İçeriğe Yönlendir

Ön Koltukları Kaldırma Ve Indirme Işkencesi


Cengiz Yılmaz

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal

bende hep çevirmeli olmasını sevmişimdir diğer mandallı olan arabalarda arkama yaslanıp koltuk ayarı yapamıyorum çünkü pat diye geri gidiyor kimisi azıcık ayarı kaçırınca sonra yuklenmiyim rahatça ayarlıyım diye öne doğru çıkarken bir kere yanlışlıkla ayagım gaza bile yuklendi bence çevirmeli olan sistem çok daha kolay kullanım açısından

birde bel destek için olan çevirme kolu var benim koltukta kol dayamacasının orada ama sanırım içerden bişeyleri kırdım belirli bir süre sonra boşa dönüyor :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Toker

Bir kanca mı maliyeti düşürecek hocam ? Belki de elektrikli koltuk olursa fazla bir parça değişimine gerek kalmadan üretim aynen devam eder diye düşünmüşler desek daha iyi olur....

Yorum bağlantısı

Bu konu biraz da alışkanlıkla ilgili, bende çevirmeli koltuk seviyorum. Alıştığımdan dolayı olabilir, dayımın aracı kango da mandallı bir sistem var. İstediğim gibi konumu tam ayarlayamıyorum ya tam yatıyor yada birden kalkıyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ercan

2004 model 4*4 xlt ranger im var .Koltukları mandallı yatar ,arazi aracı olduğuna göre bu işin sağlamlıkla alakası yok. ben çok koltuğu yatırıp kaldırmam fakat mandallı olması daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

İleri yada geri en fazla 2 tur döndürerek istediğim ayarı yapıyorum. Bunu hiçbir zaman dert olarak görmedim. Adaptif far yerine Bi-xenon farların opsiyon listesinde dahi yer almaması, Esp gibi donanımlara zor ulaşılması daha yadırganacak konular bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...