İçeriğe Yönlendir

Cam Filmi


Arda Akbay

Recommended Posts

Arda Akbay

Merak ediyorum neden hep cam filmleri siyah yaptırılır. Need for speed underground oynadığım yıllardan hatırlıyorum :( her türlü renkte cam filmi vardı ama biz siyahtan başka birşey bilmiyoruz ?

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

Gerçi oynadığım yıllar demek pek dürüst olmadı hala da oynuyorum :(

resim_553106797.JPG

Yorum bağlantısı
Arda Akbay
% Kaçtasın? :p:unsure:

benim oyunda bi hata var 111 bölüm vardı sanırım bende 106. bölüme gelince oyundan atmaya başlıyor o yüzden hiçbizaman o son 5 etabı oynayamadım eğer bu şekilde sayarsak oyunu 2 kere bitirdim şimdi 3. kez gene baştan başladım bi 10 yarış falan oynadım herhalde :(

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Bende NFS-Underground 2'yi çok bitirmişimdir, en son Peugeot 106 patch'i falan yapmıştım çok fena makaslara giriliyordu. ;)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
benim oyunda bi hata var 111 bölüm vardı sanırım bende 106. bölüme gelince oyundan atmaya başlıyor o yüzden hiçbizaman o son 5 etabı oynayamadım eğer bu şekilde sayarsak oyunu 2 kere bitirdim şimdi 3. kez gene baştan başladım bi 10 yarış falan oynadım herhalde ;)

Onun için ayrıca bir yama çıkmıştı :) Yükleyince sorun ortadan kalkıyordu.

Yorum bağlantısı
Arda Akbay
Bende NFS-Underground 2'yi çok bitirmişimdir, en son Peugeot 106 patch'i falan yapmıştım çok fena makaslara giriliyordu. :p

Ben 2'yi hiç beğenmemiştim şehirde dolanıp da yarış bulma olayı falan da pek hoşuma gitmemişti çok fazla oynamadan bıraktım. Şimdi yeni versiyon çıksa da RS falan olsa pek bi güzel olurdu sanki ;)

Bir de bu oyunda en rahat Peugeot 206 ile oynanıyor sanırım diğerlerini alınca kontrol etmesi zor oluyor. Ama onlarla da Drift yapmak çok farklı oluyordu :)

Onun için ayrıca bir yama çıkmıştı :) Yükleyince sorun ortadan kalkıyordu.

Oyunu ilk oynadığım zaman denedim diye hatırlıyorum ama gene olmamıştı sankim :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...