Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Lazer Yazıcı aldım.. Hp LazerJet 2035n Kurdum, çalıştırdım.. Ama ne göreyim.. yıllardır kullandığım HP1200 bunun yanında mercedes gibiymiş.. Bu adeta traktör.. O kadar gürültülü çalışıyor ki.. Ofisten tren geçiyor sanırsın... HP'yi aradım.. Telefonda sesini dinlettim.. Normal değil dediler.. Kayseri Kare'ye gönderdim kontrol için.. Normal dediler.. Normalse de ben böyle sesli bir yazıcıyı ofisimde istemiyorum.. Geri alın dedim.. Bugün İstanbul HP'ye gönderdiler.. Bu yazıcıdan kullanan var mı ? Benimki mi böyle gürültülüydü hepsi mi böyle bunların.. ? Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 İşyerinde 2015 modelini yaklaşık 2 yıldır problemsiz şekilde kullanıyorum.Rahatsız edecek kadar bir sesi yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 Benim 7 yıllık Hp1200'de hala sessizdi ama geçtiğimiz günlerde vefat etti.. Belki 200-300 bin baskı yapmıştır.. Hayal edemiyorum.. belki de daha fazla.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Benim 7 yıllık Hp1200'de hala sessizdi ama geçtiğimiz günlerde vefat etti.. Belki 200-300 bin baskı yapmıştır.. Hayal edemiyorum.. belki de daha fazla.. Yok yok iyi hayal etmişsin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 Yok yok iyi hayal etmişsin... Muhasebe işinde de çok kullandık Serkan.. Tüm defterleri o yazıcı yazdı.. Sene başında numaraladı sene sonunda yazdı.. Olmadık abuk işte kullandım.. Etikette bastım zarfta... Kartona da yazdı parşümen kağıdına da.. Asistatı da gördü, dandik çıkma bir tarafı kullanılmış kağıdı da... Bence Hp'nin ürettiği en iyi yazıcı buydu.. Bunun üstüne iki tane HP 1320 pes etti.. Doğru dürüst toner bile görmedi garibim.. Kartuşun kenarını açıp, toner azaldıkça bir bardak döküyordum içine Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Sen , şimdi yeni otomobil alsan, Mondeo II nin kalitesini de ararsın , pöhhh. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 kare ara toptancı ve elbetteki sesin normal olduğunu söyleyecek, çünkü değiştirmeye yetkisi yok. siz direk hp ile görüşüp, cihazı yollayıp yeni aldığınız noktasında bastırırsanız size verecekleri DOA raporu ile ürünü sıfırı ile değişim yada iadesini yapabilirsiniz. hp de üründe sorun olmasa bile , müşteri çok ısrar eder ve uğraşırsa ( telefon, mail v.s.) ürünün değişim raporunu veriyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 kare ara toptancı ve elbetteki sesin normal olduğunu söyleyecek, çünkü değiştirmeye yetkisi yok. siz direk hp ile görüşüp, cihazı yollayıp yeni aldığınız noktasında bastırırsanız size verecekleri DOA raporu ile ürünü sıfırı ile değişim yada iadesini yapabilirsiniz. hp de üründe sorun olmasa bile , müşteri çok ısrar eder ve uğraşırsa ( telefon, mail v.s.) ürünün değişim raporunu veriyor. emmi, sen bunu Muğla ya yolla, oradan servise müdahele ettirir, yeni laptop bile alırız karşılığında Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 kare ara toptancı ve elbetteki sesin normal olduğunu söyleyecek, çünkü değiştirmeye yetkisi yok. siz direk hp ile görüşüp, cihazı yollayıp yeni aldığınız noktasında bastırırsanız size verecekleri DOA raporu ile ürünü sıfırı ile değişim yada iadesini yapabilirsiniz. hp de üründe sorun olmasa bile , müşteri çok ısrar eder ve uğraşırsa ( telefon, mail v.s.) ürünün değişim raporunu veriyor. Kare ile bugün görüşüldü.. Kare sesin normal olduğunu söyleyince, ben ofisimde böyle bir makina istemiyorum, geri alın edim.. O zaman İstanbul'a göndermemiz gerek dediler.. Gönderin dedim.. İstanbul HP, ilk görüşmelerimde çok ilgili davrandı ama devamında nasıl davranır bilmiyorum.. emmi, sen bunu Muğla ya yolla, oradan servise müdahele ettirir, yeni laptop bile alırız karşılığında Yook be.. O'nun bişeyden anladığı yok.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Anlasın demedik, anahtar kelime: Israrcı müşteri, başlarında boza pişirmesi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 Anlasın demedik, anahtar kelime: Israrcı müşteri, başlarında boza pişirmesi Hımm.. Bu konuda O'ndan eksik kalmam Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 emmi, sen bunu Muğla ya yolla, oradan servise müdahele ettirir, yeni laptop bile alırız karşılığında Kare ile bugün görüşüldü.. Kare sesin normal olduğunu söyleyince, ben ofisimde böyle bir makina istemiyorum, geri alın edim.. O zaman İstanbul'a göndermemiz gerek dediler.. Gönderin dedim.. İstanbul HP, ilk görüşmelerimde çok ilgili davrandı ama devamında nasıl davranır bilmiyorum.. Yook be.. O'nun bişeyden anladığı yok.. Anlasın demedik, anahtar kelime: Israrcı müşteri, başlarında boza pişirmesi Hımm.. Bu konuda O'ndan eksik kalmam Siz uğraşın daha bakalım benlen. Bakalım nereye kadar uğraşacaanız. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Abi ben de 1150 kullanıyorum senin mefta gibi bir yazıcı Ama benimik halen delikanlı maşallahı var tütüt Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 geçmiş zaman bi epson yazıcı satmıştık. çok fonksiyonlu yüksek fiyatlı laser bi ürün. müşteri 6 ay sonra ürün çalışmadığı için geri getirdi , yazıcı gerçekten çalışmıyor içinden de iğrenç bir koku geliyordu. ürünü servise gönderdik, yazıcının içine fare girmiş, kabloları kemirmiş, içinden çıkamadığı için de ölmüş, epson servis,yazıcıyı "kullanıcı hatası" diyerek geri göndermişti. müşteri yurtdışına kadar mailler atarak , içine fare girmesinin kullanıcı hatası olamayacağına epson merkezini ikna edip yeni yazıcısına kavuşmuştu. önemli olan tam saha press Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 hp'nin 444 lü numarasını aradın mı abi? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 hp servisi olumlu çalışır biraz baskı ile gerçekten sonuca ulaşırsın.hp den eli boş döneni duymadım.ürünü aldıgın 15 gün içersinde degişim zaten olabiliyor sanırım.bunda diretirsen tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Lazer Askerde komutan emir erine seslenmiş: “Çabuk bana bir lazer yazıcı getirin.” Er gitmiş ve bir başka erle dönmüş. Komutan “Bu ne lan?” asker “Laz er yazıcı komutanım.” Komutan “Nasıl oluyor?” Asker “Temel, hem laz, hem er ve de yazıcılık yapar.” Komutan “Ulan, iyi ki scanner istemedik!..” Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 Mehmet bey Allah iyiliğinizi versin :lol:))) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 Aradım... 7171'di galiba... Ne diyorlar? Bi de web sitesi üzerinden takip olacaktı, orayı da kontrol ettin mi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 Mehmet abi, benim yazıcılardan biri de içinden kağıt geçerken tak tak tak diye ses yapıyor...Sen görmüştün acaba diyorum servise versek yenisiyle değiştirirler mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 Lazer Askerde komutan emir erine seslenmiş: “Çabuk bana bir lazer yazıcı getirin.” Er gitmiş ve bir başka erle dönmüş. Komutan “Bu ne lan?” asker “Laz er yazıcı komutanım.” Komutan “Nasıl oluyor?” Asker “Temel, hem laz, hem er ve de yazıcılık yapar.” Komutan “Ulan, iyi ki scanner istemedik!..” çok tatlı fıkra. hp yazıcı katagorisini sanırım 3 yıl garanti dahilinde bakıyordu ama bunu satıcı firmanın satış garanti süresini kaçta tutugunada baglı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2010 Yazar Paylaş 12 Ekim 2010 “Ulan, iyi ki scanner istemedik!..” Süperdi.. Ne diyorlar?Bi de web sitesi üzerinden takip olacaktı, orayı da kontrol ettin mi? Yazıcı gitmeden önce aramıştım... Şimdi aramadım... Bugün yada yarın ellerinde olur... Yorum bağlantısı
Recommended Posts