İçeriğe Yönlendir

2004 Fusiona Cd Mp3 Çalar

Tekin Hızal

Recommended Posts

Tekin Hızal

Arkadaşlar merhaba.2004 Fusion aracıma cd mp3 çalar taktırmak istiyorum ancak şuana kadar baktığım hiçbir yerde uygun bir teyp bulamadım.bana teybi takma hakkında yardımcı olabilirmisiniz? teybin ortasından geçen çıtalar kafamı karıştırıyor..saygılarımla..

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Volkan Tural

değerli ford kullanıcıları aracımda (2004 fusion) 4500 rds cd çalar mevcut ve mp3 çalmıyor işin kötüsü orjinal cd dışında (nero , media player gibi programlarda yazılan cd leri de açmıyor) cd çalmıyor bu sorunumu nasıl aşarım yardımcı olursanız çok sevinirim

bir arkadaşım cd çalara bir chip takılıyor cd çalar mp3 e dönüşüyor demişti bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
değerli ford kullanıcıları aracımda (2004 fusion) 4500 rds cd çalar mevcut ve mp3 çalmıyor işin kötüsü orjinal cd dışında (nero , media player gibi programlarda yazılan cd leri de açmıyor) cd çalmıyor bu sorunumu nasıl aşarım yardımcı olursanız çok sevinirim

bir arkadaşım cd çalara bir chip takılıyor cd çalar mp3 e dönüşüyor demişti bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşekkürler

Normal cd çaların mp3 çalara çevrildiğini hiç duymadım.. Cd temizleyici kitler var ; onlardan alıp bir temizlik yapın, farklı cd markalarıyla yavaş yazdırarak deneyin birde :D

Yorum bağlantısı
Volkan Tural

öncelikle teşekkür ederim

orjinal cd yi çalıyor o yüzden temizlikle ilgili bir sıkıntı yok sanırım yavaş ve farklı programlar ve markalar kullandım

bakalım inşallah sorunuma çözüm bulurum böyle hiç te iyi olmuyor

selamlar

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
öncelikle teşekkür ederim

orjinal cd yi çalıyor o yüzden temizlikle ilgili bir sıkıntı yok sanırım yavaş ve farklı programlar ve markalar kullandım

bakalım inşallah sorunuma çözüm bulurum böyle hiç te iyi olmuyor

selamlar

Birde farklı bilgisayardan deneyin..

Yorum bağlantısı
Kaan Aydın

Sanırım bashettiğiniz sorun şu tarz bir alet ile çözülebilir >> http://www.xcarlink.com/show_info.asp?product_id=350

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Hüseyin Topal

Konu üzerinden baya zaman geçmiş ama tam sonuca varılmamış sanırım. 4500 rds eon uyumlu xcarlink de göremedim. Bende de aynı sorun var bi çok cd yi okumuyor. en son niyeti bozdum radyo frekansından mp3 çalan zımbırtılardan alıcam,ama onlarla da ilgili çok zıt yorumlar var..

Yorum bağlantısı
Hüseyin İlik

Konu üzerinden baya zaman geçmiş ama tam sonuca varılmamış sanırım. 4500 rds eon uyumlu xcarlink de göremedim. Bende de aynı sorun var bi çok cd yi okumuyor. en son niyeti bozdum radyo frekansından mp3 çalan zımbırtılardan alıcam,ama onlarla da ilgili çok zıt yorumlar var..

Bahsettiğiniz aygıt FM transmitter. Geçen sene en azından uzun yolda şehir dışında işimi görsün diye aldım. Şehir içinde zaten kullanamıyorsunuz. Ses kalitesi rezalet. Evde bir yerlere attım. Şu anda nerede olduğunu bile bilmiyorum. Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal

Bahsettiğiniz aygıt FM transmitter. Geçen sene en azından uzun yolda şehir dışında işimi görsün diye aldım. Şehir içinde zaten kullanamıyorsunuz. Ses kalitesi rezalet. Evde bir yerlere attım. Şu anda nerede olduğunu bile bilmiyorum. Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.

Tesekkür ederim cevap için Hüseyin Bey, o zaman biraz daha arastırmak lazım bu işleri. cdlerden kurtulmak güzel olur ama fazlada para veremiyeceğim için orta direk bi çözüm bulucaz artık :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...