İçeriğe Yönlendir

Lpg Uygulamaları Ve Dertleri


Hakan Yağlı

Recommended Posts

Hakan Yağlı

selam ara ara benim lpg sistemi devreden çıkıyor yani lpg gösterge işiğı komple sönüyor ve araç otomatik olarak yoluna benzine geçerek devam ediyor.. sonra lpg tekrar devreye giriyor.. lpg servisine götürdüm durumu anlattım baktılar yaptık dediler ama yapamadıklarını bile bile 30 tl verdim.. servisten çıktıktan yaklaşık 10 km yol gittikten sonra lpg yine devreden çıktı.. daha önce devir dalgalanması sorunum vardı 15 kere giitim geldim yapmadılar beyni değiştirdim oldu gibi oldu, ama hani heran bozulacak gibi oldu.. beyin için ödediğim ücret herşey dahil 750 tl .. 2 ay kullandım şimdi lpg devreden çıkmaya başladı.. bu durum sıklaşacak yine götüreceğim yine yapamayacaklar .. oldu diyecekler yine olmayacak.. neden bu kadar karamsarım çünki örneği bol acı tecrübelerim var.. lpg kitim omwl. hayatımda gördüğüm en sorunlu lpg markası.. ve ford focus şimdiye kadar kullandğım en sorunlu araba ... yorumlarınızı bekliyorum çözüm olmayacaksada okuyup öğrenmek en azından iyi geliyor..

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

OMVL piyasadaki birçok kitten daha kaliteli, ancak her zaman dediğim gibi kötü kit yoktur, Kötü işçilik vardır.

öncelikle aracı benzinde sorunsuz çalışır vaziyete getirin ardından OMVL türkiye distribitörü ile görüşüp sorununuzu anlatıp yönlendirecekleri başka bi servise gidin. ilk gittiğiniz yerin sorunu çözemeyeceği ortada.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Hemen aracınızı kötülemeyin, tamam sorunlar yaşamışsınız canınız sıkılmış. Haliyle ancak hemen aracınızı kötülemek en kolay tarafı, Lpg'den anlamam yanlız lpg kitinizin türkiye distiribitörü ile irtibata geçin. Onun yönlendireceği yetkili servise gidin sorununuza çare bulsunlar. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...