İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Emre Demir2
:) Arkadan olan resimde toyota corollanın bi önceki kasasına benzemiş

Ama tabiki tek fark Focus olması :)

Maaşallah diyeyim de nazar değmesin ;)

Sağol Sefa abi ;):)

Nazar değmesin. çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah...

Amin, Teşekkür ederim

maşallah focusdaş =)

gerçekten çok yakışmış ve bir okadar da sade olmuş

Teşekkürler Focusdaş, daha iyisi sana inşallah :)

I love your Focus, too. :)

Me tooo... :)

maşallah,

:)

Bu arada biloya kardeş gelmiş..Kutlarım bence gayet güzel olmuş ,kaliteli olmuş..

Teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Maşallah. :) Jantlar bence de ST olsa daha bi güzel olurmuş. Bunlar kadar ağır da değillerdir bence.

Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız

Maşallah :) degmesin Cok güzel görünüyor kıskandım şimdi.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

merhaba emre bey kapı eşikleri focus yazısını nereden temin ettiniz acaba ?

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

emre abi hayırlı olsun :D istem dışı tüm olaylardan korunmanız dileklerimle :( bi' sorum olucak yaylardan sonra aracın yol tutuşunda bi değişim fark ettiniz mi?

Yorum bağlantısı

Maşallah bu araç gerçekten olmuş. Orjinal St jantlar olursa daha şık olacağı kanısındayım, tek beğenmediğim jantlar oldu.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
çok güzel olmuş güle güle kullan

Teşekkürler Alper bey.

Maşallah. :fiuw: Jantlar bence de ST olsa daha bi güzel olurmuş. Bunlar kadar ağır da değillerdir bence.

Teşekkürler ama ben çok gezdiğim için 18 koymak istemedim chipledikten sonra belki alabilirim... teşekkürler yeniden.

Maşallah :p degmesin Cok güzel görünüyor kıskandım şimdi.

Teşekkür ederim :)

merhaba emre bey kapı eşikleri focus yazısını nereden temin ettiniz acaba ?

Sanayide kendi aksesuarcıma istek üzerine getirttim İlteber bey.

emre abi hayırlı olsun :nazar: istem dışı tüm olaylardan korunmanız dileklerimle :D bi' sorum olucak yaylardan sonra aracın yol tutuşunda bi değişim fark ettiniz mi?

Teşekkür ederim Samet, Tabiki değişti değişmezmi şimdi istediğim gibi virajlarda oynayabiliyorum eskisi gibi değil :)

Maşallah bu araç gerçekten olmuş. Orjinal St jantlar olursa daha şık olacağı kanısındayım, tek beğenmediğim jantlar oldu.

Teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak

Çok hoş duruyor,Asil ve karizmatik.Kazasız ,belasız sürüşler

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Çok hoş duruyor,Asil ve karizmatik.Kazasız ,belasız sürüşler

Teşekkürler, amin hepimize kazasız cezasız belasız sürüşler. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir

Emre dışardan bakanlar varsa nazar boncuğu taktır. Aracın şahane olmuş. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Rifat Berber

evet acil nazar boncuğu şart. çok yakışıklı duruyor..

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre dışardan bakanlar varsa nazar boncuğu taktır. Aracın şahane olmuş. :rolleyes:

Teşekkürler Ramazan abi, Plakalarında ve içeride bi kaç yerinde nazar boncuğu var ama dahada koyarım.

evet acil nazar boncuğu şart. çok yakışıklı duruyor..

Teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bu ne ya! Yaz yaklaşıyor, güzel araçlar yavaş yavaş görücüye çıkıyor :)

Kardeşim kazasız belasız. İş yerindeyim, Ne biçim bir PC varsa burdada Fotograflar gözükmüyor. Sadece ön çaprazdan olan foton gözüküyor. gerisine evde bakarım artık ;) Ön soldan baya iyi gözüküyor :p Eline sağlık. :D:)

Yorum bağlantısı
Hakkı Öz

vaaalla çok karizma durmuş. çok dikkat çekersin. çok güzel olmus nazar değmesin :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Ya o değil de en sonunda bana sedan FII aldıracaksınız :D Allah kaza bela vermesin,nazarlardan saklasın inşallah :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Bu ne ya! Yaz yaklaşıyor, güzel araçlar yavaş yavaş görücüye çıkıyor :)

Kardeşim kazasız belasız. İş yerindeyim, Ne biçim bir PC varsa burdada Fotograflar gözükmüyor. Sadece ön çaprazdan olan foton gözüküyor. gerisine evde bakarım artık. Ön soldan baya iyi gözüküyor :D Eline sağlık. :D

Teşekkür ederim Onur abi elimden geldiğince işte :):D

vaaalla çok karizma durmuş. çok dikkat çekersin. çok güzel olmus nazar değmesin :D

Teşekkür ederim, Amin...

Ya o değil de en sonunda bana sedan FII aldıracaksınız :) Allah kaza bela vermesin,nazarlardan saklasın inşallah :)

Çok teşekkür ederim. (:

Emre harika olmuş :p

Sağol Lokman abi, daha iyisi size inşallah :)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Abi araban çok güzel olmuş.:D S-max jantı takmışsın. Bence St jantından daha güzel olmuş. Çünkü araba beyazya jantların arkası hafif siyah güzel gözüküyor. Abi o jantlar orjinalmi ?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Emre Şimdi geri kalan fotograflara baktım. Araç güzel ve şık olmuş. Güle güle kullan. :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Abi araban çok güzel olmuş.;) S-max jantı takmışsın. Bence St jantından daha güzel olmuş. Çünkü araba beyazya jantların arkası hafif siyah güzel gözüküyor. Abi o jantlar orjinalmi ?

Teşekkür ederim kardeşim. Evet orjinal S-max jantı, St janta yakın 17' bulduğum tek jant modeli diye taktım.

Emre Şimdi geri kalan fotograflara baktım. Araç güzel ve şık olmuş. Güle güle kullan. :)

Tekrardan sağol Onur abi. :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...