Misafir 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 (düzenlendi) 500 lira falan veremem Sani.. Oktay bulur bi yolunu hediye demedi emmi,rahatladım 6 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 500 lira falan veremem Sani.. Oktay bulur bi yolunu abi oyun oynamayacaksan 261tl ediyor kadifesi dahil. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 (düzenlendi) abi oyun oynamayacaksan 261tl ediyor kadifesi dahil. anakarta bakalım olmazsa son çare olur artık.bulunmayacak ipek degilya. yanımdaki arkadaştan gelişinede alırız iş yeniye kalırsa seçenek gani gani. 6 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 anakarta bakalım olmazsa son çare olur artık.bulunmayacak ipek degilya. +500tl sizin elinizden kurtulur gibi gözükmüyor Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 +500tl sizin elinizden kurtulur gibi gözükmüyor sen satış yaparken o harika güler yüzlü mimiklerinle müşteriyi boş yolluyonmu sanki a benim moderatörüm. tamirci olunca çok şükür bırakmayız işin kolunu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 sen satış yaparken o harika güler yüzlü mimiklerinle müşteriyi boş yolluyonmu sanki a benim moderatörüm. tamirci olunca çok şükür bırakmayız işin kolunu. Vallaha bu ara durgun ya Bakım anlaşmalı müşterilerimiz var sağolsunlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Yarın da bilgisayarcıma götürmeyi unutursam, gelirken Ankara'ya getirrim valla Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Yarın da bilgisayarcıma götürmeyi unutursam, gelirken Ankara'ya getirrim valla Getir mutlaka, Oktay abi kaynak makinasını getirecek..Benim arabaya lamba yapacak... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 nasılsa invertörler var ara kablosunuda alırım yanıma anakartıda halledebilirsem o güne kadar hallederiz. :lol: yav pazar günü sayenizde çay bile içemem heralde. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Emmi sen beni dinle, bunlar sana kart satacak..Git bir tane emanet power supply bul..Dene büyük ihtimal çalışacaktır... :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Emmi sen beni dinle, bunlar sana kart satacak..Git bir tane emanet power supply bul..Dene büyük ihtimal çalışacaktır... :lol: Len Serkan, şimdiye kadar niye konuşmadın sen... :lol: Sabah bilgisayarcıma bırakmıştım bilgisayarı... Öğleyin gittim, Baktım, kasa açık, üstüne bir tane power supply koymuşlar bağlamışlar, bilgisayar çalışıyor.. Üstündeki overclock için taktığım soğutucu ve fan çok sesliydi. Onları söktük. Evde orjinal işlemci soğutucusu ve orjinal işlemci fanı vardı... Onları getirdim, taktık. Uzun süreli test etmedim ancak çalışır vaziyette teslim aldım.. Hepinize teşekkürler... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Len Serkan, şimdiye kadar niye konuşmadın sen... Sabah bilgisayarcıma bırakmıştım bilgisayarı... Öğleyin gittim, Baktım, kasa açık, üstüne bir tane power supply koymuşlar bağlamışlar, bilgisayar çalışıyor.. Üstündeki overclock için taktığım soğutucu ve fan çok sesliydi. Onları söktük. Evde orjinal işlemci soğutucusu ve orjinal işlemci fanı vardı... Onları getirdim, taktık. Uzun süreli test etmedim ancak çalışır vaziyette teslim aldım.. Hepinize teşekkürler... Ne kadar aldı? Hayırlı olsun o halde Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 (düzenlendi) tam benlik başlık bu.anakartınızın modelini yazın durumu net olarak aktarayım size. ilk önce windows sorunu varmı yokmu anlaşılmalı virüs v.s.cihanın dediginide uyguladıktan sonra,bu menü açık kalsın ve usb aygıtınızı takın bu menüde degişim olması gerekiyor olmuyor ise anakatın güney köprüsü tabir edilen parçası bozuk anlamını taşıyor. emmi senin büyük pc deki anakart chipseti nvidia.ilk önce cpu denemeli soket 462 cpular ciddi şekilde sorunludur.sogutucuyu takarken üst kısımda bulunan seramik yüzeyde en ufak kırık çatlak cpu nun bozulmasına yol açar.aşırı şekilde ısınma sorunları vardır.sogutucudan kaynaklı temassızlık iletkensizlik kapanmasına yol açar.bunun haricinde 4 tane fat transistörünün degişmesi gerekiyor.artı 2 tanede ram besleme fatleri degişecek.buna ragmen chipseti ısınırsa mefta demektir.aynı zamanda power supply kontrolü şart.bu anakart tamire az gelir ve tamirinde başarısız oldugum ender modellerdendir.chipseti yanıyor o yüzden. kısaca detaylı bakım gerekiyor. dikkatinizi çekmek istedim. sevindim valla anakart aramaktan kurtuldum.pazar günüde çay keyfi yapabilirim. 7 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Her iki TOKER de power kontrolünü söylemiş...Emmi sen geç görmüşsün Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Her iki TOKER de power kontrolünü söylemiş...Emmi sen geç görmüşsün Sani' nin meslekte ne yazıyor, satış...Bizimkilerde teknisyen...Olsun o kadar... :) Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Sani' nin meslekte ne yazıyor, satış...Bizimkilerde teknisyen...Olsun o kadar... :) Mehmet Abi kredi vereyim yeni PC al Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 (düzenlendi) emmi chipsetlerin sogutucularını eger pc ci arkadaşta intel hurdası varsa onun sogutucusunu taksın.üzerinede ekran kartı fanı veya kasa fanı taksın.chipset ne kadar soguk olursa o kadar iyi,işlemcinin ısısıda düşer.silikonuda yenilemeyi unutma. 7 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Sani' nin meslekte ne yazıyor, satış...Bizimkilerde teknisyen...Olsun o kadar... De get Buraya alın terimle geldim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 De get Buraya alın terimle geldim senin gülüşün kandırırıyor milleti.(yalakalık degil haaa) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 De get Buraya alın terimle geldim :rofl: Aynı zamanda IT de yazıyor , buna ne dicen Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Aynı zamanda IT de yazıyor , buna ne dicen hakkaten nedir?daha önce sordummu hatırlamıyorum ama merak ettim dogrusu.uzaylı ıt degil demi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 5 sene bilgi işlem yaptım. Pronet'ten çıkarken 300 kullanıcıdan sorumluydum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Ne kadar aldı? Sormadım bile... Ne olacakki 20-25 liradır... dikkatinizi çekmek istedim. Pardon Ustam... Bu IT'ci beynimi sulandırdı yeni makina falan satayım deyince.. Her iki TOKER de power kontrolünü söylemiş...Emmi sen geç görmüşsün Ben de, her ikisini de ayrı ayrı tebrik edip, alınlarından öpüyorum. Mehmet Abi kredi vereyim yeni PC al Yok almam, bilgisayarcım; bu senin çocukları 3-5 sene daha götürür dedi.. emmi chipsetlerin sogutucularını eger pc ci arkadaşta intel hurdası varsa onun sogutucusunu taksın.üzerinede ekran kartı fanı veya kasa fanı taksın.chipset ne kadar soguk olursa o kadar iyi,işlemcinin ısısıda düşer.silikonuda yenilemeyi unutma. İşlemci soğutucum özeldi.. (5-6 yıl önce sadece soğutucuya 54 lira vermiştim) Fanım da özeldi.. Fanın çalışması hoşuma gitmediği için, 10 santim fan da şu anda bulamadığım için, mecburen soğutucuyu da sökmek zorunda kaldım.. Orjinal soğutucu ve fanı takıldı.. Silikonu yenilendi.. 10 santim fan var mı sende... ? Bulursan, eski soğutucumu takarım yine.. Mehmet Abi kredi vereyim yeni PC al Hehe.. Yıl sonu geliyor hedefi tamamlayamadın heralde Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 wuuuuu wuuuu yeni pc aaaal çok pis beyin sulandırırım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 (düzenlendi) güney kuzey köprülerinin sogutucularınında silikonunu yenilesin demiştim.işlemciyi zaten yeniler. fan çeşit çeşit var arabaya atarım pazar günü begendigini alırsın. ben demiştim sani gülüşüyle kandırır diye itiraf etti işte. 7 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts