Davut Çavdar 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 (düzenlendi) Ankaraya hiç gelmedim görmedim o yüzden kıyaslamanıza saygı duymakla beraber sizi tekrar düşünmeye davet ediyorum Davut Bey :D Ben sürücü olarak demiştim Çağatay bey bir de şu var ki İstanbul dakilerin çoğu zaten İstanbullu değil, Ankara merkezdekilerin de çoğu Ankara lı değil 10 Haziran 2010 tarihinde Davut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 Ben sürücü olarak demiştim Çağatay bey bir de şu var ki İstanbul dakilerin çoğu zaten İstanbullu değil, Ankara merkezdekilerin de çoğu Ankara lı değil bende şaka yapmıştım zaten Davut Bey, mutlaka güzel Ankaramızda da vardır düzgün şöförler Ne diyor abim "arabada beş evde onbeş " Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 (düzenlendi) Maalesef Forumdaki Ankaralılar alınmasınlar ama, Ankara'lı sürücüler sanki başka bir gezegenden gelmişler, o kadar geniş yolları var, gene de yola sığamıyorlar, trafiği karmakarışık hale getirmeyi beceriyorlar... Şerit falan hak getire, en ufak boşluk anında dolduruluyor, kavşağa girmek, ya da çıkmak çok ama çok zor... Saygı, Tolerans hiç yok... Bu trafik keşmekeşinden Belediye de bir ölçüde sorumlu, levhalar yetersiz, dönüşlerden önce uyarı yok, tam dönüşün ağzında uyarı levhası var, levhayı görünce zaten iş işten geçmiş oluyor... Ankaralıların ve genelde biz Türk vatandaşlarının anlamadığı husus şu: Herkes, Herkese kazık atıyor... Sonuçta dolaylı da olsa kendine de kazık atıyor, hak yerini buluyor... Ankara'ya özel araçla gelmek mi? Ben Aptal değilim :-) Ankara yıllarca yaşanacak Şehir diye bilinirdi, ben iki yıl kaldım sıkıcı Ankara'da, inanın İstanbul'dan pek çok yönden daha yorucu... Sanırım biraz kontrolsüz büyüme var... 10 Haziran 2010 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Anladım abi, İstanbula geleceğin zaman bana bi telefon açarsan sevinirim, ilk uçakla Moskovaya giderim hemen hem vize de kalktı . Ben olsam Beyrut'u tercih ederdim Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Şaka maka ben Ankara trafiğinin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum...Tek bir şeye alışamadım; o da; Kızılay civarında taksilerin ışıklara gelirken yavaşlayıp kırmızı yanana kadar oyalanması... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Ankara sıkıcı,keşke Ankara'ya son 10 yılda yerleşen herkes sıkılsa da gitse. Ankara'da ankaralı yok. Trafik de bundan kötü,insanlar da. Sözüm belirli bi kesme değildir,yanlış anlamayın. Buraya gelen buraya alışamıyor. Yolda kararsızlıkları bundan. E zaten yollar off road parkuru gibi,şerit takibi yaparsanız gideceğiniz yere kadar en az 10-15 çukura düşersiniz. Kuş uçumu 3km olan bi yere gitmek için 17-20 km arası yol gidip,tek şerit olan 3-4 sapaktan geçip,en az iki alt geçit kullanmak zorunda olsanız,siz de karıştırırsınız yolları. 15 yıldır aynı olan yol gidişinizin üstünden 2 saat geçmeden kapansa,yaz geliyor diye her yeri kesip biçseler,siz de eminim uzaylı olursunuz. Girdiğiniz 10 kavşaktan sekizinde sağa dönmeyip beklerseniz,ve bu yüzden kavga edip,kafanıza silah dayansa siz de hiç bi sağa dönüşte durmak istemezsiniz. Arabanın camlarındaki şeffaf filme bile 3 kere ceza yerseniz siz de çileden çıkarsınız emin olun. Ankaralıları değil,yönetenleri tefe koymak lazım. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 11 Haziran 2010 Yazar Paylaş 11 Haziran 2010 Bende konuyu açarken Ankaralı insanlara bişey demedim yanlış anlaşılmasın. Sedece Ankara'da geçirdiğim uzun bir günden sonra trafiğinden rahatsız olduğumu anlatmaya çalıştım. Tabiki her ilde olduğu gibi Ankara'da da başka yerden gelen insanlar var. Ancak genel yapı itibariyle gördüğüm şeyler İstanbul'daki trafik akışına göre daha rahatsız ediciydi. Ayrıca arabanın plakası 06 diye o araçtakiler ankaralı olacak değiller. Benim arabamda 06 plaka ama arabayla ilk defa gittim daha Ankaraya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Tartışmaya gerek yok... Her iki ilinde yabancısıyım... Dolayısı ile objektifim... İstanbul sürücüleri daha anlayışlı.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 13:52 Paylaş Dün saat 13:52 Bu nasıl bi düğümdür yav https://x.com/ankara_cevirme/status/1927007708256842184?s=48 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Dün saat 17:49 Paylaş Dün saat 17:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nasıl bi düğümdür yav https://x.com/ankara_cevirme/status/1927007708256842184?s=48 Ankara nın bir çok yeri böyle malesef. Özellikle işe gidiş ve çıkış zamanı insanı bezdiriyor. Mesela Eskişehir yolu günün her saatinde kalabalık oluyor anlamadım gitti. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 17:56 Paylaş Dün saat 17:56 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nasıl bi düğümdür yav https://x.com/ankara_cevirme/status/1927007708256842184?s=48 Dönel kavşaklarda geçiş üstünlüğü "kavşak içindeki araçlara" aittir. Bunu bir öğrensek kör düğüm olmaktan kurtulacağız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:11 Paylaş Dün saat 18:11 Adnan Çakır yazdı: Dönel kavşaklarda geçiş üstünlüğü "kavşak içindeki araçlara" aittir. Bunu bir öğrensek kör düğüm olmaktan kurtulacağız. taralı alan cezasını 2 gün yaz, bak kavşaklarda saygı sevgi nasıl artıyor 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Dün saat 18:24 Paylaş Dün saat 18:24 (düzenlendi) Ankara trafiğinin kritik noktalarına acil çözüm lazım. yollar trafiği kaldırmadığı gibi tasarım hataları ve eksiklikler ile iyice içinden çıkılmaz hal aldı. birde kaynakçılarla uğraşıyoruz. taralı alana kimse uymuyor. eskişehir yolu Kentpark önü üst geçit lazım ,ankamall önü eskişehir yolu-konya yolu kavşak bağlantısı tasarım hatalı çetin emeç bağlantısı genişlemeli vsvs Dün saat 18:24 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 20:31 Paylaş Dün saat 20:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nasıl bi düğümdür yav https://x.com/ankara_cevirme/status/1927007708256842184?s=48 Gayet normal alışkınız. Biraz sonra birkaç sürücü araçtan inip el yordamıyla trafiği açacaktır ve açmıştır da.. Bugün karşılaştığım tabloyu paylaşayım: iki şeritli gidiş geliş bölünmüş kara yolu önümde sol şeritte daimi işgalci durumunda, müzik son ses açık ve zig zag çizerek ilerleyen bir sürücü var ne ilerlemeye ne de geçmeye katiyen izin vermiyor dedim herhalde şahıs uyarıcı madde etkisinde iken direksiyon başına geçmiş. Uygun bir fırsatını bulup trafik ışıkları sayesinde yanından geçerken gördüm ki bir elinde telefonla oynuyor diğer elinde ekmek arası hazırladığı kahvaltısını yapmaya çalışıyor ve de direksiyonu tutamıyor haliyle ancak bu durum zerre umurunda değil. Buna şimdi ne anlatacaksın ki.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts