İçeriğe Yönlendir

Araba boyasındaki mürekkep lekesi..


Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki

Bugün aracımı parkettiğimde bişey yoktu. Akşam markete gitmek için arabanın yanına geldiğimde sol arka çamurluğun çok az bir kısmında mürekkebe benzer bişey gördüm. Karanlık olduğu için zift zannetim. Elleyince mürekkep olduğunu anladım ama bildiğimiz sıvı mürekkep değil, çok koyu kıvamı (zift gibi) vardı. Islak mendille epey sildim çoğu gitti ama az da olsa mavilikler belli oluyor. Yarın resimlerini eklerim. Bu mürekkep lekesini (eğer mürekkep ise) ne ile çıkarabilirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu yaz benim arabaya bir kuş evet bir kuş lacivert bir malzeme bırakmıştı gökyüzünden. Bende mahallenin yaramaları boya attılar sandım. Çok süper bir mavisi vardı ama böyle parliament mavisi gibi yani... :) Süprizlere hazırlıklı ol yani..

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Evet Serkan abi aynen dediğin gibi çok güzel bir renk parlement mavisi gibi. Ama işte o çok süper rengi arabadan nasıl çıkaracağız. O rengi ben de çok seviyorum ama arabamın üzerinde değil :) Normal zifti çıkarmak için mazot veya gaz yağı gibi birşeyler kullanıyorlar ya, bunda da işe yarar mı ?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Su ve sünger yeterli Bakicim eğer aynı maviden bahsediyorsak. Klasik kuş pisliği ama renk verilmiş olanı..

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Valla abi akşamdan beri 10 defadır ıslak mendil ile siliyorum, kabası gitti ama mavi leke duruyor. Yarın resmini çeker eklerim abi. Bana kuş pisliği gibi gelmedi ama olabilir de. Çünkü eve gelim elimi sabunlayınca elimdeki lekeler çıktı, mürekkep olsa o kadar çabuk çıkmaz.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Yarın resimlerini ekleyince daha net belli olur ama normal bir pasta-cila ile halledebilir miyiz yani Çağlar abi :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...