Misafir 1 Ağustos 2010 Paylaş 1 Ağustos 2010 Çağlar abi araç gelmediğine göre bu saatten sonra 2011 geçmesi gerek değil mi ? Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 1 Ağustos 2010 Paylaş 1 Ağustos 2010 (düzenlendi) Yücel Bey, Isparta'da var. Oradan alsınlar bari... selective modeli mi? emin misiniz ben 20 hazirandan beri bekliyorum.. Denizlidede var bi tane beyaz selective ama test aracı olarak kullanılıyor.. başka da gelmedi diyorlar. titanium vardı siyah renk ama selective gelmedi... ruhsat 2011 çıkacak.. 1 Ağustos 2010 tarihinde Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Ağustos 2010 Paylaş 1 Ağustos 2010 selective modeli mi? emin misiniz ben 20 hazirandan beri bekliyorum.. Denizlidede var bi tane beyaz selective ama test aracı olarak kullanılıyor.. başka da gelmedi diyorlar. titanium vardı siyah renk ama selective gelmedi...ruhsat 2011 çıkacak.. Valla bir sordurun, benim incelediğim Selective idi. Katlanan aynalar, cam tavan vb'ne kadar var. Arka camlar karartılmış. Ön ve arka park sensörü, deri koltuk, pwershift şanzıman vb. Donanımın selective olduğunu söylediler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2010 Paylaş 1 Ağustos 2010 2011 ruhsat için, üretim belgesinde Haziran 2011 yazmalı, Yurtdışında tatil zamanı, Ağustos sonu gibi gelmesi en iyi tahmin gibi. Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 2011 ruhsat için, üretim belgesinde Haziran 2011 yazmalı, Yurtdışında tatil zamanı, Ağustos sonu gibi gelmesi en iyi tahmin gibi. ağustos sonu çok yavvv.... yaz tatilinde kullanıp hevesimi alırım diye düşünmüştüm..... Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 ağustos sonu çok yavvv.... yaz tatilinde kullanıp hevesimi alırım diye düşünmüştüm..... Bugün tekrar taciz ettim bayiyi.. Hiç bir yerde yok beyaz selective.. internetten baktılar.. benim araç daha yeni üretim planına alınmış.. en geç Eylül 15-20 gibi teslim ederiz diyorlar... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 Bugün tekrar taciz ettim bayiyi.. Hiç bir yerde yok beyaz selective.. internetten baktılar.. benim araç daha yeni üretim planına alınmış.. en geç Eylül 15-20 gibi teslim ederiz diyorlar... Bari okullar açılmadan gelsede sizde tadını çıkarsanız. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Her işte bir hayır vardır deyip beklemekte fayda var. Nasip nasılsa öyle olsun sabredin hevesiniz kaçmasın. Bende CMAX alırken 15 gn sonra gelecek dendi. tam 3 ay beklemiştim. Çok üzülmüştüm ama araç gelincede unuttum gitti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 (düzenlendi) Bugün tekrar taciz ettim bayiyi.. Hiç bir yerde yok beyaz selective.. internetten baktılar.. benim araç daha yeni üretim planına alınmış.. en geç Eylül 15-20 gibi teslim ederiz diyorlar... Elektrik beyazı nı gördünüzmü? en güzeli diyebilirim.Gece başka gündüz başka.... 18 Ağustos 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 (düzenlendi) Elektrik beyazı nı gördünüzmü? en güzeli diyebilirim.Gece başka gündüz başka.... evet gördüm. sanırım 1000 TL fark istiyorlar... güzel ve ilginç bi renk ancak bana gelmez... arabamı çok çiziyolar. Bende ısrarla bekliyorum. dönmek yok yani... ama okulun açılışına yetişecek ancak... ne yapalım sağlık olsun. 18 Ağustos 2010 tarihinde Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Hayırlısı olsun. çok sağolun ama hala gelmedi.. Yorum bağlantısı
Kadir Akkaya 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 çok sağolun ama hala gelmedi.. Araç çok güzel yanlız arka koltuklar biraz dar onun dışında yakıt ve konfor güzel ve harika navigasyon ve tv olsa araba birazda iyi olabilirdi. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Eylül 2010 Paylaş 13 Eylül 2010 Araç çok güzel yanlız arka koltuklar biraz dar onun dışında yakıt ve konfor güzel ve harika navigasyon ve tv olsa araba birazda iyi olabilirdi. 750 TL gibi bir bütçe ile DVD, TV ve navigasyonlu bir sistemi araca eklemek mümkün. Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 750 TL gibi bir bütçe ile DVD, TV ve navigasyonlu bir sistemi araca eklemek mümkün. bence gayet uygunmuş.. biraz daha ayrıntı verirmisiniz orjinal sisteme uyumlumu yani.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 178. iletiyi okuyun ilgili linkte... http://www.otoclubturkiye.com/forum/2010-Max-T...html&st=165 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Ya da biraz daha pahalı bir çözüm, ancak Kuga için daha gösterişli duranı...(21. Mesaj) http://www.otoclubturkiye.com/forum/Orjinal-Fo....html&st=20 Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 evet değerli arkadaşlarım.. kuga selective buz beyazı aracımı bugün saat 15.30 itibari ile teslim almış bulunuyorum... dilerim Allah her isteyene nasip eder... Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 evet değerli arkadaşlarım.. kuga selective buz beyazı aracımı bugün saat 15.30 itibari ile teslim almış bulunuyorum... dilerim Allah her isteyene nasip eder... Hayırlı, uğurlu olsun. Arabam bölümünde detaylı fotoğraflarını isteriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 evet değerli arkadaşlarım.. kuga selective buz beyazı aracımı bugün saat 15.30 itibari ile teslim almış bulunuyorum... dilerim Allah her isteyene nasip eder... Arabam bölümünde görmeyi çok isteriz. Hayırlı olsun. Powershift in kullanım bilgisini de isterük... Yorum bağlantısı
Yücel Kurumuş 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Arabam bölümünde görmeyi çok isteriz. Hayırlı olsun. Powershift in kullanım bilgisini de isterük... http://www.otoclubturkiye.com/forum/te-Kuga-Se...dc-t198499.html işte burada... kusura bakmayın biraz geç oldu. ancak fırsat buldum.. Şanzıman bence mükemmel vites geçişlerini hissettirmiyor. oldukça iyi ve sessiz aynı zamanda atak.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts