İçeriğe Yönlendir

Debriyajın Çok Yukarıda Kavraması.

Eren Çetin

Recommended Posts

Selçuk Bakış

2006 fiesta var bende de araçta sıkıntı yokta bu debriyajı biraz daha yumuşatmak istiyordum. Ama burada hidrolik olduğu yazılmış, debriyajda yumuşatma yapılabilir mi acaba?

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

2006 fiesta var bende de araçta sıkıntı yokta bu debriyajı biraz daha yumuşatmak istiyordum. Ama burada hidrolik olduğu yazılmış, debriyajda yumuşatma yapılabilir mi acaba?

Ancak baskı balata değişince yumuşar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ancak baskı balata değişince yumuşar :)

abow hiç girmeyim o işe o zaman :i-ih: , zaten hanımda alıştı debriyaja  :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

abow hiç girmeyim o işe o zaman :i-ih: , zaten hanımda alıştı debriyaja  :fiuw:

Zamanı gelince hadi sanayiye der zaten debriyaj :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Çağlar Ekşioğlu

Debriyaj balatası bitmiş durumdadır şunda bendeki sıkıntıda bu, debriyaj yukarıda kavramakta ama sanayide hallederler :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Ekşioğlu

Fordların debriyajları yukarıda kavrar normalde ama bitmeye yaklaştığı zamanlarda farkedilir şekilde yukarda kavramaktadır diye biliyorum bilgilendirme yaparsanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli
(düzenlendi)

Ne kadar yukardan kavradığını diğer fiestalarla karşılaştırın..

Fordlar genelde yukardan kavrar ve daha rahat bir sürüş sağlar..

Balata kaçırmıyorsa yukardan kavramasının bir sakıncası yok..

Mehmet usta;

Fiestalar genelde yukarda kavrar demişsinz ama,benim baskı,balata,bilye,borular v.s komple yeni değişti ama pedal yukarıda değil bayağı aşağıda kavrıyor.Yoksa benim araçta mı böyle oldu acaba,yorumunuz  kafamı karıştırdı da....

tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Estağfurullah usta değilim... 

Bence aşağıdan kavraması sorundur... Orjinal parçalarla yenilenen bir balata kiti genelde yukardan kavrar.. Çünkü sıfırı da yukardan kavrardı.. 

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Bence aşağıdan kavraması sorundur... Orjinal parçalarla yenilenen bir balata kiti genelde yukardan kavrar.. Çünkü sıfırı da yukardan kavrardı.. 

kavramanın degismesi gerektigi nasıl anlasılır?

kavramanın degismesi gerektigi nasıl anlasılır?

arkadasın bırı vites gecıslerinden belli olur yazmıs.

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli
(düzenlendi)

İyide Mehmet Bey,

Biliyorsunuz yamıştım serviste komple yeni değişti baskı,balata,bilye v.s..........Zaten servise uyuz olmuş vaiyetteyim,yediğim kazığa yetmiyormuş gibi adamlar birde radyo kodumu bile açmadan verdiler arabayı bana.Allahtan kodu mevcutta ben açtım.....

tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

İyide Mehmet Bey,

Biliyorsunuz yamıştım serviste komple yeni değişti baskı,balata,bilye v.s..........Zaten servise uyuz olmuş vaiyetteyim,yediğim kazığa yetmiyormuş gibi adamlar birde radyo kodumu bile açmadan verdiler arabayı bana.Allahtan kodu mevcutta ben açtım.....

geri vıtes gecisi bazen zor oluyor bosa alıp tekrar geriye takınca oluyor sebebi nedir acaba?

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

geri vıtes gecisi bazen zor oluyor bosa alıp tekrar geriye takınca oluyor sebebi nedir acaba?

Baskı balata.Bendede yapıyordu,değişti sorun bitti......

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Mehmet usta;

Fiestalar genelde yukarda kavrar demişsinz ama,benim baskı,balata,bilye,borular v.s komple yeni değişti ama pedal yukarıda değil bayağı aşağıda kavrıyor.Yoksa benim araçta mı böyle oldu acaba,yorumunuz  kafamı karıştırdı da....

Bir süre sonra tekrar yukardan kavramaya başlar :)

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Baskı balata.Bendede yapıyordu,değişti sorun bitti......

degisim masrafı nekadar?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Balatası biten fordun balatası kaçırmaya başlar.. 1 ile kalkın 2'e takıp tam gaz verin, devir yükselir, araç hızlanmaz.. 

Debriyaj yükseldi diye balata değişmez fordda.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...