İçeriğe Yönlendir

34 TC 2031

Fatih Çatalbaş

Recommended Posts

İlker Kadılar

kazasız belasız kulanın.. iç döşemeyi merak ettim detaylı resim eklerseniz bir bakmak isteriz:)2004_2005 comford sedan var ama.2003 den sonra 2004 comford HB yok biliyordum.çünkü collection modeli almıştı yerini HB kasasını..

Yorum bağlantısı
Fatih Çatalbaş
hoşgeldiniz aracınız çok hoş, kazasız cezasız sürüşler....

çok tesekkurler

Türkiye de başka araçta göremeyeceğimiz koltuk döşemelerini görmek isteriz açıkcası :)

merak etme dostum onu da cekecegım :)

sislerdeki xenon dışındaki diğer aksamlarınız güzel foruma hoş geldiniz.

yorumunuz içi tşk. ederim hoşbulduk

Yorum bağlantısı
Fatih Çatalbaş
kazasız belasız kulanın.. iç döşemeyi merak ettim detaylı resim eklerseniz bir bakmak isteriz:)2004_2005 comford sedan var ama.2003 den sonra 2004 comford HB yok biliyordum.çünkü collection modeli almıştı yerini HB kasasını..

teşekkür ederim. 2003 eylül çıkışlı arac 2004 kasa :p bu kadar fordcunun arasında ilk defa duymak benı mutlu ettıi döşemeden daha farklı bi yorum almak çok mutlu etti inanın ki ;) ( e biraz da kasa için tepki alırım artık:D bi organizasyon falan yok mu arkadaşlar canlı olarak görmenizi daha cok arzulardım döşemeyi,sonra derinin kalitesini tartışmayalım forumda )

Yorum bağlantısı
Fatih Çatalbaş
İyi günlerde kullanın. :p

çok teşekkürler size de iyi günlerde kullanmak nasip olsun

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sis için xenon olacaksa 3000 K olmalıdır... Kelvin arttıkça sisli havada önünüzde bir duvar örülmeye başlar... 8000 K ile kesinlikle bir duvarın arkasından yolculuk yaparsınız...

Karda zaten hiç şansınız yok... 30 km hızı geçemezsiniz...

Bu söylediklerimin hepside test edilmiş sonuçlardır...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...