İçeriğe Yönlendir

Ve Komagene G&#246lcük'te Açıldı....


Uğur Çelik

Recommended Posts

Uğur Çelik

Etsiz Çiğ Köfte Beğenildi ..

Etsiz çiğköfte denilince akla gelen Komagene Gölcük’te vatandaşların hizmetine sunuldu. Komagene Gölcük şubesi tertip edilen açılış töreniyle, Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi no: 20/D hizmete girdi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından açılışı gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış merasiminde leziz tadlar misafirlere ikram edildi.

İşletme sahibi Huri Çelik, Komagene ürünleri hakkında bilgi vererek, Bir çok il ve ilçede şubesi bulunan Komagene’nin Kocaeli’nde ki 2′inci şubesini Gölcük’te açtık. Çiğköfte, Midye Dolma,Zeytinyağlı ve soğuk mezeler ile tatlı çeşitlerimiz bulunmaktadır.

Leziz tatları barındıran müessesemiz de ayrıca Şerbetli tatlılardan mezelere kadar bir çok çeşit de vardır. Gölcüklülerin seveceğine inandığım hijyen ve kaliteden ödün vermeden başladığımız çalışma ilkemizde vatandaşlarımızı Komagene’ye davet ediyoruz dedi.

İşletmenin açılış kurdelesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından kesilirken Başkan Ellibeş, İlçemizde açılan Komagene için öncelikle hayırlı uğurlu olsun der ve bol kazançlar dilerim dedi. Gerçekleştirilen açılış merasimin ardından davetliler ve vatandaşlara tüm gün boyunca 30 kg çiğköfte ikram edildi.

Yolu Gölcük'e düşen tüm Fordclub üyelerini bekleriz.....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hayırlı olsun... Son baharda ve kışın işler daha da güzel olacaktır...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Her zamanki gibi hafta sonu için Gölcüğe geldim.İftarı Nihavend'de açıp Komagene'ye geçecektim ama olmadı.Nasipse hafta içi İftarda açıksa bi gidip midemin nefsini kırayım :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

Servet bey her zaman bekleriz...Geleceğiniz günü bildirirseniz orada olmaya çalışırım..Bu arada iyi dileklerde bulunan tüm forum üyelerine teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...