İçeriğe Yönlendir

Aks Sorunu

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Şahin Karabulut

Forumda tamir yaptıranlar olmuştu sanıyorum..Arama yapın

Tamir yaptırmışlar fakat izmirde neresi yapıyor aradım fakat bulamadım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ustaeller'e gidin.Sabri ustam fazlası ile yardımcı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben focusunkini tamir ettirmiş uzun süre sorunsuz kullanmıştım...

Artık parça bulunabiliyor.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

Tamir yaptırmışlar fakat izmirde neresi yapıyor aradım fakat bulamadım.

bu işi tornacılar yapar.

Yorum bağlantısı
Şahin Karabulut

Peki İzmir'de bildiğiniz veya tanıdığınız tornacı var mı? Ayrıca tornacılar aksı söküp takıyolar mı? Yoksa başka yerde mi söktürüp götürmemiz lazım?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Eyüp Karataş

Ankara'da bu akstan gelen sesi kesmek için servise gittiğimde benden ücret talep ederler mi ? Hangi servise gitmem gerekiyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Şaşmaz

manuel 78bin de 09 titanyum focus un debriyaj a köküne kadar basmasam 1. vitese geçerken gıyk diye ses geliyor. debriyaj üstten kavramalı değil mi? ayrıca triger seti maximum ne zaman değişmeli? birde frene basınca zınk diye durması gerekmezmi aracın yoksa bu focuslara mı özel?

önceki aracım c4 olduğundan yabancıyım...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ankara'da bu akstan gelen sesi kesmek için servise gittiğimde benden ücret talep ederler mi ? Hangi servise gitmem gerekiyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Garantiden yapılıyor.. Ama Yetkili Servis İyi niyet yazarsa ücretsiz değiştirebilirler.. Sonuçta Ford bunun için Servis Bülteni yayınladı..

manuel 78bin de 09 titanyum focus un debriyaj a köküne kadar basmasam 1. vitese geçerken gıyk diye ses geliyor. debriyaj üstten kavramalı değil mi? ayrıca triger seti maximum ne zaman değişmeli? birde frene basınca zınk diye durması gerekmezmi aracın yoksa bu focuslara mı özel?

önceki aracım c4 olduğundan yabancıyım...

Debriyaja tam basılması gerekir, ekstra bir kuvvet uyguluyarsanız, debriyaj ayarına bakılmalı..

90.000Km veya 5 Yıl..

Focusların freni biraz yumuşaktır.. Fransız grubuna benzemez, onlarda biraz daha sert, kazık fren vardır, Ama durma mesafeleri aynıdır..

Gün geldi, devran döndü. Bu konuyu ilk Focusumda 15.000 Bakımında ben açmıştım.. Yeni aracımda 30.000km. bu sorun yoktu. An itibarile ile dün bu Kronik Sorun kendini gösterdi.. P.tesi Servis Randevumu aldım.. Sonuçları buradan paylaşacağım..

Yorum bağlantısı
Kerim Yurdgulu

direksiyonu tam tur çevirip kalkarken akslardan lak lak diye ses geliyordu. Serviste garantiden sağ-sol aks dış detay parçası değiştirildi. Ses kesildi şuan. 

Yorum bağlantısı
Kutay Sekme

Benim arabam Focus 2.5, bende de var mı? Servise gideceğim de, onu da söyleyeyim arada.

Yorum bağlantısı
Kutay Sekme

ses / titreme yoksa, sorun yok

Hocam araç 100'ü geçince titreme var. Servise bunu daha önce söyledim, kontrol ettiler, rot balans yaptılar fakat yol çok da temiz olmadığı için anlayamadılar.

Yorum bağlantısı
Kutay Sekme

akslar ile ilgili tsb vardır, servis bunu uygulamalı

Zonguldak\Ereğli servisine götürüyorum arabayı. Oradaki ustalara söyleyeceğim bunu. Yeterli olur herhalde?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Zonguldak\Ereğli servisine götürüyorum arabayı. Oradaki ustalara söyleyeceğim bunu. Yeterli olur herhalde?

Haberleri vardır.. Otosan Servis Bülteni yayınladı, bununla alakalı.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

forum bile biliyorsa, servis mislini bilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Karataş

Ankara'da hangi servise götürmem gerekiyor daha önce götürüp yaptıran yok mu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ankara'da hangi servise götürmem gerekiyor daha önce götürüp yaptıran yok mu ?

Tan Oto, Akın Bey ile görüşürseniz yardımcı olacaktır..
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

forum bile biliyorsa, servis mislini bilir

:D :d :D :d :D :d :D kurralların kabul ettiği smiley sayısında güldüm koptum konaya girdim

Yorum bağlantısı
Mehmet Şaşmaz

triger seti ve akü değişimi kaldı. bunlar bana kaça mal olur acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...