İçeriğe Yönlendir

Otomatik Cam Kaldırma Modülü

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bugün arabanın bir eksiğini kısmen tamamladım...

Cam kapama modülü taktım... Ürün bu... Laser Magicwind Otomatik Cam Kapama Modülü

Kayseri'de 35 liraya buldum..

Modül için gerekli olan, kontak kapalı iken +12 volt elektrik olan bir yerden alınan elektrik ve herhangi bir yerden şasi...

Uygulama tamamen sürücü kapısında yapıldı... Modül sürücü kapısının içine yerleştirildi..

4 camın kapama tetiklerinden bağlantı alındı... Ayrıca kapı kilidi kilitleme tetiğinden paralel alındı...

Sonuç:

Kapıyı kilitlediğimde, açık camlar sırayla kapanıyor...

Sürücü kapısından cam kapama yönünde bir kez bastığımda, camı kapatıyor... Önüne bir engel çıktığında orjinalleri gibi geri dönmüyor ama duruyor...

Orjinali gibi değil tabi ama. Ford bunu da yapmamış zamanında...

01.JPG

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Önüne bir engel çıktığında orjinalleri gibi geri dönmüyor ama duruyor...

Bu iyi. Yoksa sırasıyla yeni cam motoru ararsın. :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Eline sağlık mehmet abi. fonksiyonel bir çalışma. Bahar geldi açıldın yine :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bu iyi. Yoksa sırasıyla yeni cam motoru ararsın. :)

Ben önce güvenlik için düşündüm bunu ama çok haklısın :(

orjinalinde gem modülü mü yapıyor o işlevi?

Bu taktığımın biraz daha akıllısı işte...

Güzel ürünmüş. benim pekbidoluda zaten standart :yuuh:

Bunu da takınca, sattığım focustan sadece tek dokunuşla açılan 3 cam eksiği kaldı... Artıları kar. :p

Bu arada... Bugün eski focusumu kullandım... Hasret giderdik... Özlemiş beni... Ne derdi varsa söyleyiverdi hepsini ve tabi Yaşar Usta'da yapıverdi.. ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

harika bir uygulama.hele küçük çocuklu bir aile ise benim gibi.geçen gece cam açık kalmış.aracı kilitledim çokcuklar falan indikten sonra benim ufaklık dügmelere basma hastası.camı açmış farketmedik.bu özellik olsa idi bu talihsizlik olmazdı.bugunde alışverişe gittik herkes indi kapı kapandı baktık benim ufaklıgın oturdugu yerdeki cam yine açık.kapıyı aç kontagı aç camı kapa uzun işlemler zinciri.tuttum bu uygulamayı.eline saglık emmi.güzel ve çok yerinde uygulama.murat bey duymasın?

Yorum bağlantısı
Çok geç... Duydum bile Oktay. :p Tamam hadi güzel olmuş. İyi, iyi... :p

emmiye hakkını vermek lazım örnek bir çalışma.kabul et üstadım iyi den daha iyi notlar var bunu çıkar artık ortaya. :):D;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
harika bir uygulama.hele küçük çocuklu bir aile ise benim gibi.geçen gece cam açık kalmış.aracı kilitledim çokcuklar falan indikten sonra benim ufaklık dügmelere basma hastası.camı açmış farketmedik.bu özellik olsa idi bu talihsizlik olmazdı.bugunde alışverişe gittik herkes indi kapı kapandı baktık benim ufaklıgın oturdugu yerdeki cam yine açık.kapıyı aç kontagı aç camı kapa uzun işlemler zinciri.tuttum bu uygulamayı.eline saglık emmi.güzel ve çok yerinde uygulama.murat bey duymasın?

Sen takabilirsin bunu :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
uygulama sıralamasında alarm ile aynı yeri aldı emmi.

Beraber tak ve bu ürünü tak...

Bunda; alarmdan bağlanacak bir pin var.. Onu da aktif edersin...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Heee, tek basışta kapanan camları yokmuş, adı da ghia'ymış. Konuş konuuuuş :rolleyes:

Sen önce 2007 model tırt arabayın teybine ve sonra çadır bezi koltuklarına bak gel hele... Sonra 1999 Ghia'ya çamur at... 8 yıl var arada.. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çadır bezine birşey demem ama sen kendi koltuklarınla aynı yıl çıkan clio rxt'lerin koltuklarını karşılaştır sonra gel.

Sen rxt ile kıyaslama, aynı yıl çıkmış orta sınıf megan ile kıyasla traktörünü, araba nerdeyse acıktığını söyleyecek..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Sen rxt ile kıyaslama, aynı yıl çıkmış orta sınıf megan ile kıyasla traktörünü, araba nerdeyse acıktığını söyleyecek..

+birmilyarrr

Sen önce 2007 model tırt arabayın teybine ve sonra çadır bezi koltuklarına bak gel hele... Sonra 1999 Ghia'ya çamur at... 8 yıl var arada.. :rolleyes:

son uygulamadan sonra yıl farkı 5 oldu bence.emmi ebayda mondeo deri kılıflı koltuklar var tertemiz hemde siyah mükemmel yaraşır beyaz mondeo ya bunuda yaparsan fark 4 yıla düşer.

ben mk3 lerdeki analog saatten buldum fark yaratırmı acaba ne dersiniz.taş atarlarmı

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Clarion'a ses çıkaramadın di mi :rolleyes:

Fikrim sabit, hayatımda gördüğüm en çirkin teyp :p

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Ben kendiminkini kıyaslamıyorum ki. Övdüğün kadife döşemenin rxt'de olandan farkı olmadığını söylüyorum. Daha kalanına gelemedik bile.

Clarion'a ses çıkaramadın di mi :rolleyes:

Şıracanın şahidi bozacı :p

Heee 1-2 uygulama sonunda 2015 model mk2 olur :p Aşağıdakine benzer :D

modifiye%20sahin.jpg

buda abartı olmuş yahu.berbat görünüyor.bence sizin kullandıgınız seri araçlar bu revizyona daha yatkın.şekil ve kıvrım olarak.dogru yerde bozacılık iyidir.clarion teyp çakması bence.hiç sevemedim bu markayı.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Amaaaa, yerine oturdu, mp3-wma çalıyor, usb'den çalıyor, sesi senin dandik blau'ndan iyi ve en önemlisi direksiyon kumandası çalışıyor.

Eee mk2'ye mk3 saati takabilen bunu da yapar :s

blau dediginiz yanlış yazmıyorsam blaupunk en mükemmel ses degerlerini veren bi üründür radyosu harikadır.sony bile yaklaşamaz.kaldıki clarion hiç yaklaşamaz.blaupunk un audio in girişi var onada her türlü ses girişi verilir rahatca.kumandaya sözüm yok.

aracım mk1,mk3 saat analog ya o yüzden düşünüyorum görünüş çok tatlı.yakışır bence kıskanmıyalım.sizin araca yakışan bizim aracada yakışır.mk1 ve mk2 ler sade halleriylede bi hayli karizmatik böyle revizyona gerek yok zaten.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)
Bugün arabanın bir eksiğini kısmen tamamladım...

Cam kapama modülü taktım...

Bizim mahallede bi Niyazi abi vardı, oda taktı arabasına bu modülden 3-5 güne kalmadan araba yolda tutuştu.

Kendisi de Kuş Kebabı oldu, toprağı bol olsun.

araba%20600.jpg

Kayseri'de 35 liraya buldum..

Kayserili onu 35'e satıyorsa heralde 5 liralık bir parçadır gerçekte. Bedava verseler Tofaşıma bile takmam.

Kapıyı kilitlediğimde, açık camlar sırayla kapanıyor...

Bunu bizim 97 model Opel Vectra orjinal kumandasından yapıyordu Mehmet abi, beğenmediğiniz Vectra GL modelinde bile standarttı :rolleyes:

Ne biçim Ghia ya bu :s Kim buldu sana bu bozuk eksik arabayı ??

tarihinde Ali El tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bizim mahallede bi Niyazi abi vardı, oda taktı arabasına bu modülden 3-5 güne kalmadan araba yolda tutuştu.

araba%20600.jpg

Hakkaten len, tam modül takılan yer yanmış :s

Kim buldu sana bu bozuk eksik arabayı ??

Bulandan, bakandan Allah razı olsun... Piyasadaki en temiz mondeo olduğu kesin...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Hakkaten len, tam modül takılan yer yanmış :D

Patron, hemen sök bence bu gece. Alimallah Nevşehir TV'de FLAŞ haber olarak çıkmasın senin taka. Tilkisavarın halefi yanarak kül oldu falan, sahibi efkardan Hilton Süit'te aldı soluğu haberleri çıkar allah muhafaza...

Bulandan, bakandan Allah razı olsun... Piyasadaki en temiz mondeo olduğu kesin...

Estağfurullah, ne demek. Güle güle güzel günlerde altında eskisin inşallah.

Yorum bağlantısı
Amblemi yeter... Seninkinde o bile yok :p

amblemi yoksa yolla be emmi.mahrum kalmasın dopdolu mondeo 07trend olsun.sonra bursada yan yana gelirse iki araç arasında kıskançlık dogabilir. :D:):blink:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
amblemi yoksa yolla be emmi.mahrum kalmasın dopdolu mondeo 07trend olsun.sonra bursada yan yana gelirse iki araç arasında kıskançlık dogabilir. :D:p:blink:

Evet evet, Şahinlere yapıldığı gibi sonradan yapıştırrız bi yerine :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...