Mehmet Orak 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Merhaba forum dostları, Dün aracımı sonunda teslim aldım Ancak forumlarda okuduğum içeri gelen motor ve lastik sesini çok hassas olmama rağmen hissetmedim. Bayiden rodaj ile ilgili bilgi almak istediğimde bayi rodaj süresinin olmadığını 15.000 de gelmem gerektiğini söyledi, fakat kullanım kitapçığında rodaj başlığı altında bölüm var anlayamadım doğrusu Bu arada ilk defa dizel araç kullanıyorum ve açıkçası ne yapmam gerektiğini, aracı nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz Son olarak yakıt için bir şeyler söylemek istiyorum 100 km. yol yaptım ortalama yakıt tüketimim 6,8 100/lt. (1/2 şehir içi + 1/2 şehir dışı) başlangıç olarak sizce bu tüketim normal mi? Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Tşk. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Hayırlı olsun. Rodaj konusu muamma.Kimisi Fordda rodaj vardır kim bilir kişilerde yoktur der.Bunu aslında şöyle açabiliriz.Yakıt tüketimi gözlemlemeye devam edin.7 binden sonra iyi oranla düşücektir.Ben bunu sürtünme direncinin azalması ve çalışan parçaların birbirne alışması olarak tanımlarım.Dizek kullanmada Turbo ile alakalı bilgi vereyim.Yağ değişim sürenizi bayiye göre kısa tutun.10binde bir mesela.Devirli kullanımlardan sonra hemen stop etmeyin.20sn bekleyin turbo devri düşsün sonra stop edin.Bakımlarınızı aksatmayın uzun süre sıkıntısız binersiniz. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah. yakıt sarfiyatı düşer zamanla biraz daha. ama ses konusunda sanki bir müddet sonra herkesin muzdarip olduğu sesleri duyablirsiniz gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 5000 km'ye kadar aracınızı fazla zorlamadan kullanın. uzun süreli sabit devirli bir yolculuk yerine değişken devirli kullanımı tercih edin.. Yüksek devirlere çıkmanıza gerek yok.. Zaten motorunuzun buna ihtiyacı da yok.. Aracınızı sağlıklı yürüyebildiği en düşük devirde kullanın... Hava filtresinizi her 5000 km'de bir değiştirin.. Taksicilerin mazot aldığı yerlerden mazot alın.. Aracı yeni çalıştırınca kısa süre ısıtın.. Stop etmeden önce 15-20 saniye bekleyin.. Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 (düzenlendi) Birde motor soğukken motoru sıkıştırmayın.Hararet göstergesi biraz oynayana kadar sabırlı olun.Zaten soğukken siz sıkıştırsanızda o sizi fazla takmaz.(Motor soğukken at arabası gibi oluyor mübarek. Ayrıca balata ve diskler yeni olduğundan ilk 1 hafta kadar frenler zayıf oluyor.Aman dikkat.Sonra birbirlerine alışınca süper olurlar. 8 Ekim 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Orak 8 Ekim 2010 Yazar Paylaş 8 Ekim 2010 5000 km'ye kadar aracınızı fazla zorlamadan kullanın. uzun süreli sabit devirli bir yolculuk yerine değişken devirli kullanımı tercih edin.. Yüksek devirlere çıkmanıza gerek yok.. Zaten motorunuzun buna ihtiyacı da yok.. Aracınızı sağlıklı yürüyebildiği en düşük devirde kullanın... Hava filtresinizi her 5000 km'de bir değiştirin.. Taksicilerin mazot aldığı yerlerden mazot alın.. Aracı yeni çalıştırınca kısa süre ısıtın.. Stop etmeden önce 15-20 saniye bekleyin.. Hayırlı olsun.. Mehmet bey, Yakıtı OPET ten almak zorunda bırakıldık, yakıttan dolayı her hangi bir problem yaşanırsa opet harici yerden alım yaptığımız için oluşacak zarar malesef karşılanmıyor bu da ilginç bir durum, evime yakın tek opet var zorda kalmadığım sürece ordan alacağız mecburen Bu arada sizi forumdan takip ediyorum bilgi ve tecrübelerinizi keyifle okuyorum 1-2 hafta araca binip sorunları biriktirmeyi ve öyle servise gitmeyi düşünüyorum sizce uygunmudur. Örneğin Ön kapılar çok iyi (tok ses ile) kapanmasına karşın arka kapılar ve bagaj kapağı çok iyi (tok ses ile ) kapanmıyor sizce neden olur, Aracım HB Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Opet bilgisi tam bir aldatmaca, İstediğiniz istasyondan alırsınız, fişleri saklamanız yeterli. Mesela PO-Bp ye telefon açın, bu konuyu danışın, sonra 444FORD u arayıp dilediğinizi söyleyebilirsiniz. Son bilgim: son 10 dolumda aynı marka istasyondan alınması gerektiği. Vesile ile Opet ten almnzı yeterli değil, yine ya fiş saklayacaksınız, ya da karta işleteceksiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Orak 8 Ekim 2010 Yazar Paylaş 8 Ekim 2010 Opet bilgisi tam bir aldatmaca, İstediğiniz istasyondan alırsınız, fişleri saklamanız yeterli. Mesela PO-Bp ye telefon açın, bu konuyu danışın, sonra 444FORD u arayıp dilediğinizi söyleyebilirsiniz.Son bilgim: son 10 dolumda aynı marka istasyondan alınması gerektiği. Vesile ile Opet ten almnzı yeterli değil, yine ya fiş saklayacaksınız, ya da karta işleteceksiniz. Çağlar bey, Şu an alımları karta işletiyorum burada sorun yok Fakat yazdıklarınızdan anladığım opet harici istasyonlardan yakıt alsamda fişleri saklamam yeterli bu durumda oluşan zararlar karşılanıyor mu? Fakat ford un kendi sitesinde bu konu ile ilgili olarak aynen şöyle yazıyor Yakıt Güvence Sistemi'nden Nasıl Yararlanacaksınız? Yakıt Güvence Sistemi'nden yararlanmak için Yakıt Güvence Sistemi'ne dahil olmanız ve aracınız için akaryakıt alımını sürekli OPET istasyonlarından yapmanız gerekmektedir. TDCi dizel motorlu araçlarda araca uygun tek yakıt EN590 standartlarındaki yakıtlar olup, bunun dışında yakıt alımı, aracı Yakıt Güvence Sistemi kapsamı dışında bırakacaktır. Aracın garanti kapsamında kalması için; her alışveriş sonrasında istasyon görevlisine aracın kilometresi ve alınan yakıt miktarının iletilerek YGS kartının Paro Pod makinasından geçirilmesini sağlamak yeterlidir. Yakıt Güvence Sistemine dahil olabilmek için, kart numarasının öncelikle Ford Direkt Hattı'na (444 3673) iletilmesi ve kayıt yaptırılması gerekmektedir. Yakıt Güvence Sistemi kapsamındaki aracınızda yakıt kaynaklı bir problem yaşandığında yapılacak inceleme sonrası uğradığınız zarar "Yakıt Güvence Sistemi" kapsamında ücretsiz olarak giderilecektir. Dikkat Edilmesi Gerekenler Aracınızda yakıt sistemiyle ilgili meydana gelebilecek bir sorun yaşamanız halinde, YGS Kartınızdaki kayıtlar dikkate alınacaktır. Kredi kartı ekstreleri veya fatura, makbuz gibi belgeler dikkate alınmayacaktır. Bu sebeple, her OPET alışverişi sonrasında istasyon görevlisine aracın kilometresi ve alınan yakıt miktarının iletilerek YGS kartının Paro Pod makinasından geçirilmesini sağlamak gerekmektedir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Çağlar bey,Şu an alımları karta işletiyorum burada sorun yok Fakat yazdıklarınızdan anladığım opet harici istasyonlardan yakıt alsamda fişleri saklamam yeterli bu durumda oluşan zararlar karşılanıyor mu? Karta güvenmeyin, fişleri de saklayın.. Opet'ten yakıt alırsanız zararlarınızı opet karşılayacak.. Opetten yakıt almazsanız aldığınız firma zararlarınızı karşılayacak.. Her halukarda ıspat yükümlülüğünüz var.. Diğer firmalarla da bi görüşün isterseniz.. Yorum bağlantısı
Ahmet Büyüktopçu 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Ben de bu hafta içi aynı araçtan teslim aldım. Araçla ilgili ilk izlenimlerim: 1) Araç öncelikle Fiesta'dan sonra daha konforlu geldi. 2)90BG bence yeterli gibi. 3)Aracın çakmak kısmındaki plastik çok ilginç! Bayiye sordum. Sadece o kısmı korumak için dediler. 4)mp3 için Aux girişinin torpido gözünde olması tuhaf. Acaba neden buraya koymuşlar. Elbette bir düşündükleri şey vardır. Acaba ne? 5)Araç şu an için içine çok az ses almakta. İnşallah böyle devam eder. 6)Aracın ilk hızlanması bence gayet yeterli (Bu arada 109 BG hiç sürmedim. Onla kıyaslayamayacağım). 7)İçindei plastik malzeme kalitesi gayet iyi. 8)Ses sistemi oldukça iyi. 9)Kitapçıkta Lastik basıncından bahsediyor. Acaba benim araçta da var mı, bilmiyorum. 10)Kitapçık demişken; bence kitapçık tam bir felaket. Bence hiç olmamış, heç beğenmedim:). Daha basit ve anlaşılır olabilirdi. Moda mod çeviri yapmışlar. Bir de; bence her donanım için kitapçık ayrı olmalı. Benim aracımda olmayan özelliklerin kitapçıkta olması insanın hoşuna gitmiyor. Şimdilik bunlar. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 Ben de bu hafta içi aynı araçtan teslim aldım.Araçla ilgili ilk izlenimlerim: 1) Araç öncelikle Fiesta'dan sonra daha konforlu geldi. 2)90BG bence yeterli gibi. 3)Aracın çakmak kısmındaki plastik çok ilginç! Bayiye sordum. Sadece o kısmı korumak için dediler. 4)mp3 için Aux girişinin torpido gözünde olması tuhaf. Acaba neden buraya koymuşlar. Elbette bir düşündükleri şey vardır. Acaba ne? 5)Araç şu an için içine çok az ses almakta. İnşallah böyle devam eder. 6)Aracın ilk hızlanması bence gayet yeterli (Bu arada 109 BG hiç sürmedim. Onla kıyaslayamayacağım). 7)İçindei plastik malzeme kalitesi gayet iyi. 8)Ses sistemi oldukça iyi. 9)Kitapçıkta Lastik basıncından bahsediyor. Acaba benim araçta da var mı, bilmiyorum. 10)Kitapçık demişken; bence kitapçık tam bir felaket. Bence hiç olmamış, heç beğenmedim:). Daha basit ve anlaşılır olabilirdi. Moda mod çeviri yapmışlar. Bir de; bence her donanım için kitapçık ayrı olmalı. Benim aracımda olmayan özelliklerin kitapçıkta olması insanın hoşuna gitmiyor. Şimdilik bunlar. Teşekkürler. Bu araçta Aux girişi olduğuna emin misiniz? Aynı araçtan bizde de var ama Aux girişi yok... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Çağlar bey,Şu an alımları karta işletiyorum burada sorun yok Fakat yazdıklarınızdan anladığım opet harici istasyonlardan yakıt alsamda fişleri saklamam yeterli bu durumda oluşan zararlar karşılanıyor mu? Fakat ford un kendi sitesinde bu konu ile ilgili olarak aynen şöyle yazıyor Yakıt Güvence Sistemi'nden Nasıl Yararlanacaksınız? Yakıt Güvence Sistemi'nden yararlanmak için Yakıt Güvence Sistemi'ne dahil olmanız ve aracınız için akaryakıt alımını sürekli OPET istasyonlarından yapmanız gerekmektedir. TDCi dizel motorlu araçlarda araca uygun tek yakıt EN590 standartlarındaki yakıtlar olup, bunun dışında yakıt alımı, aracı Yakıt Güvence Sistemi kapsamı dışında bırakacaktır. Aracın garanti kapsamında kalması için; her alışveriş sonrasında istasyon görevlisine aracın kilometresi ve alınan yakıt miktarının iletilerek YGS kartının Paro Pod makinasından geçirilmesini sağlamak yeterlidir. Yakıt Güvence Sistemine dahil olabilmek için, kart numarasının öncelikle Ford Direkt Hattı'na (444 3673) iletilmesi ve kayıt yaptırılması gerekmektedir. Yakıt Güvence Sistemi kapsamındaki aracınızda yakıt kaynaklı bir problem yaşandığında yapılacak inceleme sonrası uğradığınız zarar "Yakıt Güvence Sistemi" kapsamında ücretsiz olarak giderilecektir. Dikkat Edilmesi Gerekenler Aracınızda yakıt sistemiyle ilgili meydana gelebilecek bir sorun yaşamanız halinde, YGS Kartınızdaki kayıtlar dikkate alınacaktır. Kredi kartı ekstreleri veya fatura, makbuz gibi belgeler dikkate alınmayacaktır. Bu sebeple, her OPET alışverişi sonrasında istasyon görevlisine aracın kilometresi ve alınan yakıt miktarının iletilerek YGS kartının Paro Pod makinasından geçirilmesini sağlamak gerekmektedir. Yakıtı istediğiniz kadar karta işletin,makbuzları saklayın hepsi hikaye...ben bizzat yaşadığım için ordan biliyorum...bunların hepsini bende çok iyi saklardım taaki o zamana kadar...bana müşteri temsilcisi telefonda n dedi biliyomusunuz ? yakıtı alırken küçük bir şişede numune almalı ve şişe dolumunuda istasyon kameraları önünde gerçekleştirmeli ve şişeyide istasyon görevlisinin mühürlemesi gerekiyordu dedi...şimdi soruyorum size kim yapar bunları her yakıt alınmasında ? kimse.... o yüzden kalitesine güvendiğiniz yerden alın,markaya bağlı kalmayın... Yorum bağlantısı
Mehmet Bedir 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Yakıtı istediğiniz kadar karta işletin,makbuzları saklayın hepsi hikaye...ben bizzat yaşadığım için ordan biliyorum...bunların hepsini bende çok iyi saklardım taaki o zamana kadar...bana müşteri temsilcisi telefonda n dedi biliyomusunuz ? yakıtı alırken küçük bir şişede numune almalı ve şişe dolumunuda istasyon kameraları önünde gerçekleştirmeli ve şişeyide istasyon görevlisinin mühürlemesi gerekiyordu dedi...şimdi soruyorum size kim yapar bunları her yakıt alınmasında ? kimse.... o yüzden kalitesine güvendiğiniz yerden alın,markaya bağlı kalmayın... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Yakıtı istediğiniz kadar karta işletin,makbuzları saklayın hepsi hikaye...ben bizzat yaşadığım için ordan biliyorum...bunların hepsini bende çok iyi saklardım taaki o zamana kadar...bana müşteri temsilcisi telefonda n dedi biliyomusunuz ? yakıtı alırken küçük bir şişede numune almalı ve şişe dolumunuda istasyon kameraları önünde gerçekleştirmeli ve şişeyide istasyon görevlisinin mühürlemesi gerekiyordu dedi...şimdi soruyorum size kim yapar bunları her yakıt alınmasında ? kimse.... o yüzden kalitesine güvendiğiniz yerden alın,markaya bağlı kalmayın... :lol: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Yakıtı istediğiniz kadar karta işletin,makbuzları saklayın hepsi hikaye...ben bizzat yaşadığım için ordan biliyorum...bunların hepsini bende çok iyi saklardım taaki o zamana kadar...bana müşteri temsilcisi telefonda n dedi biliyomusunuz ? yakıtı alırken küçük bir şişede numune almalı ve şişe dolumunuda istasyon kameraları önünde gerçekleştirmeli ve şişeyide istasyon görevlisinin mühürlemesi gerekiyordu dedi...şimdi soruyorum size kim yapar bunları her yakıt alınmasında ? kimse.... o yüzden kalitesine güvendiğiniz yerden alın,markaya bağlı kalmayın... 1 Nisan a daha çok yok muydu? HÖÖÖÖ? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Söyledikleriniz çok doğru. Sadece devirli kullanımlardan sonra değil, her kullanımdan sonra 20 sn beklenmeli... Hayırlı olsun. Rodaj konusu muamma.Kimisi Fordda rodaj vardır kim bilir kişilerde yoktur der.Bunu aslında şöyle açabiliriz.Yakıt tüketimi gözlemlemeye devam edin.7 binden sonra iyi oranla düşücektir.Ben bunu sürtünme direncinin azalması ve çalışan parçaların birbirne alışması olarak tanımlarım.Dizek kullanmada Turbo ile alakalı bilgi vereyim.Yağ değişim sürenizi bayiye göre kısa tutun.10binde bir mesela.Devirli kullanımlardan sonra hemen stop etmeyin.20sn bekleyin turbo devri düşsün sonra stop edin.Bakımlarınızı aksatmayın uzun süre sıkıntısız binersiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts