İçeriğe Yönlendir

Yakıt Cimrisi Symbol

Tansel Yavuz

Recommended Posts

Tansel Yavuz

İş amaçlı kullanmak amacı ile aracımı değiştirmek zorunda kaldım,

işte yeni aracım;

Symbol 1.5dci extreme (65 bg)

Donanım özellikleri;

2008 model 53k km'de,sürücü hava yastığı,abs,klima,yol bilgisiyarı,14" alüminyum alaşım jantlar,yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon,elektrikli ön camlar ve aynalar.

Yakıt tüketimi ben aldığımda yol b. da 5.2 lt görünüyordu sıfırladıktan sonra tamamen şehiriçi kullandım şimdilik 5.8 lt gösteriyor.

Yakın zamanda 2002 mondeo ile tekrar ford'a devam etmeyi düşünüyorum,araştırmalar sürüyor.

Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir

Tansel bey değiştirin bunu biran önce, kullandım ben, gitmiyor bu arabalar... :good1:

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
Tansel bey değiştirin bunu biran önce, kullandım ben, gitmiyor bu arabalar... :nazar:

Focus'dan sonra epey yadırgadım fakat alışınca çok da kötü olmadığını gördüm,rampalarda vites küçültmeme pek gerek kalmıyor,

zaten en kısa zamanda chiplenecek.

Hayırlı olsun Tansel güzel günlerde kullanman dileğiyle :good1:

Cliocular olarak toplanalım :good1:

Sağolasın Can,hadi clioclub kuralım :good1:

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
Hayırlı olsun Tansel. 100'e kadar süper gider. Az yakar. Netcen mondiyi.

Sağol Hakan abi,

Geniş bir araç lazım ne alalım,mondi önermezmisin yani :good1:

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Hayırlı olsun. Az yakar, masraf çıkarmaz. Efendi efendi kullanınca güzel arabadır.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Şirketler genelde bu arabayı tercih ediyorlar. Bizim fabrikada bunlardan 12 tane kiralık var. bende uzun yola çok gittim bunlarla. 120 den fazlası yok. Özellikle işletmeler , çalışan elemanları sürat yapmasın diye bu tür arabaları tercih ediyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

2008 i kardeşimde var sürekli uzun yola gider. 130 ve 150 ler civarında kullandığı aracıyla bu hızlarla ve kırıcı kullanmasına rağmen her defasında 600 ve 700 km leri her depoda çok rahat görür. Gerçekten yakıtı iyi bir araba. Ama arka koltukta oturmak , benim ve kardeşim gibi birileri önde oturuyorsa mümkün olmayabilir.

Arabanız hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İyi günlerde kullan. Türkiye nin gerçeklerine bakınca, Türkiye nin arabası budur.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Hayırlısı olsun abicim. :fotocek:

Sümbülün en bi dolusu bu di mi?

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Benim için az yakması çok önemliydi ve en az yakanıda buydu :fotocek:

Hayırlısı olsun abicim. :)

En dolusu oluyor heralde,başka bişiyde sığmaz buna zaten :p

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

bir sene boyunca şirket aracını kullandım 2005 modeldi garibimin deposuna hiç euro dizel girmedi hep sıkıştırılarak kullanıldı bir gün bile periyodik bakım harici servise gitmedi tam ülkemin arabası bence aaraç şu anda 160 000 km de tık yok

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Biraz da tip olsa sümbül de tam olacak.

Aaaa, aksine en başarılı tarafı tipidir, yani....

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Çok Doğru tercih...

3 farklı modelini 160 bin km kullandım, yağ değişimi dışında bir kez servise gitmedim.

Makyajlı eski kasa en sorunsuz modelidir, yol tutuşu ve frenleri yeni kasadan iyidir. Abs'lisini bulmak zordur, iyi denk gelmiş. Güle güle kullanın...

Şirketler genelde bu arabayı tercih ediyorlar. Bizim fabrikada bunlardan 12 tane kiralık var. bende uzun yola çok gittim bunlarla. 120 den fazlası yok. Özellikle işletmeler , çalışan elemanları sürat yapmasın diye bu tür arabaları tercih ediyor.

150'ye kadar canavar gibi hızlanır bu araba, güzel eğim yakalarsa buraya yazamayacağım süratlere çıkar. Zannedildiği kadar kötü araba değil bunlar. İlk binince yadırgarsınız ama alıştıktan sonra 65hp ile harikalar yaratıyor...

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Tansel hayırlı olsun, hakikaten clio'cular toplanalım bir ara :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bildiğim kadarıyla Extreme, özel seri full donanım ile baz donanım arasında bir donanımı var. En dolu normalde dynamique yada privilage diye isimlendiriliyor, yanlız kasa değişimi öncesinde her firma gibi renault'ta donanımı fazlalaştırabiliyor. Bu araçta öyle bir üretim sanırım.

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın... :D

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Ben bunu sevmeye başladım,yol b. 5.8 lt den 5.5 lt ye indi,kullandıkça daha az yakıyor bu :)

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

hayırlı olsun,5.5 ile 6.5 arası yakıyor gayet iyi.(benim lpg li sw de 180 kr yakıyo :) )

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Diğer markalarda da durum aynı 35 bin tl lik focus ile 135 tl lik focus un içi farklı mı.

Focusu yeni aldığım sıra belediyenin Transit'inde aynı kadranı görünce çok bozulmuştum :)

Tansel hayırlı olsun, hakikaten clio'cular toplanalım bir ara :(

Valla ben de gelebilirim :)

Yorum bağlantısı

Tansel Bey hayırlı olsun.Fren yaparken dikkat edin.Hemen arkasını atıveriyor.Hele hele yağış var ise daha dikkatli olunmalı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...