İçeriğe Yönlendir

Ön Kapılarda 13 Cm Hoparl&#246r Sorunu


Emre Erol_2

Recommended Posts

Emre Erol_2

Merhabalar

Yaklaşık 15 gün önce 98 escort clx aldım ve aracım fabrıkadan çıktığı gibi orijinal. Hiç bir yerini bozmaya kıyamıyorum, yavaş yavaş sade şekilde elimden geldiğince modifiye yapacağım. İlk başta eski aracımdan söktüğüm müzik sistemimi takmaya karar verdim. 1. sorun orijinal teyinbini çıkarıp yeni mp3 çalarımı taktırdım. Çıkardığım gibi yeni teybi oturtamadık, düşük şekilde duruyor. 2. sorunum da kapı içlerindeki hoparlörlerin yerine elimde olan 13 cm jbl hoparlörlerimi takamıyorum, yerine tam oturmuyor. Hoparlörüm arka kısmı büyük geldiği için cama temas ediyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Emre Erol_2
Hoşgeldiniz,yeni aracınız hayırlı olsun..

Sonradan aldığınız teyp ağır geldiği için düşük duruyor,çerçevesini yenileyip arkaya destek koyarak çözebilirsiniz bu sorunu..

İkinci olarak kolonlar cama temas ediyorsa yapacak pek birşey yok,vida yerlerine sünger vb. sıkıştırarak çözebilirsiniz bir ihtimal fakat kapı trimiyle arada çok kısıtlı bir mesafe var,bu yüzden şansa kalmış..

Teşekkür ederim Gökhan kardeş...

Yarın boş bi vakitimde sanayiye uğrayıp teyp çerçevesi alıp pazar günüde deneyeceğim..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Üstündeki orjinal Blaupunkt ise, teybin arkasına vidalı beyaz bir plastik parça olmalı. Bu parça, teybin takıldığı yerde, üst taraftaki raya geçmektedir ve teybi düz tutmaktadır. Bu parça yoksa da, teybin üst tarafına denk gelen raya, metalden bir parça yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Emre Erol_2

Evet üzerindeki orjinal blaupunk teyibi çıkardım dediğiniz plastiği yeni teyibe uyarlıyacağım Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Emre Erol_2

evet orjinal teyibin arkasındaki plastik raylı bi sistem var teyibin arka kısmını desteklemek amacıyla yapışmıs sanırım onu yeni teyibinme takmım tabiri caizse cuk diye oturdu yardımlarınız için teşekkürler :blush:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...