izlemişim?

tarihinde Can Umut Baykan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

menu tuşuna bastım ama hiç birşey olmadı.5 e basınca tekrar kod istedi.iki sefer denedim ikisindede tekrar kod istedi.

Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z

Ekranınızda siliklik falan var mı.İlk tuşlara bastığınızda 1 ile başlar.Atıyorum 3 kere bastıysanız 3 gelecektir.Sonra menuye basılıyor benimkinde.Teybin modelini yazarsanız daha net cevaplar gelebilir.Bir de şifernin doğru olduğunudan emin misiniz.

Yorum bağlantısı
Misafir

şifre ruhsatta yazıyor.teypte siliklik yok.1 ile ilk rakamı 2 ile ikinci rakamı... hepsini yazdıktan sonra 5 e basıyorum ancak yeniden kod istiyor.sanırım kodda bir hata var

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Şifreyi yazmayı biliyorsun değil mi ? Ekranda istedğin sayı gelene kadar o hanedeki sayıyya basacaksın yani şifre 2345 ise 1. için iki kere 1'e 2. için üç kere 2 e şeklinde

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
biliyorum.rakamları doğru bir şekilde yazdım ancak babul etmedi.

Şifre yanlıştır... Teybi sökün ve seri numarasından doğru şifreyi bulalım...

Yorum bağlantısı
Misafir

mehmet abi ben teybin şifresini bilmiyorum şimdilikte lazım değilde lazım olunca kolaylıkla bulabilirmiyiz

Yorum bağlantısı
Misafir

teybi yerinden çıkarırsanız yan tarafında seri no su yazıyor.onu bulursanız kodu bulunabilir.ben biraz önce teybi söküp baktım.ruhsatta yazan seri no dan farklı çıktı.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş
Şifre yanlıştır... Teybi sökün ve seri numarasından doğru şifreyi bulalım...

Abi 6000cd de radyo hafızası 1 ve 6 ya basınca hepsi çıkıyor seri numarası falan...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi 6000cd de radyo hafızası 1 ve 6 ya basınca hepsi çıkıyor seri numarası falan...

Bazıları yapıyor bazıları yapmıyor.. hangisinin yapıp yapmadığını bilmiyorum açıkçası... :blush:

Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z
teybi yerinden çıkarırsanız yan tarafında seri no su yazıyor.onu bulursanız kodu bulunabilir.ben biraz önce teybi söküp baktım.ruhsatta yazan seri no dan farklı çıktı.

Arızadan dolayı değişme yoluna gidilmiş besbelli.Önemli değil gerçi.Programla hallolur.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Çağlar teybin seri no'sunu bana özelden yollasana.Akşam bakarım.

Yorum bağlantısı
Misafir

halloldu abi sorun.teşekkür ederim ilgilenen herkese.arabaya inince 1 ve 6 yı bi deneyeyim.eğer gösteriyorsa büyük bi kolaylık olur

Yorum bağlantısı
Akif Karataş

Arkadaşlar benim cd çalar seri no: 9123T037664 MODEL : TB-123T kod bulan programlar genelde M serisi için. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bulamadım kodu..

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş
Arkadaşlar benim cd çalar seri no: 9123T037664 MODEL : TB-123T kod bulan programlar genelde M serisi için. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bulamadım kodu..

Bu numara lazım Akif bey.

fordlabel.jpg

example1.jpg

example2.jpg

Yorum bağlantısı
Akif Karataş

Arkadaşlar benim cd çalarım resimde gördüğünüz model

Cd çaların arkasındaki etikette bunun aynısı sadece seri numarası farklı, yani bende M ile başlayan bir kod yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bunu bilmiyorum ben... Yani teybi biliyorum da şifre işini bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

Akif bey 9514 deneyebilirmisiniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Akif bey 9514 deneyebilirmisiniz.

Bunu hangi programla buldun... Söylemezsen çatlarım :nazar:

Yorum bağlantısı
Akif Karataş

Maalesef bu kod uyuşmadı. Bu arada ben dün 3 defa hatalı kod girdim daha sonra error ekranı geldi, aracı 1 saat kadar kontak üzerinde beklettim tekrar kod ekranı geldi, şu anda son bir kod girme hakkım kaldı, onu da yanlış girersem yine 1 saat bekleyerek kod ekranını açabilir miyim acaba, sınırı kaç bu kod girme işinin...

Bu arada nette yaptığım araştırmalar sonucunda edindiğim bilgiye göre, bu tip cd çalarlara programla kod üretilmiyormuş, eeprom yazıcı ile cihaza dump yükleyecekmişiz ve yüklediğimiz şifreyi kullanacakmışız. bugün servis açık olmadığı için gidemedim ama yarın servise bi sormak istiyorum bakalım bildikleri bişey var mı bu konuda.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

Servisin birşey yapabileceğini sanmam şahsen çünkü baktım bu sorunla karşılaşıp servise gidenler halledememişler sorunu. Eprom yazıcı ile dump atamak içinde teybi sökmek gerekir ve harici bir güç kaynağıyla çalıştırmak gerekir diyor yabancı forumlarda...

Yorum bağlantısı
Akif Karataş

Bugün servise gittim adamlar bilgisayardan seri numarasını girdiler ve kodu verdiler. 10 tl aldılar, eepromla felan uğraşmak zorunda kalmadım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...