İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim C-max'ım Ve Yaptığım Ekstralar

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş
Maşşallah Yalçın motor pırıl pırıl...Arka stoplarda güzel olmuş, parça transparanmı çekildi ...:)

Birde detaylı iç temizlik ne oldu...?son aksilikten sonra...

Korktum vallahi motoru yıkatınca problem felan olur ama bi aksilik yok şimdilik :)

Arka stoplara aynen beyaz taraflara transparan çekildi kompile çektirmek istemedim güzel oldu fena olmadı

Detayli temizlik öle kaldı. tavan 0 ayarında olmuş ön koltuklarda güzel arka koltuklarda lekeler felan belli

arka koltuklar sökülüp tazikli suda yıkanması lazım. ön koltuklarında tekrardan silinmesi lazim tam tamına güzel bi temizlik için

musait oldugum bi zamanda tekrardan kendi yıkamacıma bırakacam arabayı koltukları sökecek 2-3 gun arka koltuksuz kullanacam:D ondan sonra koltuklar kuruduktan sonra bırakacam ön koltukları ve tabanı halledecek şimdilik bıraz askıya aldım o işide :)

abi senin gibi birden dalamıyoruz malesef hepsine ama sen en güzelini yaptın maşallah aracın çok güzel bende süper oldu :D güle güle kullan kazasız cezasız. benimde arabayı değiştirmeye niyetim çok fazla 1.6 benzinli mondeo sevdası başladı=)) ama focus 2.5 alıp bende bi st yapabilirim:D bakalım hayırlısı :ohooh:

Motor temizliği çok iyi olmuş.İyi günlerde kullan.Stoplarda iyi olmuş. :good1::)

Oktay abi bende sonaxxın motor temizleme spreyini almıştım kendim silecektim detaya verince onuda içinde hallettik yıkadılar temiz iş çıkarmışlar ama çok korkuyordum bi sorun problem çıkar ama bi sorun çıkmadı çok şükür. eski halini bi görsen çok kirliydi bundan sonra haftada bir sonax motor temizleme spreyiyle silecem kirlenmesin :flowers:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Haha Gayet güzel ve Başarılı dokunuşlar olmuş kardeşim vallaha çok ama çok beğendim ellerine sağlık :)

Bir C-max Alıp bendemi yapsam acaba off German style 15 cm coil over Arkalar kamber %35 Adanalı arkalar 9 önler 8 inç 17 jant hemen bir remap downpipe egr iptali ohhh .

Ufak ufak bişeler yapmaya çalışıyorum Can abi ama amatör kendi capımızda senin gibi profosyonel yapmıyoruz vallahi

Bana kalsa bende arabayı 3.5cm yay takıcam + egr iptal + chip tuning güzel olur aslında :) 140ps felan rahat ulaşılıyor diyorlar chip tuningle

11 Mayıs'ta benim de böyle bir motorum olacak inşallah, sıfır gibi olmuş Yalçın

güle güle kirlet kardeşim.

Abi motor güzel oldu bu sefer kirletmiyecem haftada bir silecem temizleyecem :D

11 mayıs neden abi hayırdır servisemı bırakıyorsun arabayı

Can, bir ara C-Max için şu EGR iptali konusunu konuşalım.

Malum bizde dertli bir operasyon bu, aklımdan da çıkaramadım, sonuçta bir şekilde yaptırıcam.

Abi benim arabadada aldıgımda ilk egr hatası veriyordu bende iptal için çok araştırdım.

Sonra temizlettim. carbon clean yaptırdım ondan sonra çok şükür hiç egr hatası vermedi.

Mekanik iptal 2.0 TDCI da oluyor, 1.6 TDCI da malesef olmuyor, yazılımla yapmak gerek, ama doğru yerde tabiiki.

Mehmet Gazihan'ın adı geçiyor her yerde, alternatifi var mı?

+1 Katılıyorum abi Mehmet Gazihan ile telefonda görüşmüştüm chip tuning ve egr iptali için baya tuzlu bi fiyata mal olunca geri vaz geçmiştim bu sevdadan.

Yorum bağlantısı
:D ilk baştaki kırmızı folyo düşüncene göre bu daha iyi olmuş Yalçın abi.Tekrardan güle güle kirlet motoru :blink:
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın araban sıfır gibi olmuş maşallah,özellikle motoru çok temiz yıkamışlar,güle güle kirlet :) Böyle giderse,yakında mondeo'nun resimlerini görecez herhalde :fiuw:

Teşekkür ederim Hemşerim temiz olmuş motoru bide içini temiz yapabilselerdi :)

Az kaldı hemşerim bu yaz kayısılardan sonra allahtan bişe olmazsa kesin alıyorum mondeo :)

:D ilk baştaki kırmızı folyo düşüncene göre bu daha iyi olmuş Yalçın abi.Tekrardan güle güle kirlet motoru :)

:) Teşekkür ederim Çağlarım aslında kompile kırmızı çektirecektim sonra dedim güzel durmaz böle yapalim fena durmadı yani

Çağlar ankarada ali usta vardı Lokman abinin gösterge taktırdıgı cc takıyormuş naptın sen hiç ugradınmı yanına

10 Mayıs'ta detaylı temizliğe girecek 11 Mayıs'ta çıkacak :)

Ondan ötürü yani.

Anladım Mustafa abi temiz temiz resimlerini bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Teşekkür ederim Hemşerim temiz olmuş motoru bide içini temiz yapabilselerdi :D

Az kaldı hemşerim bu yaz kayısılardan sonra allahtan bişe olmazsa kesin alıyorum mondeo :)

:) Teşekkür ederim Çağlarım aslında kompile kırmızı çektirecektim sonra dedim güzel durmaz böle yapalim fena durmadı yani

Çağlar ankarada ali usta vardı Lokman abinin gösterge taktırdıgı cc takıyormuş naptın sen hiç ugradınmı yanına

Komple kırmızıda ton farkı oluyor güzel durmuyor zaten abi.senin arabanın rengiylede uyumlu olmuş.

Yok abi uğramadım hiç oraya.daha önce konusu geçmişti sanırım dizellere takılıyor ama benzinliler de olmuyor diye hatırlıyorum.yine de bi görüşmekte fayda var :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Sendemi benim gibi kayısıları bekliyorsun :) inşallah alırsın...

Hemşerim kayısılara indexledim kendimi ama bu sene zor gibi kayısılardan bakalım hayırlısı

Komple kırmızıda ton farkı oluyor güzel durmuyor zaten abi.senin arabanın rengiylede uyumlu olmuş.

Yok abi uğramadım hiç oraya.daha önce konusu geçmişti sanırım dizellere takılıyor ama benzinliler de olmuyor diye hatırlıyorum.yine de bi görüşmekte fayda var :)

Evet Emre Demir bi ara shop yapmıştı arabama arka stoplarıda sıyah yapmıştı ordan aklımda kaldımıştı. ben bi ankaraya gelsem cc ve follow me kesin yaptıracamda işte bi yolun düşse:D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Bu sene kayısı çok olur hiç kafanı yorma :lol:

Kayısı bu sene don yaptı bizim oralarda ben akçadağ örenliyim hemşerim bilirmisin öreni. kar baya zarar verdi bu sene bakalım olmazsa artık seneye kısmet hayırlısı

Gel abi gel biran önce :lol: bir ara gidip konuşurum bende cc işini inşallah olur

Valla Çağlarım bi ara yolun gittiginde sorarsan çok sevinirim ben telde konuşmuştum 2 kere her seferinde ayrı fiyat vermişti=)))

follow me Lokman abinin yaptırdıgı +CC süper olur.

Yorum bağlantısı
Kayısı bu sene don yaptı bizim oralarda ben akçadağ örenliyim hemşerim bilirmisin öreni. kar baya zarar verdi bu sene bakalım olmazsa artık seneye kısmet hayırlısı

Valla Çağlarım bi ara yolun gittiginde sorarsan çok sevinirim ben telde konuşmuştum 2 kere her seferinde ayrı fiyat vermişti=)))

follow me Lokman abinin yaptırdıgı +CC süper olur.

CC için verdikleri fiyatlar neydi abi?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Ören tarafını bilirim,doğru o tarafları önce don vurdu,geçen haftada dolu vurdu malesef,özelliklede örnekköy tarafları kötü diyorlar,bizim yerde arguvan-arapgir arasında göl kenarında,bizim oralara kar yağmadı ama geçen hafta azda olsa dolu vurdu,oda ürünün %10 civarına etki ettiği için bu sene iyi diyebilirim,gerçi bizim oralar her sene tutuyor hemşerim..

Evet soguk oldu don vurdu ustune kar yağmur felan hepsi üst üste geldi ya kayısının çok olması degil önemli olan para etmesi geçen sene süper para etti bide bizim kayısılar hep jumbo kaliteli kayısı ihrac edilenlerden. hayırlısı bakalım hemşerim bizim pek yokda dayımların felan çok fazla var

CC için verdikleri fiyatlar neydi abi?

CC için ilk Lokman abi sordugunda herşey dahil 150tl demişti işçilik parça ben konuştum 200tl dedi bana sonra tekrar Lokman abi konuştu parça bizden 100tl işçilik alırım dedi ortalama 200tlyi buluyor cc bana dedigi fiyat bu

Yorum bağlantısı

100-150 lira iyi fiyat aslında abi.CUB tanıyordu prayı sanırım ben bi araştırayım yaz tatiline rahat gidelim :bravo:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Kesinlikle 150 iyi fiyat cc uzun yolda rahat oluyor ya cc keyfi uzun yolda çıkıyor zaten tamam kardeşim

bi gelişme olursa banada haber ver ikimizde yaptıralım

Yorum bağlantısı
Kesinlikle 150iyi fiyat cc uzun yolda rahat oluyor ya cc keyfi uzun yolda çıkıyor zaten tamam kardeşim

bi gelişme olursa banada haber ver ikimizde yaptıralım

Çok hızlı gitmiyorlar,viraj kavramlarınız farklı :bravo: Maksimum 50-60'la dönülebilecek virajlar da var,sen büyük ihtimalle tatlı virajlardan bahsediyorsun..

Benzinliye olursa 2 tane daha var istekli abi.4 araba iyi bi fiyat verir artık :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Bugun sis farlarını değiştirdim h8 5000k philips sipariş vermiştim. ama arabamın üstünden çıkan h11 di ben h8 diye biliyordum sisler:S

arkadaşlar bi fark olurmu h8 35w h11 55w üstünde osram marka ampül vardı beyazlik olarak güzel oldu. zaten görsellik için değiştirmiştim ampülleri. sizce h8 kalsınmı yoksa tekrar h11 mi alayım.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Resimler?

Oktay abi yarin resimler geliyor :D

100-150 lira iyi fiyat aslında abi.CUB tanıyordu prayı sanırım ben bi araştırayım yaz tatiline rahat gidelim :)

Çağlar sahibinden comda gezerken benzinli c-max trend gordum extralı hız sabitleyi taktırmış bi bak istersen takılıyormuş demekki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...49411217/detay/

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Adam arabasına iyi bakmış hoşuma gitti kol dayamayı değiştirmiş + kararan dikiz aynasıda güzel olmuş bulsam bi tane kararan dikiz aynası bende taktırırdım

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

adamda şansa ankarada istersen bi ara görüş Çağlar vallahi fiyat güzel araba hoşuma gitti benim

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Hayırlısı inşallah daha güzelini alırsınız :jedi:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Bugun arabamı yıkattım uzun yoldan sonra baya kirlenmişti. sis farlarını taktıktan sonra resim ekliyememiştim

sis farları philips h8 35w beyaz ampül 5000k üstünde h11 55w çıktı ben h8 almıştım orjinal araştırdım h8 dediler tek fark biri 35w biri 55w bi fark göremedim ben denemelerde ama h11 eski ampülü daha çok aydınlatıyordu zaten görsellik için değiştirdim. xenon takıp gözleri almak istemedim karşıdakı sürücülerden küfür yemek istemedim:D beyaz ampül taktım xenon degil :good1:

resimler

13754.jpg

13761.jpg

13767.jpg

13771.jpg

13772.jpg

bi tanede eskilerden ekliyeyim farkı görmek için

:nazar:

91857033.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)

yay bana kalsa şimdiye kırk kere taktırmıştımda düşündürüyor yaylar beni mesela daha geçen gün uzun yola çıktık araçta 5 kişiydik bagajda 100kg yük vardı bazen uzun yola çıktıgımızda kalabalık ve yüklü çıkıyoruz araba iyice oturuyor zaten otobanda felan her vuruyor amartisörler yay taktıgımda sürtme felan yapar diye çekiniyorum yüklüyken.

şu anda cc işine el atmış bulunuyorum ankarada bi tane direksiyon buldum bakalım Erkan abiden rica ettim musait oldugunda gidip bakacak temizse hemen alıcam direksiyonu benım direksiyonda yıpranmıştı derisi bi taşla 2 kuş olur :D

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...