İçeriğe Yönlendir

Ders Almak


Hakan Yağlı

Recommended Posts

Hakan Yağlı

Herkese meraba .. arkadasım ford focus 1 2000 model bir araç satın aldı 1 ay gibi bi zaman sonunda arabanın yağ yaktığını öğrendi.. 2 500 tl paraya mal olacaktı, eğer yaptırmış olsa idi.. ama sevgili arkadasım 2000 pasatla takas etmeye kalktı.. yanı amaç arabayı elden çıkarmaktı.. tabii aracıın yağ yaktığını masraflı olduğunu passat sahibine söylemedi.. ve takas işlemi arkadasımın üste bir miktar para vermesiyle son buldu... sevgili arkadasım kar ettiğini düşünerek passatını kullamaya başladı.. ve 1 ay gibi bir zaman zarfı sonunda passat marka aracın devrik olduğu şase sinini kaymış olduğu anlaşıldı .. sevgili arkadasımı kandırdığını düşündüğü adam, sevgili arkadaşımı kandırdığını düşünen adamla berabere kaldı .. daha sonra passat ın kabutunu açık unutan arkadasım 90 km hızla giderken kabutu açıldı ön camı patladı kabut arabadan fırladı ... sonra arabayı yok pahasına sattı parası iyice azalan arkadasım şimdi 99 opel satın aldı ve çok memnun... ( ford focusu 16bine almıştı) pasatı alırken üste nekadar verdi bilmiyorum ama cüzzi bir miktardı... şimdi sevgili abilerim kardeslerim.. bu duruma allah kimseyi düşürmesin.. arabanı satacaksan neyi var neyi yok söyleyeceksin 1 2 binlira eksik fazla ne fark eder.. daha sonra bunun azabını çekmeye ne gerek var.. yapılan iyiliğin varsın karşılığı olmasın için ferah olur en azından.. sizinde çevrenizde bu ve ya buna benze olaya şahit olan ve ya yaşayan arkadaşlarımız varsa lütfen burda paylaşalım. teşekkürederim

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

ava giden avlanmış:rolleyes:

ben bugüne kadar haksızlık yapıp da yanına kalan kimseyi görmedim. kesin biryerden çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Peki focusu alandan haber var mı? Netice de o da passatın kusurlarını saklamış :rolleyes: Düz mantıkla bakarsak ona da bir şeyler olması lazımdı.

Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı
Peki focusu alandan haber var mı? Netice de o da passatın kusurlarını saklamış :rolleyes: Düz mantıkla bakarsak ona da bir şeyler olması lazımdı.

doğru söylüyorsun ayhan abi.. umarımki focusu canını çok yakacak zar zor para denkleştirip iyi bir araba hayali kuran heveslenen temiz kalpli iyi niyetli bir şahısa satmaz ... eninde sonunda o da arabayı elden çıkarmaya bakacak..

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

demek ki ne imiş;

''ne ekersen onu biçersin'' ... :fiuw:

inşallah gerekli ibret alınmıştır :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

1-2 bin fazla verip tanıdık bildik bir araç almak en mantıklısı olsa gerek.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...