İçeriğe Yönlendir

En Iyi Media Player


Okyay Pay

Recommended Posts

Misafir

çok uzun süredir aimp2 kullanıyorum, birçok eklentisi de bulunabiliyor. Tavsiyemdir.

Yorum bağlantısı
İsmet Oruç
sizce en iyi mediaplayer hangisi ve neden?

GOM player veya VLC Media Player öneririm

Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan

Gomplayer.Çok kullanışlı ve basit.Ayrıca codec ihtiyaçlarını algılayıp kendi sitesinden indirmeniz için yönlendirme yapıyor.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Alt yazı ve film ayarlarında bs-player pro. en kullanışlısı bence vlc nin ise açamadığı dosya yok hatta diğerlerinin açamadığı bozuk cdlerdeki görselleri bile açıyor.

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

BS player, GOM player, VLC, Media player classic hepsi de iş görür...Altyazı için BS daha kullanışlı geliyor bana...Ama en istikrarlısı MPclassic...Çok sık farklı format kullanıyorsanız GOM da iyidir...

Yorum bağlantısı
Emre Özen

Müzik dosyalarım için aimp pro kullanıyorum.. video ve diğer formattaki medya dosyaları için Kantaris kullanıyorum.. altarnatif olarak VLC(sebebi ise çok basit arayüz ve az bellek işgali ile çok fazla işlev.)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

MediaPlayer Classic kullanıorum daha açamadığım bişey olmadı. Codeclerini yükledikten sonra herşeyi açıyor. Gom ve VLC sıkıntı yaratıyor arada ses veriyo görüntü vermiyor falan. Ama classic te öyle bişey hiç başıma gelmedi.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

GOM player, VLC player. Codecler hazır ve az RAM kullanıyorlar. :)

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

bence km playerden iyisi yok.diğerlerinin hepsinide denedim. gom gibi kasmaz sisteminiz özellikle hd izliyorsanız. kodekleri gömülü gelir ama beğenmezseniz k-lite kodek paketinin tam versiyonunu yüklerseniz tadından yenmez.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Geçen senelerde dergide karşılaştırma vardı. Gom bir çok yönden üst sırada idi. 1 yıldır Gom kullanıyorum, hiç kasmadı-kitlenmedi, kenidini hep güncelliyor (ben dergi dvd sinden kayıt yaptırmıştım), divx-dvd de alt yazı müdahelesi çok kolay vs...

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar
(düzenlendi)

Bs playerda altyazı desteği çok iyi, yani istediğiniz yere ve boyuta rahatlıkla ayarlayabilirsiniz, ama ben ses kalitesini beğenmem..

Gom player çok kullanılır denemedim...

VLC apple in proğramıdır, kötü olması olası değil... en kısa zamanda denemek istiyorum..

Benim önerim Jet audio; özellikler ses kalitesi mükemmeldir, alt yazo desteği problemi yoktur, qıick time formatını dahi çalar.

Klite codec bu proğram tüm formların codec pack leri içinde vardır, istenirse update paketi de yüklenebilir media player klasik ile beraber gelir, sistemi fazla zorlamaz...

;)

tarihinde Cemil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mete Akan

Mplayer classic.

K-lite codecle beraber geliyor zaten. Müzik için de film için de başka bişeye ihtiyacım yok. İstediğim her ayar sistem çekmecesinde elimin altında.

Yorum bağlantısı
Mete Akan

Aslında diğer cevaplara uyup sanki windows için konuşuluyormuş gibi cevap vermişim. Aslında daha çok Pardus kullandığımdan dolayı müzik dinlemek için en çok Amarok, film izlemek için de Smplayer kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

internet bağlantısı olmayanlar için vlc player, olanlar için gom player, kesinlikle yolda bırakmaz

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Yogunlukla GOM Player kullaniyorum; ozellikle kisa yollarina cok alistim sanirim: mesela sag-sol yon(ok) tuslari ile 10'ar saniye ileri geri alabiliyorsunuz; c tusuyla oynatimi belirli bir % hizlandirip x ile yavaslatip z ile normal hiza getirebiliyorsunuz, sesi yukari asagi yon (ok) tuslari ile arttirip azaltabiliyorsunuz; numerik klavyedeki tuslarla goruntuye zoom in/out yapip yerini degistirebiliyorsunuz vs..

Ancak bazi codeclerde ileri geri oynatabilmek problemli oluyor o zaman media player classic ve vlc kullaniyorum.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...