Erhan Doruk 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 PHILIPS 221EL2SB 21.5" 5Ms Wide Analog+DVI-D Siyah Full HD Led Monitör http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/...ctn=221EL2SB/00 birde bu var. bütçene uygun . istanbulda bulamazsa zaten gerisi hikaye. lg ye bakın ve cidden samsungda işin biter bence lcd de iyidir.asus diyecegim ama bu rakamlar uzak kalıyor. asusta uygun fiyatlı 21.5" full hd var ama dvi girişi yok Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Ekim 2010 Yazar Paylaş 15 Ekim 2010 aslında ilk dusunduklerim asustu bunları fiyat ve buyukluk olarak daha iyi geldigi icin vazgectim eskiden aldıgım ekran kartında ekstra olarak normal cıkısı hdmi ceviren aparat cıkmıstı o iş e yararmı benim ekran hd 5830 sapphire modeli aslında ilk baktıklarım http://www.hizlial.com/bilgisayar/lcd-moni...6.1514.0014.htm http://www.hizlial.com/bilgisayar/lcd-moni...6.1165.0089.htm http://www.hizlial.com/bilgisayar/lcd-moni...6.1196.0025.htm aslında bu monitöre asık oldum desem yeridir cok hosuma gitti full hd oplsa kesin alırdım http://www.hizlial.com/bilgisayar/lcd-moni...6.1196.0028.htm Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Aynı markanın bu modelini bir yıldır kullanıyorum çok memnunum.Mediamarkt açılışından 199 tl ye almıştım. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Ekim 2010 Yazar Paylaş 15 Ekim 2010 bende sizin baktıgınz monitöre yogunlasmıkten bi anda 24 inch modeline yoneldim nasil guzelmi monitör renk parlaklıgı nasil b iraz acabilirmisinz Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 (düzenlendi) ben elektronikten pek anlamam ama bildiğim kadarıyla anlatayım işyerinde kullandığımız philips ve arkadaşımdaki asus la(modellerini bilmiyorum)kıyaslarsam, aoc de görüntü kalitesi ve renklerin parlaklığı çok daha iyi. bendekinin full hd çözünürlüğü var. oğlum oyun oynuyor ,ben film seyrediyorum ikimizde çok memnunuz. ayaklı monitörlere göre masada daha sağlam duruyor ,açısını aşağı ve yukarı ayarlarken arkasındaki vidalı desteğini sıkıp gevşetmeniz gerekiyor bu birkaç saniyenizi alıyor. sadece vga girişi olması tek eksiğiymiş oda benim için önemli değil. 15 Ekim 2010 tarihinde Abdurrahman Salman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Ekim 2010 Yazar Paylaş 16 Ekim 2010 hmm anlatımınz icin tesekkurler dun biraz dolastıgımda baktigim monitörlerin cogunda analog girişli dün tesadüf samsung 24 inch hdmi cikişli monitörü 349 lira ama teşhir ürünü kalmış ondan veriyolar alınırmı bilemem Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 hmm anlatımınz icin tesekkurler dun biraz dolastıgımda baktigim monitörlerin cogunda analog girişli dün tesadüf samsung 24 inch hdmi cikişli monitörü 349 lira ama teşhir ürünü kalmış ondan veriyolar alınırmı bilemem teşhir ürünü almak bence ölü pixel kontrolü açısından iyi bile olabilir. sağında solunda kırık- çizik yoksa bence alınır. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Ekim 2010 Yazar Paylaş 16 Ekim 2010 hemde hdmi cıkısı da mevcut samsung marka 24 inch tek bakmadıgım modeli ve full hd olup olmadıgı bugun ona da bakıcam abimle olursa onu almaya calişacagım ekran kartından direk hdmi cıkısıya la bagalamak olacak ilk işim kalırsa satılmassa ve abim kabul ederse Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 Teşhir ürünü derler ama sorunlu geri gelmiş ürün de olabiliyor! Ayrıca 1 yılık teşhir ürünü, evde 3-5 sene kullanılmış kadar ekran yanması yaşamıştır diye tahmin ederim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 Teşhir ürünü derler ama sorunlu geri gelmiş ürün de olabiliyor! Ayrıca 1 yılık teşhir ürünü, evde 3-5 sene kullanılmış kadar ekran yanması yaşamıştır diye tahmin ederim. +1 Bence de LCD Tv veya monitör teşhir ürünü olarak alınmaz.Zaten dikkat ederseniz bu tip teşhir ürünlerinde ''herhangi bir arızası,sorunu var mı'' diye sorduğunuzda cevap hep şu olur ''garantisi var efendim bir şey olursa servisler ilgilenir'' Biz de biliyoruz garantisi var ama bile bile de arızalı bir ürün almak gereksiz.Hepsinde sorun olacak diye bir şey yok ama daha çok kusurlu ürünler teşhirdedir. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Ekim 2010 Yazar Paylaş 16 Ekim 2010 orası dogru ama 600 lira lik bi 350 lira almakta var lcd nin tam olarak ömrü nedir bilemem gunde en asagıya 10 saat çalişmaktadır ama tek kalmıs ürün dedi ordaki bayan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 Uğur bey, hdmi yerine DVI girişli de bakabilirsiniz. Aralarındaki tek farkı DVI'ın ses iletememesidir. Ki şu anda bazı dvi'ler iletmeye de başladı... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Ekim 2010 Yazar Paylaş 16 Ekim 2010 bende bugun vatanbilgisayar da bana adam oyle dedi ama dvi cıkısı işin icine girince direk 100 fark yaratıyo kafayı yemek uzereyim abimde fazla limit sunmayınca yarın bu işe son noktayı koymak uzereyim ama 24 inch lik samsung yatmya basladı bakalım kalırsa yarına o ikna etmeye calişacagım olmadı lg analog cıkıslı olanı alabilirm en kotü ihtimal görüntüsü hosuma gitti:D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 dvi da 100 farkediyor derken hdmi'dan daha fazla olamaz? analog'a göre diyorsunuz galiba ama dvi her ikisinin ortasıdır, ne pahalı ne de ucuzdur... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 bende bugun vatanbilgisayar da bana adam oyle dedi ama dvi cıkısı işin icine girince direk 100 fark yaratıyo kafayı yemek uzereyim abimde fazla limit sunmayınca yarın bu işe son noktayı koymak uzereyim ama 24 inch lik samsung yatmya basladı bakalım kalırsa yarına o ikna etmeye calişacagım olmadı lg analog cıkıslı olanı alabilirm en kotü ihtimal görüntüsü hosuma gitti:D hürmetli devletimiz DVI i lüks tüketim olarak sınıflandırıp , extra ötv koydu ,ondan öyle fark var. bazı monitörler DVI girişi olmasına rağmen üzerinde port çıkışı olmadan ithal ediliyor. ( vergiden dolayı) Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 dvi rgb analog girişin digital versiyonudur.renk çözünürlügü rgb de düşük idi bunda neredeyse sınırsızdır.hdmi renk sisteminin tamamen üst sınırlardaki hali sonsoz demeyimde aklınıza gelebilecek renk çeşidinin sınırsız gmörünebilmesi ve çözünürlügün daha yüksek hale getirilmesi satır aralıgınında daha dar olarak sunulmasıdır.bu iki seçeneginde olması kullanabilecek iseniz iyi olur ama olursa hdmi olmasını tavsiye ederim.yeni nesil cihazlar artık bu girişe uyumlu hale getiriliyor dvi sadece çok kullanılmayan ama gerçekten saglıklı çalışan bir arabirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 hürmetli devletimiz DVI i lüks tüketim olarak sınıflandırıp , extra ötv koydu ,ondan öyle fark var. bazı monitörler DVI girişi olmasına rağmen üzerinde port çıkışı olmadan ithal ediliyor. ( vergiden dolayı) DVI girişi var diye ötv si mi farklı Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 DVI girişi var diye ötv si mi farklı evet.multimedya olan bütün versiyonlarda ötv farklı.lüksmüş.ihtiyaç harici kabul ediliyor galiba yakında mecburen düzeltecekler diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ekim 2010 Yazar Paylaş 18 Ekim 2010 21, 5 inchlik bi monitör caglar 250 300 lira arası degisirken 22 inche cıktın mı devletimiz sagolsun acımadan ötv e ekliyo lükse girdiginden dolayı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ekim 2010 Yazar Paylaş 18 Ekim 2010 http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay...ED_Monitor.html bu monitör nasil biraz basınız ı agrıttım ama Yorum bağlantısı
Vural Sarı 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 Digital Video Interface,işgüzar devletlümuzun yasaya eklediği İTHAL EDİLEN dijital video kelimesi geçen cihazlardan % 18 KDV alınacaktır buyurmasıyla konmuştur.Analog video gösteren cihazlardan ise % 8 alınacaktır buyurmuş. Lakin sayın ithalatçılarımız uçana da kaçana da,dijital olana da,analog olana da,satarken % 18 Öteleme Vergisi koyuyor. Ben böyle duydum,aksi ispat edilmedikçe böyle bilirim. Nasıl ki portakalın KDV si %8. Portakal suyunun KDV si % 18 Yorum bağlantısı
Vural Sarı 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 hürmetli devletimiz DVI i lüks tüketim olarak sınıflandırıp , extra ötv koydu ,ondan öyle fark var. bazı monitörler DVI girişi olmasına rağmen üzerinde port çıkışı olmadan ithal ediliyor. ( vergiden dolayı) Yazınızdan anladığım,aldığım LG 22" Led monitörün analog girişinin olduğu metal plakayı çıkartıp,DVI portu ekleme şansım var. Boşuna monitör kasasını açıp garantiden olmayalım. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay...ED_Monitor.htmlbu monitör nasil biraz basınız ı agrıttım ama özellikler iyi lakin şu gözüme çarptı ve şüphe uyandırdı.fatura ile satılan ürünler 2 yıl garantili bildigim ama bundaki ibare aynen budur.bunu göze alıyorsan fiyatı bu ürün için epey iyi rakam. Servis ve destek için HP Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ekim 2010 Yazar Paylaş 18 Ekim 2010 dediginiz gibi gibi şimdi dikkatimi cekti hizla okumustum yazı kacırmısın aslında bu olayi eksenbilgisayara uyarmak lazım bana burda sanki müşteri yi aldatmaya yonelik gibi gedi normalde iki yıl garanti ama burda anladıgım kadarıyla bir yıl yazıyor Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 dediginiz gibi gibi şimdi dikkatimi cekti hizla okumustum yazı kacırmısın aslında bu olayi eksenbilgisayara uyarmak lazım bana burda sanki müşteri yi aldatmaya yonelik gibi gedi normalde iki yıl garanti ama burda anladıgım kadarıyla bir yıl yazıyor aklıma tek gelen fiyatını indirdikleri içindir.sınırlı 1 yıl garanti.tam degil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts