Gündüz Albayrak 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 Hiç sorma Hakan, servisten çıkamaz oldum, sürekli motor sesi dinlersem olacağı budur Aynı pinpiriklilik bende de var,kontağı açar açmaz yüksek sesle müzik dinlemeye başladım . Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 Aynı pinpiriklilik bende de var,kontağı açar açmaz yüksek sesle müzik dinlemeye başladım . Ben de öyle yapıyorum, hatta auxa kablo yaptım mp3 dinliyorum. Yorum bağlantısı
Özgür Çakıcı 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Merhaba, Bende 2005 2.0 otomatik var. Çok ama çok memnunum: yakıt hariç. Bir depo ile 500-550 KM de ışık yanıyor.. Haftada 1-2 kez kullanıyordum, şimdi işim gereği 5 gün kullanmaya başladım. E tabi yakıt problem olmaya başladı. Ayda ortalama 1500 km yol yapmaya başladım. Aynı kasaların dizel otomatikleri nasıl yakıt konusunda? Bir arkadaşım da var, İstanbul şehir içinde 700-750 km gidiyor bir depo ile dedi. Var mı kullanan dizel otomatik mondeo? Ne kadar gidiyor bir depo ile? Tavsiye eder mi acep? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 30 Kasım 2010 Paylaş 30 Kasım 2010 (düzenlendi) Tam anlamıyla şehir içinde 620 km yi gördüm .depoda 52 litre alınca doldu... Şehir dışında sakin kullanımla 54 litre yakıtla 960 km gittim.hız 120 km klima açık ve tek sürücüyle... 30 Kasım 2010 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Aralık 2010 Paylaş 1 Aralık 2010 Sakin kullanım : 120 km. Mondeo ile gidilebilecek en sakin hız... Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Aralık 2010 Yazar Paylaş 1 Aralık 2010 Bu başlık ben, günün birinde mondeo alana dek uzayacak galiba:) Yorum bağlantısı
Guest H 18 Nisan 2011 Paylaş 18 Nisan 2011 Focuz dizel otomatik olmayın.. Bu üç kelime yan yana gelince sonuç kötü oluyor.. Mondeo dizel otomatik olabilir.. En sorunsuzu F1 kasa focuslardaki otomatik şanzımanlar diye biliyorum.. Yine de çok ilgi alanımda değiller.. Size katılıyorum.Mondeo dizel otomatiği almadan önce Focus dizel düşünüyordum yetkili yetkisiz galerici servisçi elli kişiyle konuştum bir teki bile cvtli focus dizeli önermedi.Nedeni de cvtnin 260nm torku kaldıramamasıymış.İyi ki 5 ileri dizel Mondeoyu aldım gerçekten müthiş bir sürüş zevki var.Bakalım bakım vs diye para harcamaya başlayınca o zevk kalacak mı?Ama ne demişler:"Hamama giren terler."E böyle bir sürüş zevki için de değer. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Nisan 2011 Paylaş 19 Nisan 2011 Size katılıyorum.Mondeo dizel otomatiği almadan önce Focus dizel düşünüyordum yetkili yetkisiz galerici servisçi elli kişiyle konuştum bir teki bile cvtli focus dizeli önermedi.Nedeni de cvtnin 260nm torku kaldıramamasıymış.İyi ki 5 ileri dizel Mondeoyu aldım gerçekten müthiş bir sürüş zevki var.Bakalım bakım vs diye para harcamaya başlayınca o zevk kalacak mı?Ama ne demişler:"Hamama giren terler."E böyle bir sürüş zevki için de değer. Her arabada para harcanır. Ama harcayacağınız parayı neye göre kıyaslıyorsunuz. Honda accordmu, VW passatmı, Toyota Avansismi, Opel vectramı? Ben 2004 model mondeo aldım. 2 hafta sonra antifiriz koydurdum ve devridaim gitti(110TL). Zenon ampul arızalandı(135TL). Şarj dinamosu arızası (100TL)Arka sol teker bilyesi ses yapıyordu(175TL). V kayışı (35 TL) avara bilyesi(2 tane 80TL) 4 ayda bu kadar harcadım ama 9bin km yol yaptım. 97 model Opel vectram vardı. 2,5 yılda 9 bin tl harcadım ve sattım. Ama binim zevkini görünce harcadıklarınız göze görünmüyor. Ama hala dizel triptonik gördüğümde içim gidiyor yakıt/performansına bakınca hayran hayran bakıyorum Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Özgür Dirim Özkan 20 Ağustos 2011 Paylaş 20 Ağustos 2011 ... Ama mondeo da iyi gidiyor ve arabayı kullanırken tank edasında gidiyorsun, hani önüne duvar çıksa basar geçerim hissi veriyor... Bu hissi gayet iyi biliyorum. 9 aydır mondeo kullanıyorum ve tamponlarım çizik dolu. Hatta geçenlerde kapalı bir park yerinde arabayı duvara biraz daha yanaştırmaya zorladığım halde gitmeyince inip baktım, meğerse zaten tamponu duvara yazlamışım.) Bu arada 8 numara gözlük kullandığımı, anormal sakar bir insan olduğumu ve senelerce sırasıyla Skoda 126, Serçe, Fiat Uno ve Opel Corsa gibi küçük otomobil kullandığımı da ilave edeyim. Evet, Mondeo kullanırken tank hissi veriyor. Yalnız Diğer arabalara ve özellikle de yayalara karşı tank kullandığınızı bilerek daha fazla müsamahalı olun. Bu araba beni tam bir beyefendi yaptı ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts