İçeriğe Yönlendir

Türkiye'de Otomotiv Sekt&#246ründeki Klasik Abukluklar


Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Çalışma hayatı ciddi iştir, lokomotif olan Otomotiv sektörü ise azami kaliteli iş gücü gerektirir. Sadece bana mı garip geldi bilemiyorum ama, 2010 ilk çeyrek sonrası; birkaç ilginç haber :

1. 2009 da satış rekoru kırarak ve beklenmedik başarıya imza atan Hyundai nin Satış müdürü istifa etti.

2. Hemen hemen tüm distribütörler 2010 satş tahmini yapamadı çuvalladı, acil sipariş ile talebe yetişmeye çalışıyorlar

3. Yeni Doblo da, 2.0 multijet seçeneği, toplam Doblo müşterisinde %1 tercih edilir sanmışlar, %10 talep gelmiş, üretim sıkışmış

...........

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Benimde her markanın kendisini lider ilan etmesi hoşuma gitmiyor.

Herhangi bir showrooma gidiyorsunuz, peugeot olsun hyundai olsun yada diğerleri, arabaları tanıtırken okadar övüyorlar okadar sallıyorlarki ferrariyi bırak, onla takas et.

Birdefa Bursa'da başıma geldi, arabadan hiç anlamıyormuş gibi yaptım, ve 307 için anlatmaya başladı, artık okadar sallamaya başladıki bende sinirlenmeye başladım. Gelen müşteriler bukadar kandırılmaz.

Adam kafasından sistem uydurdu, 307de bir sistem varmış süspansiyonlara yağ basıyormuş ve araba yana yatmıyormuş.Çok iyi yol tutuyormuş. Bu sistem ne deyince bir sistem adı bile salladı, asp mi dgr mi ne birşey söyledi. Tabi bende wayy be dedim. Normalde o isimde birşey yok. 307'de öyle birşey zaten yok.

1 yıl önce bir mail geldi. Pejo alanlara plazma TV hediye ediyorlarmış. Bende bir mail yazıp attım. Özet olarak araba hediye kandırmacasıyla satılmaz, kaliteli araba zaten kendisi satılır dedim. Bir mail daha geldi, düşüncelerimi değiştirmek istiyorlarmış. Gelin görüşelim dediler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...