İçeriğe Yönlendir

Otomatik Cam Kaldırma Modülü

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
sürekli 12 v nerden aldın abi ve kabloları nerden altın bağlatıları onlarıda yazarmısın bende aldım aynı üründen ?

mesela kapı kilit tetiklemeyi nerden aldın hangi kablolardan ?

Direksiyonun altında sabit 12 çok.. Ordan bulduk ve kapıya götürdük..

Kapı kilidine giren kablolardan birisi kapıyı kilitleyince 2-3 saniye boyunca +12 veriyor.. Ölçü aletiyle bulduğum için rengine dikkat etmedim..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

kadir bu sistemi,cam açık kalıcak kapıları kapatacaksın ve kilitleyeceksin sonrasında açık camı kapatacak diye biliyorum.bu şekilde deniyorsun degilmi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Soketleri falan gevşemiştir.. Modülün bozulduğunu sanmıyorum.. Tabi yanlış bağlamadığınızı varsayıyorum..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
onun baglatısını kapı modülüne baglandı ama diğer - olan siyah-beyaz kablo boşta duruyor onunda bir yere bağlantı olucakmı?

Yok bağlanmayacaktı...

Eksi tetikle çalışan araçlarda orası bağlanacaktı..

Bunun dışında alarm ve benzeri bağlantı uçları da boş kalacaktı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olabilir...

Sonuçta modülün bozulacağını sanmıyorum... Yanlış bağlasanız hiç çalışmadı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Demiştim; 2 saniye boyunca elektrik gelen bir kablo vardı ona bağlanacaktı.. Söylememişmiydin sen... ?

Bu arada ben çok memnunum bu modülden..

Kesinlikle tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı

hayırlı olsun kadir hallolduguna sevindim.

benimde listemde var bu çalışma çocuklar yüzünden çok sorun yaşıyorum cam açık kalması konusunda.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mehmet Ozyurek

Konuyu hortlattım ama yeni konu açmak istemedim bu cam modüllerini bir kere basınca normal kapıları kilitleyecek 2 kere basınca camları kapatacak şekilde bir çalışma yapmamız mümkün mü acaba? Aracım zaten tek kapı sürekli kullanmayacağım sistem özellikle kışın boşu boşu camlara yüklenip motorun ömrünü kısaltmasın diye böyle bir işlem yapabilir miyiz?

Bahsettiğiniz gibi bir ürün görmedim ben.. Bulsam ondan alırdım.. Yada çift kilitleme olan araçlara farklı bir bağlantı noktasıyla bu şekilde bağlanabilir..

Bu kit akım korumalıdır, cam kapalı ise motoru zorlamaz, akım fazla geldiği an devreyi keser...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bunu Talip yapabiliyor galiba...

Yani çift basınca devreye girecek şekilde bir modül yapabilir..

Yorum bağlantısı
gürhan özden

elektrik bilgisi olanlar bu arabayı bu hale getirmezler sigorta denen bişey var kablo çapları bağlantı sıkılığı çok önemli bende 2006 citroen sxpk vardı full olanından ondada bu özellik orjinalinde vardı fakat şimdi mondeo 98 ghia kullanıyorum citroen vb fransız arablarının tümüğnü toplasan bi mondeo etmez ki ben citroenle bir yılda 50000 km yol yaptım arabayı tanımama yetti . kimse mondeoyaya çamur atmasın . hiçbirsey bilmyorsan gaza bas viraja gir kaliteyi gör.....

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Birol Dinçer

Bugün arabanın bir eksiğini kısmen tamamladım...

Cam kapama modülü taktım... Ürün bu... Laser Magicwind Otomatik Cam Kapama Modülü

Kayseri'de 35 liraya buldum..

Modül için gerekli olan, kontak kapalı iken +12 volt elektrik olan bir yerden alınan elektrik ve herhangi bir yerden şasi...

Uygulama tamamen sürücü kapısında yapıldı... Modül sürücü kapısının içine yerleştirildi..

4 camın kapama tetiklerinden bağlantı alındı... Ayrıca kapı kilidi kilitleme tetiğinden paralel alındı...

Sonuç:

Kapıyı kilitlediğimde, açık camlar sırayla kapanıyor...

Sürücü kapısından cam kapama yönünde bir kez bastığımda, camı kapatıyor... Önüne bir engel çıktığında orjinalleri gibi geri dönmüyor ama duruyor...

Orjinali gibi değil tabi ama. Ford bunu da yapmamış zamanında...

Evet Öncelikle Saygılarımı Sunarım Uzun zaman dır sizi ve yaptıklarınızı takip edebildiğim kadar ediyorum ve bu konu da bana yardımcı olabilirseniz sevinirim .Ben de sizin bu yaptığınız cam modülünü arıyorum ve aynı marka yı aradım taradım bulalmadım .Sizin bana bu konu da yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Saygı bizden.. teşekkür ederim..

http://www.hepsibura...3&SKU=OTM840296

Bunu alın.. aynı özellikteler... Güvenle kullanabilirsiniz.. Ancak, tavsiyemdir.. Buna araç içinden bir elektrik çekilecek.. Bu elektriğe şunun gibi bir anahtar bağlatın, yada bağlayın.. Bazen camları açık bırakmak gerekebiliyor...

Ben bu iki anahtarın birini, otomatik far, diğerini otomatik cam için kullanmıştım...

img4408g.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Birol Dinçer
(düzenlendi)

İlgine teşekkür Mehmet Abi .Bu marka iyimidir önceki ilan eklerinde bunu görmüştüm,ama ürüne ait yorumları okuduğumda emin olamamıştım da .Ayrıca bu herkes ebay falan diyor buralardan nasıl parça temin ediliyor bilgi verirseniz sevinirim .Ve nasıl yapılıyor detay olursa İyi olacak .Birde (Fallow me )'de istiyorum nasıl temin edebilirim .?Ben yeni alt tablalarımı (salıncak) değiştirdim ama sol taraf hatalı çıktı yani teker 1,5 cm geride kalmış.Orijinalini Otokoç'ta 380tl dediler ve iyibir yan sanayi nasıl temin edebilirim .Forum da daha önce bu konuyla alakalı bir yazıda okumuştum onda da sol taraf hatalıymıştı .Öyle yazıyordu tahminimce .Delpi iyi diyorlar ama Eskişehir piyasasında yok bu markadan.Yardımlarınıza şimdiden çok teşekkürler.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
İmla kurallarına uyunuz !
Yorum bağlantısı
Sabri TERKENLİ

Bugün arabanın bir eksiğini kısmen tamamladım...

Cam kapama modülü taktım... Ürün bu... Laser Magicwind Otomatik Cam Kapama Modülü

Kayseri'de 35 liraya buldum..

Modül için gerekli olan, kontak kapalı iken +12 volt elektrik olan bir yerden alınan elektrik ve herhangi bir yerden şasi...

Uygulama tamamen sürücü kapısında yapıldı... Modül sürücü kapısının içine yerleştirildi..

4 camın kapama tetiklerinden bağlantı alındı... Ayrıca kapı kilidi kilitleme tetiğinden paralel alındı...

Sonuç:

Kapıyı kilitlediğimde, açık camlar sırayla kapanıyor...

Sürücü kapısından cam kapama yönünde bir kez bastığımda, camı kapatıyor... Önüne bir engel çıktığında orjinalleri gibi geri dönmüyor ama duruyor...

Orjinali gibi değil tabi ama. Ford bunu da yapmamış zamanında...

sa

tetiklemeyi merkezi kilitten alsanız olmazmıydı, kapıları kilitlediğinizde camları otomatik kaldırırdı

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

sa

tetiklemeyi merkezi kilitten alsanız olmazmıydı, kapıları kilitlediğinizde camları otomatik kaldırırdı

Amaç o zaten ve öyle yapıldı Sabri Bey..

İlgine teşekkür Mehmet Abi .Bu marka iyimidir önceki ilan eklerinde bunu görmüştüm,ama ürüne ait yorumları okuduğumda emin olamamıştım da .Ayrıca bu herkes ebay falan diyor buralardan nasıl parça temin ediliyor bilgi verirseniz sevinirim .

Bu markayı kullanabilirsiniz.. kalitesiz değildir... 30 liralık parça için ebay gereksiz..

Ben yeni alt tablalarımı (salıncak) değiştirdim ama sol taraf hatalı çıktı yani teker 1,5 cm geride kalmış.Orijinalini Otokoç'ta 380tl dediler ve iyibir yan sanayi nasıl temin edebilirim .Forum da daha önce bu konuyla alakalı bir yazıda okumuştum onda da sol taraf hatalıymıştı .Öyle yazıyordu tahminimce .Delpi iyi diyorlar ama Eskişehir piyasasında yok bu markadan.Yardımlarınıza şimdiden çok teşekkürler.

Yan sanayi ustanızın önerdiği bir ürünü takın. www.fordburada.com.. Forumumuzun anlaşmalı parçacısıdır.. ondan temin edebilirsiniz.. Fordclub üyesi olduğunuzu belirttiğinizde indiriminiz de var..

Yorum bağlantısı
Birol Dinçer

Ayrıca bu herkes ebay falan diyor buralardan nasıl parça temin ediliyor bilgi verirseniz sevinirim .Ve nasıl yapılıyor detay olursa İyi olacak .Birde (Fallow me )'de istiyorum nasıl temin edebilirim .?Ben yeni alt tablalarımı (salıncak) değiştirdim ama sol taraf hatalı çıktı yani teker 1,5 cm geride kalmış.Orijinalini Otokoç'ta 380tl dediler ve iyibir yan sanayi nasıl temin edebilirim .Forum da daha önce bu konuyla alakalı bir yazıda okumuştum onda da sol taraf hatalıymıştı .Öyle yazıyordu tahminimce .Delpi iyi diyorlar ama Eskişehir piyasasında yok bu markadan.Yardımlarınıza şimdiden çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu konu sadece cam kaldırma modülünü içeriyor..

ebay ve diğer konular için ilgili konulara yazın lütfen...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...