İçeriğe Yönlendir

Radyo/cd çalar üzerindeki Saat Ayarı


Atıl Albayrak

Recommended Posts

Atıl Albayrak
(düzenlendi)

Herkese merhaba. Yakın zamanda ikinci el aldığım Trend 1.6 aracımda 6000CD modeli radyo-cd çalar mevcut. Şöyle bir sorunum var: cihazın üzerindeki saat 10 dakika geri fakat herhangi bir ayar bölümü yok. Bu forumda da pdf olarak verilmiş olan ses sistemi kullanım kitapçığının 23. sayfasında yazdığı üzere, cihazın RDS (Radyo veri sistemi) yoluyla saat/tarih bilgilerini güncellemesi gerekiyor. Fakat şu ana kadar herhangi bir düzeltme gerçekleşmiş değil. Üstelik cumartesi günü başlayan yaz saati uygulamasından sonra da düzeltme yapmadı. Yani şu an 1 saat 10 dakika geri kalmış durumda. Bunun bir hal çaresi yok mudur? Çok teşekkürler.

tarihinde At?l Albayrak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Menü düğmesine basılı tutun, farklı bir menüyle karşılacaksınız. Yİne menü tuşu ile saat ayarına kadar gelin. Sonra sağ sol tuşları ile saatin ve dakikanın yanıp sönmesini sağlayın. Yanlış hatırlamıyorsan ses düğmesi rakamları değiştiriyordu.

Hangi şehirde olduğunuzu da düzenleyin lütfen.. :)

Yorum bağlantısı
Atıl Albayrak

Serkan bey çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım tamamdır şimdi. Ben de daha önce denediğimde menu tuşuna basılı tutmuş ama ekrana gelen seçeneklerde ilerlemek için tekrar menu tuşuna basmak yerine sağ ve sol ok işaretlerini kullanmıştım. Ama o zaman da farklı seçenekler çıkmış saat ayarı gelmemişti. Kitapçığında yazmıyor oluşu da ilginç...belki de benim gözümden kaçmıştır. Tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...