Erol Mutlu 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 merhaba arkadaşlar ben istanbul avrupa yakası halkalı da oturuyorum bana yakın cıvarlarda film cam çektireceğim bir yer söyleyebilirmisiniz. aşırı kalitede yaptırmak istemiyorum ama iyi bir işçilik istiyorum ve max 150 tl verebilirim. bilgi verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim keyifli sürüşler, Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 50-100TL'ye çektiriceğiniz filmler iki güneş gördükten sonra morluğa dönmeye başlıyor. Öyle film olmasın dikkat edin... Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 1 Haziran 2010 Yazar Paylaş 1 Haziran 2010 50-100TL'ye çektiriceğiniz filmler iki güneş gördükten sonra morluğa dönmeye başlıyor. Öyle film olmasın dikkat edin... öneriniz var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 Lumar, 3M gibi markalar yada sonax ziebart gibi firmalar'ın kullandığı ürünler kalitelidir. Fakat fiyatları da üst düzeydedir. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 Lumar, 3M gibi markalar yada sonax ziebart gibi firmalar'ın kullandığı ürünler kalitelidir. Fakat fiyatları da üst düzeydedir. +1 Ziebart, LLumar, 3M gibi markalar önerilir. Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 1 Haziran 2010 Yazar Paylaş 1 Haziran 2010 +1Ziebart, LLumar, 3M gibi markalar önerilir. sanırım llumar da seçim yapacam ! Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 Bende LLumar marka film kullanıyorum ve memnunum. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 bende ziebart film kunlanıyorum.2 hafta önce yaptırdım orta renkli bir cam ve çok güzel odu. özellikle 1,5 yaşındaki oğlum için yaptırdım.yolculuk esnasında koltuğunda çok terliyordu sırılsıklam oluyordu.ayrıca güneşte hemen teni kızarıp yanıyordu.artık bunların hiç birini yaşamıyorum.ayrıca ultraviyole ışınınıda %90 oranında sanırsam engelliyor.kısacası oğlumun sayesinde bizde özellikle uzun yolda ve istanbul'un o sıkıcı trafinde rahat ettik.yenibosna ziebart'a burak be'e yaptırdım.isteyen olursa fiyat konuşundada yardımcı oldurabilirim. Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 1 Haziran 2010 Yazar Paylaş 1 Haziran 2010 bende ziebart film kunlanıyorum.2 hafta önce yaptırdım orta renkli bir cam ve çok güzel odu. özellikle 1,5 yaşındaki oğlum için yaptırdım.yolculuk esnasında koltuğunda çok terliyordu sırılsıklam oluyordu.ayrıca güneşte hemen teni kızarıp yanıyordu.artık bunların hiç birini yaşamıyorum.ayrıca ultraviyole ışınınıda %90 oranında sanırsam engelliyor.kısacası oğlumun sayesinde bizde özellikle uzun yolda ve istanbul'un o sıkıcı trafinde rahat ettik.yenibosna ziebart'a burak be'e yaptırdım.isteyen olursa fiyat konuşundada yardımcı oldurabilirim. yenibosna ziebart ı biliyorum. ilk zamanlarda bende yaptıracaktım 500 tl fiyat verdiler. trafik polisi sorun çıkartır diye film söktürür endişesi ile o kadar paraya kıyamadım. eger ordan yaptırırsam uzun ömürlü kullanırım ama araç muayenesi esnasında nasıl olur acaba ! siz kaç tl yaptırdınız ? Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 araç muayenesi esnasında nasıl olur acaba ! araç muayenesinde cam filmi hafif kusurlu olarak geçer yani bir problem olmaz Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 yenibosna ziebart ı biliyorum. ilk zamanlarda bende yaptıracaktım 500 tl fiyat verdiler. trafik polisi sorun çıkartır diye film söktürür endişesi ile o kadar paraya kıyamadım. eger ordan yaptırırsam uzun ömürlü kullanırım ama araç muayenesi esnasında nasıl olur acaba ! siz kaç tl yaptırdınız ? ben paket seçeneğini tercih edip kunlandım,böylelikle cam filmi 420 tl.'ye geldi.maddi durumunuza göre hareket edersiniz.böylelikle diğer ürünlerde daha uygun bir fiyata gelir. Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 1 Haziran 2010 Yazar Paylaş 1 Haziran 2010 ben paket seçeneğini tercih edip kunlandım,böylelikle cam filmi 420 tl.'ye geldi.maddi durumunuza göre hareket edersiniz.böylelikle diğer ürünlerde daha uygun bir fiyata gelir. teşekkür ederim gidip birebir görüşmen gerek Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 100-150 liraya piyasada amerikan çizilmez tabir edilen filmlerden çektirin gitsin. Nasıl olsa muayenede veya polis çevirince sökeceksiniz. Bu filmlerin iyi kalitede olanları 3M ziebart gibi yerlerde çekilen filmlerle birebir aynı. Fark işçilik kısmında ortaya çıkıyor. Ankarada olsanız çok rahatlıkla 3-4 yer tavsiye edebilirdim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 ben 150 tl ye yaptırdığım filmden hiç memnun değilin gidip llumar yaptırmadığıma pişman oldum şimdi söküp llumar yaptırıcam daha çok zarara uğradım böylelikle birkere yaptırın tam yaptırın derim Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 2 Haziran 2010 Yazar Paylaş 2 Haziran 2010 ben 150 tl ye yaptırdığım filmden hiç memnun değilin gidip llumar yaptırmadığıma pişman oldum şimdi söküp llumar yaptırıcam daha çok zarara uğradım böylelikle birkere yaptırın tam yaptırın derim geçmiş olsun, benden ziebart yaptırmayı düşünüyorum fiyatı yüksek ama piyasada en kalitelisi 100-150 liraya piyasada amerikan çizilmez tabir edilen filmlerden çektirin gitsin. Nasıl olsa muayenede veya polis çevirince sökeceksiniz. Bu filmlerin iyi kalitede olanları 3M ziebart gibi yerlerde çekilen filmlerle birebir aynı. Fark işçilik kısmında ortaya çıkıyor. Ankarada olsanız çok rahatlıkla 3-4 yer tavsiye edebilirdim. istanbulda çok koyu reng oldugu zaman polis tarafından sıkıntı oluyor ama açık renkte olunca ilgilenmiyorlar bile. benim eski araçımda 2 numara aynalı film cam vardı muayeneden hafif kusurla geçti. Yorum bağlantısı
Kerem Öner 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 Merhaba arkadaşlar ben de Ankara da Şaşmaz'da cam filmi fiyatlarını sordum. 3M 420'e çekiyorlar (10 yıl garantisi varmış), bir de kore çizilmez varmış o da 230 civarı, adam diğerlerini söylemiyorum şahin ya da doğan değil bu araba Focus dedi, Dükkanda bir jeep'e 3M uyguluyorlardı işçilikleri mükammel. Bir de şunu belirttiler dandik oto filmleri eğer atarsa özellikle arka camda resistansa zarar veriyormuş, resistansta bildiğim kadarıyla yeniden döşenecek bir şey değil komple camın değişmesi gerekiyor. 100-200 liradan kaçıp dandik film yaptıracam diye komple arka camdan olabilirsiniz. Ben de karasızım ama yaptırdı mı en iyisini yaptırmak ya da bir altını yaptırmak lazım. Sonuçta bir kere uygulanıyor. Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 3 Haziran 2010 Yazar Paylaş 3 Haziran 2010 Merhaba arkadaşlar ben de Ankara da Şaşmaz'da cam filmi fiyatlarını sordum.3M 420'e çekiyorlar (10 yıl garantisi varmış), bir de kore çizilmez varmış o da 230 civarı, adam diğerlerini söylemiyorum şahin ya da doğan değil bu araba Focus dedi, Dükkanda bir jeep'e 3M uyguluyorlardı işçilikleri mükammel. Bir de şunu belirttiler dandik oto filmleri eğer atarsa özellikle arka camda resistansa zarar veriyormuş, resistansta bildiğim kadarıyla yeniden döşenecek bir şey değil komple camın değişmesi gerekiyor. 100-200 liradan kaçıp dandik film yaptıracam diye komple arka camdan olabilirsiniz. Ben de karasızım ama yaptırdı mı en iyisini yaptırmak ya da bir altını yaptırmak lazım. Sonuçta bir kere uygulanıyor. bende araştırıyorum forumdaki arkadaşlardan da yardım bekliyorum 3M, llumar yada kaliteli 1-2 marka daha bunları yaptırabileceğim uygun yer arıyorum. umarım en kısa zamanda forumdaki arkadaşlardan yardım bulurum Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 (düzenlendi) Geçen yaz şaşmaz da madico marka film yaptırdım 5 yıl garantili, film de gayet kaliteli, bir sorunla karşılaşmadım, tavsiye ederim. http://www.madico.com/WindowFilms/Auto.asp http://www.affani.com.tr/tr/index.php 3 Haziran 2010 tarihinde Recep Bahad?r tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 bence piyasada bulunan 100 -150 tl arası çekilen filimler var yalnız bu işin ehli birini bulmalısınz istanbulu bilmiyorum ama adanada olsanız zize yardımcı olurdum ben aracım için çok araştırma yapıp form'dan fikir aldım sonrada piyasada tavsiye edilen temiz işçilik garantili yapan bi usta buldum ona yaptırdım çokta memnun kaldım . bence 400 500 arası bi filme verilmez malüm trafik ekipleri birinçide ikaz eder ama ikinçide çizer açık koyu gözetmeksizin bu tür vakalarıda göz önünde bulundurun derim . Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 3 Haziran 2010 Yazar Paylaş 3 Haziran 2010 Geçen yaz şaşmaz da madico marka film yaptırdım 5 yıl garantili, film de gayet kaliteli, bir sorunla karşılaşmadım, tavsiye ederim.http://www.madico.com/WindowFilms/Auto.asp http://www.affani.com.tr/tr/index.php yardım için teşekkür ederim. madico' u aradım kendileri uygulama yapmıyorlarmış fatih te Otowax diye bir yere yönlendirdiler beni, madico nun ürünlerini uyguluyorlar telefonla görüştüm 279+kdv fiyat verdiler Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 3 Haziran 2010 Yazar Paylaş 3 Haziran 2010 yardım için teşekkür ederim.madico' u aradım kendileri uygulama yapmıyorlarmış fatih te Otowax diye bir yere yönlendirdiler beni, madico nun ürünlerini uyguluyorlar telefonla görüştüm 279+kdv fiyat verdiler llumar markasını araştırdım ve bir yer buldum 300 tl uygulama yapıyorlar. arkadaşlar sizçe 300 tl llumar için nasıl bir fiyat ? Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 Biraz yüksek fiyat vermişler sanki,kalite açısından fark olsa da 3M dahil maliyet anlamında pek bi farkları yok. Ben cam filmi yaptırıken filmi çeken ustayla konuşmuştum, 3M'in geliş fiyatını söylemişti gerçekten komik rakamlar.Madicoyu da 150 TL ye yaptırmıştım tanıdık indirimiyle. 300-500 TL gibi rakamlar vermeye de gerek yok bence. Yorum bağlantısı
Erol Mutlu 3 Haziran 2010 Yazar Paylaş 3 Haziran 2010 Biraz yüksek fiyat vermişler sanki,kalite açısından fark olsa da 3M dahil maliyet anlamında pek bi farkları yok. Ben cam filmi yaptırıken filmi çeken ustayla konuşmuştum, 3M'in geliş fiyatını söylemişti gerçekten komik rakamlar.Madicoyu da 150 TL ye yaptırmıştım tanıdık indirimiyle. 300-500 TL gibi rakamlar vermeye de gerek yok bence. 100 tl - 200 tl - 300 tl olarak kalitesine göre değişiyor dediler. kötü tarafı bu konuda tanıdık hiç kimsem yok. bu gidişle fazla para verip yaptırcaz galiba Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 Film konusu zevk meselesi güneşe karşı faydaları da var ancak yasalardaki uygulamayı belirsiz hale getirien unsurlardan ötürü ben aracımdaki filmleri söktürdüm. Çünkü her toplum polisi uygulamasında şüpheli araç gibi çevrilmek hoş olmuyordu. Trafik polisleri de ikaz edince son kaçınılmaz oldu. Arabanın filmli halini arabam bölümünde görebilir isteyen şuanda film yok o halini fotoğraflayıp koyacağım en kısa zamanda. Selamlar. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 llumar markasını araştırdım ve bir yer buldum 300 tl uygulama yapıyorlar. arkadaşlar sizçe 300 tl llumar için nasıl bir fiyat ? Ön cam hariç focus için nakit para 270 tl söğütlüçeşme camii karşısı üçler oto cam llumar bayii daha bugün sordum.Uygulama güzel işçilik güzel Mehmet Mercan ın araba orada yapılmış ve işçilik güzeldi. 3-4 saat sürer dediler ve aracı yıkatıp getirmek gerekiyormuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts